karlos3 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 A O1? Nepadla ani zmienka o jej facelifte? To fakt nepadla......ani jsem netušil že se u OI něco takového chystá když za necel.2.roky by měla končit,(co jsem četl tak konec Tourky je 2010). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak ono jedna věc je konec na evropských trzích a druhá je výroba v rozvojových zemích, třeba v takové Indii si myslím, že by se mohla vyrábět ještě delší dobu (čemuž by mohl odpovídat i facelift - přiblížení specifickým trhům) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 To fakt nepadla......ani jsem netušil že se u OI něco takového chystá když za necel.2.roky by měla končit,(co jsem četl tak konec Tourky je 2010). Tak aj ja viem, ze do 2010...Ale tomu faceliftu by som celkom veril - ved aj Clio dostalo nedavno 3. facelift a stale sa predava spolu s novym Cliom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) neverim ze by na tych par mesiacov robili na OI nejaky zasadny facelift .. aj ked nikto nevie kvoli ktoremu trhu by to mohlo byt .. india . cina .. novy zeland ... k OI by som tipol max zmenu grafiky zadnych svetiel , mozno predne v jednom kuse (smerovka-svetlo ..), plus minus predna maska ... tipujem aj narazniky bez ochrannych list .. a co sa interieru tyka snad zmenu volantu za aktualny z FII-R-OII kazdpadne je to zaujimave ako dlho sa OI stale slusne predava aj na CZ SK trhu ... ale tu by snad vedel nieco povedat napr. George Couser Editováno: 23. Březen 2008, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 neverim ze by na tych par mesiacov robili na OI nejaky zasadny facelift .. aj ked nikto nevie kvoli ktoremu trhu by to mohlo byt .. india . cina .. novy zeland ...k OI by som tipol max zmenu grafiky zadnych svetiel , mozno predne v jednom kuse (smerovka-svetlo ..), plus minus predna maska ... tipujem aj narazniky bez ochrannych list .. a co sa interieru tyka snad zmenu volantu za aktualny z FII-R-OII kazdpadne je to zaujimave ako dlho sa OI stale slusne predava aj na CZ SK trhu ... ale tu by snad vedel nieco povedat napr. George Couser Tie svetla vkuse by vazne bodli - v tej spare medzi nimi sa usadza spina JJ, George sa vyzna PS:Ked tak uvazujem, aj Superb facelift sa az tak dlho neohreje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tak nieco z Indie: "The introduction of the facelift for Octavia is a timely one. The vehicle has been in the market for five years (since 2001) and with new models (Honda Civic) being introduced in the market, Octavia's looks were no longer contemporary and needed a much-desired makeover, experts said." Pri plane predaja do 2011+ ten "makeover" snad bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Téma facelift O1 mi připomíná výrobce automobilů z šikmookých krajin, kde nezřídka kdy bývají dvě řady jednoho modelu do roka Jinak face OII pro mě bude především zajímavý z pohledu světlometů, které se mi od začátku moc nelíbí, pak to nebude mít chybu a bude se čekat dva roky na první cenově dostupnou ojetinu : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Tak aj ja viem, ze do 2010...Ale tomu faceliftu by som celkom veril - ved aj Clio dostalo nedavno 3. facelift a stale sa predava spolu s novym Cliom... clio storia prodelalo loni jiz fazi 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Takze se muzeme tesit: Bi-xenony, zadni svitilny s led diody, triramenny multifunkcni volant (asi je pro RS), nove predni svetlomety, novy predni naraznik, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Takze se muzeme tesit: Bi-xenony, zadni svitilny s led diody, triramenny multifunkcni volant (asi je pro RS), nove predni svetlomety, novy predni naraznik, atd. a informace jsou odkud,popř. jak moc spolehlivé, smím-li se ptát?..neb je to tady 50/50 a já už nevím,čemu věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 a informace jsou odkud,popř. jak moc spolehlivé, smím-li se ptát?..neb je to tady 50/50 a já už nevím,čemu věřit 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já myslím, že Doliho info koresponduje s tím, co zde bylo již prakticky uznáno za finální info, jediné, co mě lehce překvapilo jsou zadní LED světla, pokud se totiž nepletu, tak Superb je nemá, což může být považováno za řekněme nečekané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já myslím, že Doliho info koresponduje s tím, co zde bylo již prakticky uznáno za finální info, jediné, co mě lehce překvapilo jsou zadní LED světla, pokud se totiž nepletu, tak Superb je nemá, což může být považováno za řekněme nečekané Prave u tech led svetel se taky zdroj trosku pozastavil, ze to neni uplne jisty, ale pry asi jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Já myslím, že Doliho info koresponduje s tím, co zde bylo již prakticky uznáno za finální info, jediné, co mě lehce překvapilo jsou zadní LED světla, pokud se totiž nepletu, tak Superb je nemá, což může být považováno za řekněme nečekané jj,říkal jsem si totéž.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 každopádně to koresponduje s názorem, že se budou měnit pouze "plasty", nikoliv plechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Prave u tech led svetel se taky zdroj trosku pozastavil, ze to neni uplne jisty, ale pry asi jo... ....me bylo receno ze Led nebude je to zatim pry drahy ...max na vyvoz ... aspon to rikal chlapek z autopalu...veril bych zadek ale predek urcite nee.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 každopádně to koresponduje s názorem, že se budou měnit pouze "plasty", nikoliv plechy když píše "nová světla", není dáno,že se nebudou měnit blatníky..ale upřímě jsem tomu měnění blatníků od počátku nevěřil-čili si také myslím,že nic takového nenastane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ještě bych si dovolil podotknout, že facelift bude probíhat ve dvou fázích, letos obyč okta a příští rok RS & Scout, takže na to nezapomínat, protože to může vysvětlovat spoustu zde neustále omýlaných dohadů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ....me bylo receno ze Led nebude je to zatim pry drahy ...max na vyvoz ... aspon to rikal chlapek z autopalu...veril bych zadek ale predek urcite nee.. O predku urcite ne. Zadni led diody. Predni bi-xenon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) Takze se muzeme tesit: Bi-xenony, zadni svitilny s led diody, triramenny multifunkcni volant (asi je pro RS), nove predni svetlomety, novy predni naraznik, atd. LED??? To by bolo skvele Som cakal, ze najprv budu v Superbe...ale ani tam nie su , dokonca ani za priplatok... Editováno: 5. Duben 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 A třeba nám budou pasovat na naše staré Okty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Takze se muzeme tesit: Bi-xenony, zadni svitilny s led diody, triramenny multifunkcni volant (asi je pro RS), nove predni svetlomety, novy predni naraznik, atd. Tak třeba ten volant jste už viděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Je to ten co davaju do supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Moja predstava LED facelift svetiel - zatial svietia iba brzdy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Je to ten co davaju do supa? No, asi hej. To znemena, ze ked pojde do O2, bude pasovat aj do O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.