George Couser Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=...&start=3465 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Celkom pekna. Myslel som si ze aj svetla vzadu budu iné. Ale sa mi nepáčia tie spätné zrkadlá zo supa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Však ty světla jsou vzadu jiné, dole v nárazníku jdou vidět ty zamaskované odrazky a na těch světlech nahoře je uprostřed nalepená nějaká reflexní páska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceer750 Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Takže odrazky dole jako u Scouta a RS a v zadních světlech červené jen to "C"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Ok, jasne. Som si nevsimol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 no tak to som teda fakt zvedavy jak budu vypadat predne svetla a predny naraznik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 kdyby fotky byly větší a z větší blízkosti, viděli by jste jak světla vypadájí, protože jsou přelepena černou folii aby vypadali zhruba jako na před-face modelu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 (editace) já si to v editoru upravil a obrysy zhruba vidím-už dělám montáž Editováno: 29. Červen 2008, autor: Jirik.DC Necitovat předchozí příspěvky..fakt ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 to bude v prdeli.Zase budeme všici předělávat na face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 kdyby fotky byly větší a z větší blízkosti, viděli by jste jak světla vypadájí, protože jsou přelepena černou folii aby vypadali zhruba jako na před-face modelu ;-) No vyvolení mají ty fotky v plném rozlišení a tam to vidět trichu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No ty sloni usi misto zrcatek, to je teda hnus velebnosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 to bude v prdeli.Zase budeme všici předělávat na face Já teda nic předělávat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No ty sloni usi misto zrcatek, to je teda hnus velebnosti.... Přesně tak......ty zrcátka se mi moc nelíběj ani na většim SII....na OII to bude šílený jak je vidět z obr. Jinak já taky scela určitě nic předělávat nebudu......OII se mi líbí taková jaká je. Jediný mě zajímala maska....kdyby bylo to žebrování předělané třeba jak na faceliftu SI tak bych jí možná vyměnil...ta se mi líbila víc než starší desing.....ale jak je vidět z obr.facelift OII dostane masku alá Roomster,FII.....a to se mi teda vůbec nelíbí...... ...takže zůstávám naprosto v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No jo co to má za měga zrcátka? To je snad vtip né? To se musel designer zbláznit nebo mu ujela ruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 No jo co to má za měga zrcátka? To je snad vtip né? To se musel designer zbláznit nebo mu ujela ruka. Zrcátka z SII....... Nevim proč se Škodovka nedrží koncernu....ty Passaťácký,Golfácký(měl i SI po faceliftu) jsou daleko hezčí........ Mám takový obavy aby škodovka nebyla čím dál větší katastrofa co se desingu týče........přeci jenom dříve museli poslouchat VW co můžou a co ne,ale ted co má Škodovka v koncernu čím dál větší vliv díky nejlepším výdělkům pro koncern......tak aby se netrhla a nezačala vymejšlet kraviny jak se odlišit od koncern.aut. Jak bylo napsáno myslim v SM.....že Škodovka díky svému čím dál lepšímu postavení v koncernu dostala při tvorbě SII naprosto volnou ruku hovoří za vše..........myslim že kdyby nad tím koncern dohlížel,tak tak hnusnej zadek SII nemá.................. Už takový náznaky maj od Roomsteru .......Uvidíme co budou tvořit dál,ale zatim se mi to moc nezamlouvá........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Ty zrcátka, to je opravdu něco strašného. Ty původní jsou mnohem elegantnější. Poslední dobou jsem z designu škodovek vysloveně zklamán. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 (editace) ...tak když si odpustíte ta hnusná zrcátka a pár detailů, dle fotek (v origo velikosti) jsem si tvary "našel" a upravil tak mou starou fotomontáž (bystřejší znatelné rozdíly najdou)..čili takto (až na pár přirozených odchylek a nepřesností) vypadá OII facelift zepředu Editováno: 30. Červen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tak v garáži je další fotka z provozu, už se nám začínají množit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Jj,tak tam ten předek vypadá už docela dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 K těm zrcátkám.. mně se to taky nelíbí, ale doslechl jsem se, že je to kvůli nějakým normám a že to takhle nový auta budou mít.. se podívejte na VW Scirocco, Audi A3 Cabrio, A4 atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 jinak-až díky této fotce a editoru, jsem odhalil přesný tvar světel v oblasti současných blinkrů...takže fotomontáž ještě poupravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 x-tá a stále přesnější verze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Deny: Ještě tu masku - ve skutečnosti není "SII style" ale uchovává si ten "V" tvar ze současné OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Dajte tu normalne niekto fotku a nenechavajte sa trapit ludi. Isto niekto z vas ma doma schovanu fotecku ako nova OII vyzera ale hra sa na pana nedostupneho a rozprava v otaznikoch. Je to trapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.