Srpen 7, 200817 r Asi to tu nebolo, ale myslím, že s faceliftom prídu aj nové výduchy ventilácie (fotka od Denyho.Kr) pridal som tam pre predstavu tie z SII. Je to iba v skicari
Srpen 7, 200817 r nové ventilace to nedostane - jednak škodovka až tak důkladná není a jednak by musely být obrovské, vůči dírám v palubce, když vezmeš v úvahu šířku rámečku samotného výdechu - ale něco na způsob supíka by to chtělo = níže posazené, tenké a s chromem - vypadá to tak dražší a vyspělejší...spíše si říkám, že určitě půjde doobjednat chrom. rámeček klimačky ze supíka a určitě bude pasovat kolem klimy v OII facelift, kterou o ten rámeček obrali...totéž s ovládáním světel a tím "úchopným kolečkem",atd..
Srpen 7, 200817 r no doufám, že takhle nebude vypadat faceliftovaný interiér! To bych radši předface. I když možná to hyzdí jen volant, kterýmu ne a ne přijít na chut.
Srpen 7, 200817 r nevím, já jej viděl (v SII), zkoušel a přijde mi super-moc pěkný, akorát do ruky-super!..ten tam bude 100%, bude tam i ta klimačka, jen nebude v leskle černém laku,jako v SII a nebude tam to chrom. orámování (viz. příspěvek výše) + jak jsem psal: výdechy zůstanou stejné...co se týče budíků, velikost asi bude shodná, tím-pádem se domnívám, že vzhledem k plánovanému bílému podsvícení, dostane celou tu "kapličku" z SII, neb proč by se měli piplat na pájení jiných diodek, když můžou vzít hotový dekl,že
Srpen 7, 200817 r Vážení, když teď objednám OII (skladem není) dostanu už facelift? Motor 1.8 TSI. Nebo ještě počkat? Nějak se objevily prašule navíc a tak uvažuju, že si udělám radost. Navíc s tou Edition08 jsou ceny ucházející. A někdo tu ale psal, že E08 brzo skončí, tak abych o tu akční nabídku nepřišel. Edition 08 je prostředkem, jak donutit potencionální zájemce o OII koupit auto teď, a nečekat na facelift, aby prodeje neklesaly, jak se to přirozeně stává (neb většina lidí sáhne radši po faceliftu) => Edition 08 nedostaneš nikdy ve faceliftované verzi (to leda za další 4 roky)..proto nemáš-li více peněz, nečekej a Edition 08 kup hned, máš-li víc peněz, počkej si, kup facelift (bez "edice"), ale za plnou částku
Srpen 7, 200817 r No má to logiku to co Deny.Kr tvrdí. Mno uvidim, kdyžtak skočim do Toyoty pro Avensis Premium, nebo se na auto vy.eru a udělám si tepelný čerpadlo do baráku, což by mělo asi nej přínos. Ad volant: již jsem měl možnost ho ozkoušet také v novém SB, ohledně jeho funkce jsem neřekl křivého slova. Jen se mi prostě nelíbí a interiér přímo, dle mého názoru, hyzdí
Srpen 7, 200817 r Deny.Kr: Tipuju,že face nebude dražší než Edition08 se stejnou výbavou... no, jedině, že by šlo o "podvod", nebo že by škodovka facelift prodávala levněji
Srpen 7, 200817 r Tak face už padl, dnes mi šéf poslal mailem dvě nabídky, rozhodnout se musím do zítřka : 1. OII combi Elegance 1.9 TDI PD 77 kW, paket EDITON08 s povinnou výbavou (alarm, construct, N1, autorádio) za 599 900 Kč 2. OII combi Elegance 1.9 TDI PD 77 kW 4x4 s povinnou výbavou (alarm, construct, N1, autorádio) za 691 090 Kč
Srpen 7, 200817 r V případě varianty č.1 možnost nakonfigurovat nějakou mimořádnou výbavu. V případě možnosti č.2 je výbava konečná, pouze volba barvy. Co byste brali vy ?
Srpen 7, 200817 r Já bych vzal jednoznačně čtyřkolku, páč výbavu tam dodáš vždycky, ale haldex ne...navíc Elegance už toho má celkem dost
Srpen 7, 200817 r bojler: Jak vyzkoušíš čtyřkolku během pár minut zkušební jízdy někde ve městě??...ten rozdíl se IMHO projeví teprve mimo zpevněnou cestu či v zimě, což asi těžko vyzkouší
Srpen 9, 200817 r Tak mám objednáno 4x4 a protlačil jsem si tam ještě parkovací senzor dozadu. Přišlo mně toto: Vozidlo Škoda Octavia Combi Elegance 1.9 TDI PD 77kW 4x4 je objednané a zaplánované na 36 KT do výroby, což znamená, že 8.9.2008 až 18.9.2008 bude připraveno k odběru Čili v 36 J KT se ještě dělá předfacelift....
Srpen 9, 200817 r jj, bohužel budeš mít předfacelift, nic-méně gratuluji, se 4x4 budeš určitě spokojen
Srpen 9, 200817 r jj, bohužel budeš mít předfacelift, nic-méně gratuluji, se 4x4 budeš určitě spokojen jj, jenže víš, jak je to s tím darovaným koněm.....Nabídka je to slušná, ted budu dělat krky, pak bude fac, něco tam změněj ale zdražej to nebo se nějak pomění konfigurace a pak skončím u bůhí čeho....
Srpen 9, 200817 r no, facelift ještě bude zajímavý..My budeme mít jedny z prvních faceliftů = výbava bude zase stát za ho*no a vše budeme muset dokupovat - stejně, jako s naší současnou 4x4: taky jsme měli jedny z prvních a museli jsme připlácet za zadní el. okénka, za dvouzónovou klimačku, za dělená zadní sedadla, nemít sound system, nemáme vzadu ani repráky,atd... a to ještě byla klika, že těsně před tím dali 4x4 dvoutónový klakson, neb chvíli před tím byl dokonce pouze jednotónový a nešlo to změnit ..už vidím, jak na tom bude facelift stejně - vše předražené a v základu nic
Srpen 9, 200817 r chlapi,Vaše problémy mimo facelift si dejte do jiného tématu.tady se člověk má dozvědět něco o faceliftu OII a né že (pardon) nějakej jouda kupuje 4x4. spíš by mě zajímalo,jestli už konečně někdo má reálné foto OII faceliftu... na netu jsou zatím pořád jen fotomontáže.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.