wrccko Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 včera jeden magor na predvádzacej skoro kamošovi zobral na passate predok na semaforoch ale už si zvykám na nočné predné svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ...nejak mi usla pointa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 to bolo k úspešnému modelu FL, že už si zvykám, pomaly ale isto hlavne sa mi páči zadný nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 noo, z dialky - hlavne ked vidim combi, tak si myslim, ze je to RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Co hovorite keby to bolo takto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 docela gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Mno na prvni pohled to vypada zajimave Ale chtelo by to z vice uhlu, pac i ten soucasnej FL mi z nektereho uhlu pride GOOD ! A nevim proc pripomina mi to mazdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 ano ano... takhle se mi to světlo líbí víc... jinak včera jsem měl bezvadný srovnání... zastavil jsem na parkovišti a vedle mě stály O II. FL béžová cappuccino, mů Otesánek, předfejs O II. cappuccino a Fabia II. cappuccino zepředu je FL hezčí jak předfejs... při pohledu na auto z šikma se karta obrací... zezadu je jasně hezčí FLko... a celkově je nejhezčí Scout! ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Vorlíku a foto je kde??? nech aj my vidííme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 víš, že mě to vůbec nenapadlo vyfotit... měl jsem na spěch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ahojte, vie mi niekto poradiť, ako na OII FL nastaviť denné svietenie. vraj je to nejaká kombinácia páčky ako na SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Mělo by to být tuším přímo v MAXIDOTu: Denní světla – Umožňuje aktivovat/deaktivovat dennísvícení. Pokud Denní světla aktivujeme, rozsvítí se světla určená pro denní svícení automaticky po zapnutí zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Pokial nemas Max, tak takto: Do 3 s po zapnutí zapalování přitlačte páčku směrových světel směrem k volantu a zároveň ji posuňte nahoru a v této poloze přidržte minimálně 3 s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ja na mojej FII mam vypinac pri pojistkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jj, to má aji room Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 zapomeli jste na jedno, ta citace o pacce je sice presne podle navodu na FL, ale FL ma svetla pro deni sviceni v mlhovkach a nedaji se zapinat ci vypinat (je to primo z tovarny natvrdo), proste po zasununuti klicku se rozsviti a sviti pokud zapnete svetla, pak se vypnou. Pripadne se vypnou po vytazeni klicku. Nevim jak to funguje kdyz nemate mlhovky, tam mozna funguje denni sviceni obrysovkami a to by se pak nastavovalo dle uvedeno postupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 já teda předpokládal, že když ma FL denní svícení v mlhovkách, že jsou ty mlhovky již standartní výbava od classicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) ttc1:Ved ziadal o navod ako to aktivovat... Inac vsetky facelift Octavie to maju dole pri hmlovkach - okrem Classic (tej svietia parkovacky a tlmene). Editováno: 30. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 aha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nechápem logiku Škody, to už hmlovky sú taká finančne náročná záležitosť, že je to problém dať do classicu? ešte k tomu keď už tam je denné svietenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 no podla mna je to sposob ako takymi "malickostami" donutit ludi k ambiente... Inac je za ne priplatok 4900 a s corner 7400 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 je to tak, asi to bude tým donútením, ale na druhú stranu, nevidel som veľa OII, ktoré sú classic, tak neviem, ale možno donútili ľudí na ambiente práve týmito hmlovkami a klímou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 A když si někdo do Classicu doobjedná mlhovky (jedno který), bude v nich mít i denní svícení nebo zůstane v hlavních světlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 no to je zajímavá otázka, já tipuji, že zůstane v hlavních světlech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 niekto tu uz mal aj foto classicu - a ta mala tie ziarovky pre denne svietenie v hmlovke, tak tipujem, ze to spojazdnia v hmlovke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.