Listopad 7, 200816 r Maska jako taková tam nevypadá zle, ale je vidět, jak to nesedí na spodní hraně masky..chtělo by to doladit..nějaký decentní doplněk pod značku a protáhnout ho nahoru k masce, aby kopíroval tu zmíněnou hranu. pak by to bylo dost dobrý. Takhle to ale vypadá dost lacině
Listopad 7, 200816 r a co tak vymenit celej predek, cili i svetla a naraznik? To asi moc blaznu nebude co? Osobne to nechapu predelavat auto na FL... je to zbytecnost. Tak překopak to celé určitě ne..ještě se bude určitě měnit i přední chladičová stěna. Jen jde o to, že ta nová maska jako taková má jiný šmrnc než stávající
Listopad 7, 200816 r Zdravím. Maska je sice hezká ale na současnou OII to nepůjde namontit bez většího zásahu do předního nárazníku,rozhodně by jsem se nespokojil s tím že ta kapota jde zabouchnout (mezera ne mezera).Představa že budu překopávat předek mně pouze nutí zamáčknout slzu a nechat si zajít chuť.To je ale můj názor.
Listopad 8, 200816 r tak to je první menší předělávka OII na face, co jsem zaznamenal ...... Jj, tohle je hnus velebnosti a taky bych to tak nechtěl, to už si tam pak můžu dát masku z trambusu když je jedno jestli to sedí nebo ne
Listopad 9, 200816 r Viete mi niekto povedat, ci teda budu nejake LED svetla aspon na RS ako sa tu kedysi suskalo, alebo vetracie otvory v kapote - ako som pocul od jedneho chlapika co "kdesi" pracuje...
Listopad 10, 200816 r vím, že se tady bavíme a face O2, ale někde jsem tady dřív četl, že údajně s face O2 má být i další face O1 Tour???je to teda pravda?
Listopad 10, 200816 r no a já budu kontrovat Faceliftovaným Scoutem. Scout Facelift eReSo možná bude taky... až budu doma. Ta stránka nefunguje!!!!!!!!!!
Listopad 10, 200816 r no a já budu kontrovat Faceliftovaným Scoutem. eReSo možná bude taky... až budu doma. No pěkný, ale kromě nápisu a novýho světla nám to nic moc neřeklo, ale dík. Spíš mě zajímá ta FL O2 RS, už jsi doma CG, doufám jen, že nejedeš z JAR
Listopad 10, 200816 r Já mám ceníky,ale tam je zobrazenej starej model.Jinak u RS jde GSM III jenom s automatem.Jinak GSM II s BT.
Listopad 12, 200816 r Dneska jsem viděl FL,akorát byli prodaný,měli je ve skladu,na showroomu zatím nebyli.Ty prodaný dvě Ambiente 1.9 TDI PD 77 KW v bíle a Elegance,tu jsem neviděl.
Listopad 13, 200816 r tak u nas u 2 jezdej a me se to libi :-) konecne dali hezky narazniky bez list atd.
Listopad 13, 200816 r Škoda Auto už doplnila všechny údaje o nové Octavii na webu. Hlavně technická data Ten 1.4 TSI fakt nevypadá špatně
Listopad 13, 200816 r Jj,mě se taky ta 1.4TSI moc zamlouvá....... Dnes nad ránem jsem vyrážel na otočku do Německa a na dálnici u Bambergu jsem napočítal 8ks kamiónů vezoucí OII-facelift...
Listopad 14, 200816 r Tak dneska jsem to konecne take videl na vlastni bulvy. U Hellera v Ov stoji na salone combajn. Musim rict,ze se mi libi a ci ho ;-) jo,akorat volant,tomu by jako neco chybelo nebo nadbyvalo Upraveno Listopad 14, 200816 r od maros
Listopad 14, 200816 r Prikladam pre porovnanie aj 3 ramenny nemultifunkcny volant pre bezne verzie a ine drobnosti (zasterky som este na facelifte nevidel... ) Upraveno Listopad 14, 200816 r od Cjoctavian
Listopad 15, 200816 r Vcera jsem byl taky obkouknout novou Octavii v Olmiku u Hlaváčka. Musim uznat ze se skodovce povedla, na fotkach to neni ono, ale v realu to vypada hodne pekne. I ten volant ze SII je fajn v OII, jinak po strance interieru se vlastne nic nezmenilo kdyz nepocitam jiny budiky, ovladani klimy a radia a toho volantu. Vyhled z "pracoviste" ridice je stale ten stejny Nicmene asi nejvice se mi zamlouva ten napad Day Light v mlhovkach, fajn vec! A taky celolakovane narazniky + listy a zadni kocici oci
Listopad 15, 200816 r Jsem dneska okukoval Ambiente 1.9 TDI PD 77 KW na skladu,protože showroomové auto zatím nemají.Ty 3 kusy byli prodané a ještě ve městě jsem potkal combi v Eleganci,to bylo také z toho autosalonu.
Listopad 15, 200816 r Neviem ako vam, ale mne corrida na facelift nejako nepasuje...Mozno na RS bude dobra
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.