VRBIC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 tak to je první menší předělávka OII na face, co jsem zaznamenal ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Maska jako taková tam nevypadá zle, ale je vidět, jak to nesedí na spodní hraně masky..chtělo by to doladit..nějaký decentní doplněk pod značku a protáhnout ho nahoru k masce, aby kopíroval tu zmíněnou hranu. pak by to bylo dost dobrý. Takhle to ale vypadá dost lacině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 a co tak vymenit celej predek, cili i svetla a naraznik? To asi moc blaznu nebude co? Osobne to nechapu predelavat auto na FL... je to zbytecnost. Tak překopak to celé určitě ne..ještě se bude určitě měnit i přední chladičová stěna. Jen jde o to, že ta nová maska jako taková má jiný šmrnc než stávající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 GC: uz jsi byl doma? .... ja jen ze si rikal neco o fotkach FL eReSy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Zdravím. Maska je sice hezká ale na současnou OII to nepůjde namontit bez většího zásahu do předního nárazníku,rozhodně by jsem se nespokojil s tím že ta kapota jde zabouchnout (mezera ne mezera).Představa že budu překopávat předek mně pouze nutí zamáčknout slzu a nechat si zajít chuť.To je ale můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 tak to je první menší předělávka OII na face, co jsem zaznamenal ...... Jj, tohle je hnus velebnosti a taky bych to tak nechtěl, to už si tam pak můžu dát masku z trambusu když je jedno jestli to sedí nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Viete mi niekto povedat, ci teda budu nejake LED svetla aspon na RS ako sa tu kedysi suskalo, alebo vetracie otvory v kapote - ako som pocul od jedneho chlapika co "kdesi" pracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 http://ekonomika.idnes.cz:80/ekonomika.asp...2_ekonomika_abr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 vím, že se tady bavíme a face O2, ale někde jsem tady dřív četl, že údajně s face O2 má být i další face O1 Tour???je to teda pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Pár stránek zpět se to řeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 no a já budu kontrovat Faceliftovaným Scoutem. Scout Facelift eReSo možná bude taky... až budu doma. Ta stránka nefunguje!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Už jo,nejelo forum,zase to spadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Njn, nějak se nám v poslední době hroutí garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 no a já budu kontrovat Faceliftovaným Scoutem. eReSo možná bude taky... až budu doma. No pěkný, ale kromě nápisu a novýho světla nám to nic moc neřeklo, ale dík. Spíš mě zajímá ta FL O2 RS, už jsi doma CG, doufám jen, že nejedeš z JAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Já mám ceníky,ale tam je zobrazenej starej model.Jinak u RS jde GSM III jenom s automatem.Jinak GSM II s BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Dneska jsem viděl FL,akorát byli prodaný,měli je ve skladu,na showroomu zatím nebyli.Ty prodaný dvě Ambiente 1.9 TDI PD 77 KW v bíle a Elegance,tu jsem neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 tak u nas u 2 jezdej a me se to libi :-) konecne dali hezky narazniky bez list atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Škoda Auto už doplnila všechny údaje o nové Octavii na webu. Hlavně technická data Ten 1.4 TSI fakt nevypadá špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Jj,mě se taky ta 1.4TSI moc zamlouvá....... Dnes nad ránem jsem vyrážel na otočku do Německa a na dálnici u Bambergu jsem napočítal 8ks kamiónů vezoucí OII-facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Tak dneska jsem to konecne take videl na vlastni bulvy. U Hellera v Ov stoji na salone combajn. Musim rict,ze se mi libi a ci ho ;-) jo,akorat volant,tomu by jako neco chybelo nebo nadbyvalo Editováno: 14. Listopad 2008, autor: maros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Tak priatelia mame tu interier RS Editováno: 14. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Prikladam pre porovnanie aj 3 ramenny nemultifunkcny volant pre bezne verzie a ine drobnosti (zasterky som este na facelifte nevidel... ) Editováno: 14. Listopad 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Vcera jsem byl taky obkouknout novou Octavii v Olmiku u Hlaváčka. Musim uznat ze se skodovce povedla, na fotkach to neni ono, ale v realu to vypada hodne pekne. I ten volant ze SII je fajn v OII, jinak po strance interieru se vlastne nic nezmenilo kdyz nepocitam jiny budiky, ovladani klimy a radia a toho volantu. Vyhled z "pracoviste" ridice je stale ten stejny Nicmene asi nejvice se mi zamlouva ten napad Day Light v mlhovkach, fajn vec! A taky celolakovane narazniky + listy a zadni kocici oci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Jsem dneska okukoval Ambiente 1.9 TDI PD 77 KW na skladu,protože showroomové auto zatím nemají.Ty 3 kusy byli prodané a ještě ve městě jsem potkal combi v Eleganci,to bylo také z toho autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Neviem ako vam, ale mne corrida na facelift nejako nepasuje...Mozno na RS bude dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.