alvisio Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Vraj to záleží od farby a výbavy. TDI sa vraj robí v BA. Benzín v Čechách. Ja som dal 1,8TSI DSG L&K v zelenej. Kedy by ti mala doraziť? Ja som to nakoniec nechal na druhý januárový týždeň, aj tak by mi pri objednaní v tomto termíne mala doraziť niekedy na konci januára, možno začiatkom februára. Tiež to bude Combi 1,8 TSI L&K, o DSGčku ešte uvažujem, ale bude to závisieť od oficiálnych cenníkov a výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 co chce autor povedat tymi dverami? ..nechapem co je nanich take..okrem toho soundsystemu tam nic nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 zeby preve to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Včera večer mi jeden známy tvrdil, že v piatok v bratislave sedel v OII FL RS combi s motorom 3,6??? Je to možné??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To nevím, pokud si dobře pamatuju, tak se řešilo, že se tam ten motor ani rozměrově nevejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tiež som mu hovoril, že to asi ťažko, ale tvrdil mi, že určite áno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Včera večer mi jeden známy tvrdil, že v piatok v bratislave sedel v OII FL RS combi s motorom 3,6??? Je to možné??? Nic v zlom, ale poznam veeela ludi, ktori ani nevedia rozlisit Passat od Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To nevím, pokud si dobře pamatuju, tak se řešilo, že se tam ten motor ani rozměrově nevejde. Podla mna by sa vosiel - ved sa testovali prototypy Golfu R36... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Mozno ste to este nevideli... Tieti "vymoženosti" má Octávka od roku 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 3,6ka se do OII vejde, tuším to má škodovka mimo jiné ve scoutovi...ale nevím, co by dělal v RSce...leda by ten známej měl hodně dobrýho známýho a... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tieti "vymoženosti" má Octávka od roku 2004 Tak o tom dazdniku som nevedel a repro som dal len tak - ze ako vyzera u faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To nevím, pokud si dobře pamatuju, tak se řešilo, že se tam ten motor ani rozměrově nevejde. Ale vejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 3,6ka se do OII vejde, tuším to má škodovka mimo jiné ve scoutovi...ale nevím, co by dělal v RSce...leda by ten známej měl hodně dobrýho známýho a... No sériově se do Scouta určitě nedává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 To by byla pecka kdyby tu V6 hodily do FL RS!!! Jeste k tomu trochu poladit cenu rekneme tak na 699 900 Kc (at nezeru, kdyz je ta krize) a byla by to bomba......... No nic musim se probudit, tohle je jen sen, musim se probudit, to se mi jen zda.... Na druhou stranu bych si takovou RS nekoupil, bo bych ju uz asi neuzivil, soucasne T(F)SIcko by mi bohate stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Mariosy...nezlob se na mě ale jestli člověk má na auto za 700 tisic a pak nemá na benzin? To je pak jedině blázen a nebo v lepším připadě nerozmný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Já bych byl klidně "jen" pro navýšení výkonu u stávajícího dvoulitra, vždyť audina z toho mačká snad pomalu 200kW nebo kolik...nicméně víc bych asi uvítal v RSce haldexa...by byla zajímavá kombinace 2.0TSI, cca 180kW, 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Romarioo: Za 700K je RSka a tam neni rpoblem ju uzivit, ale 3.6 FSI je uz apetitem trochu nekde jinde a uz by to byli u me vyhozene prachy zbytecne. Bohate by mi stacila RSka s 2.0 TFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Mariosy: souhlasím a beru to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 ...by byla zajímavá kombinace 2.0TSI, cca 180kW, 4x4 To by bola doobrá kombinácia keby niečo takéto existovalo... Ale to by som musel trochu viac šetriť... ;-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Prosim, mozte sem niekto hodit realne foto ako svietia tie denne svetla v hmlovkach faceliftu? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 3,6ka se do OII vejde, tuším to má škodovka mimo jiné ve scoutovi...ale nevím, co by dělal v RSce...leda by ten známej měl hodně dobrýho známýho a... jj scout, mula OII prodloužená na rozvor SII, těch 3,6 v OII jezdí po škocně víc. Motor má stejný uložení, vymění se kus za kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Prahove listy budu so starym (aj ked krajsim) fontom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Chlapi.Jak to je se světlama? Novy světla z faceliftu na "starou" OII.Je to čistě hypotetická otázka aby mě nikdo nenapadl že chci zase něco předělávat.Jde to nebo ne? A prosím o odpověd jenom toho kdo to opravdu ví.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 (editace) jasne, ze to ide, vymenis iba kus za kus (pokial si myslel zadne)... Editováno: 24. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.