TomášT Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 U mě tak na půl. Interiér a zadek super, ale ten předek nic moc. Mám raději něco ve stylu nového Lancera.Jsem zvědavej u nás na prodejnost, protože Fabia II u nás propadla a na ulicích ji není vůbec vidět. Tak u mě zase předek super. Zadek? tam se toho moc nezměnilo. Interiér je hezkej. Skoro jak o třídu vyšší auto. Úsměv na volantu mi nevadí Ale chce to vidět na živo. Z fotek to není ono Cože Fabia propadla??Nekecej!!! U nás po městě jich jezdí mraky. až jsem docela překvapenej. Pořád slýchám, že se neprodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Mě se facilotová Octule líbí Stejně jako ty předchozí. Je fakt, že ty přední světla mohli udělat malinko jinak, zadní se mi víc líbí ty předface, ale jinak super, barvy pěkný, interiér taky, hlavně ovládání climatroniku atd...hned bych to dal do FI A nápad denních světel s mlhovkama v jednom, dobrý, ušetřená práce s doděláváním. Jen jsem asi spíš čekal či doufal, že je daj do hlavních lamp v podobě LED diod, jak to má třeba audi. No jsem zvědavej, až ji někde uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) .. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Fotky v zipu A trošku větší než na těch webech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Dik Georgi, good job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 ..tahle fotka se jim povedla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Jj, taky ju mám na notesu na pozadí, nevypadá to na ní tak divně jako na některých ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 na pozadí bych si dovedl představit jinou fotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No nevím, ale i k tomuhle kukuči by spíš ladila původní světla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No nevím, ale i k tomuhle kukuči by spíš ladila původní světla.. Cekal jsem taky ze finalni podoba bude spis z jedna navrhu vice podobnych SBII aspon co do svetel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 vorlajz: Proto ju mám jen na notesu, do toho čumím ve škole a tam to stačí, zbytek si necháme na doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) No ja tvrdím, že sa neskutočne nechali inšpirovať BS4-kou od Brilliance! Schválne, ten rozdiel predkov BS4 a O2FL je zanedbateľný (letmým pohľadom len tie hmlovky). Už O2 chýbajú len chrómové lištičky kol dokola, odlúpnuť znaky s okrídleným šípom a máme tu výdobytok čínskeho autopriemyslu Klíma by už mala mať senzor kvality vzduchu. Jedna zo žiaroviek v hmlovke je DRL, teda denné osvetlenie, ktoré bude štandardom. Edit: A nechcite vedieť, ako reagovali predajcovia, ktorí fotky O2FL už videli - nemožem to napísať, lebo by som si musel dať ban za porušenie pravidiel fóra ..neco na tom bude, no vono cinskej trh je obrovskej, treba pro Audi na 1miste.. OII po face ale asi nebude od 380t,- kc jako BS4 v DE ...sice ma ambice do stredni tridy ale kvalita vseho je tragicka i cena BS4 ulet, jestli bude stat u Charouze v CR podobny penize tak je to neprodejny srot, to radsi 2roky jetou OII s 2,0Tdi... Editováno: 1. Říjen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 To přední světlo mě tam fakt nesedi.Bez té horni vlnky to mohlo být hezči.Hlavně u krátke.U kombajna mě o až tak nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 To přední světlo mě tam fakt nesedi.Bez té horni vlnky to mohlo být hezči.Hlavně u krátke.U kombajna mě o až tak nevadí. .. u Combi me to taky tak nevadi jako u Liftbacku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Ty predni svetla, ktery tedka takhle dela leckdo, se mi proste hrozne nelibi, i kdyz na octe to vypada jeste celkem dobre, cumak FII/Roomster je humus. Kazdopadne kdyz si vzpomenu, co znamenal facelift pro octuI, porad mi tohle celkove prijde mensi skok. Jinak je fakt, ze ta fotka s tim pozadim z Crysis i s korejcema vypada dobre Editováno: 1. Říjen 2008, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 .. u Combi me to taky tak nevadi jako u Liftbacku... na tu délku se to "ztratí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Fotky v zipu A trošku větší než na těch webech. Díky!! Super fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 (editace) Tak u mě zase předek super. Zadek? tam se toho moc nezměnilo. Interiér je hezkej. Skoro jak o třídu vyšší auto. Úsměv na volantu mi nevadí Ale chce to vidět na živo. Z fotek to není ono Cože Fabia propadla??Nekecej!!! U nás po městě jich jezdí mraky. až jsem docela překvapenej. Pořád slýchám, že se neprodává. Když vezmu, že denně jezdím Essenem, Gelsenkirchenem a Rheibergem a napočítal jsem jich asi pět, tak nic moc. Přímo zepředu je to lepší, ale z boku se mi ty světla nelíbí. Líbila by se mi kombinace předek SII a zadek OII. Podle mého jsou v mlhovkách: mlhovky, denní svícení a corner funkce. Editováno: 1. Říjen 2008, autor: badboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.jack Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Jsem rád,že nemá světla z SII. Jinak by zase všichni jen nadávali,že je to jen menší kopie Supa. Co se povedlo ,je nápis "Octavia" v předních světlometech.Hlavně to zase nesmí přehnat s cenou vozu,jak mají ve zvyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 to já si myslim že ten nápis "Octavia" v předních světlech je velice povedený detail, líbilo se mi to už i u S2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folvarcny Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zkusil jsem vylepšit FL mračítky. Myslím, že by se jí hodily. Co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zkusil jsem vylepšit FL mračítky. Myslím, že by se jí hodily. Co na to říkáte? podle mne je to o dost lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 perfektní, jako by to bylo na mračítka už nachystané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Další várka tentokráte již oficiálních fotografií: http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Octavia-Facelift.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Zkusil jsem vylepšit FL mračítky. Myslím, že by se jí hodily. Co na to říkáte? skus spraviť mračítka, aby to vyzeralo ako svetla terajšej OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.