kamo Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Zdravím, chcel by som od Vás radu. Zadné cúvacie senzory chcem umiestniť do zadného podnárazníka ( mám predface r.v.99 ) podobne ako to má na obr. Golf IV. Nakoľko nebudú originál, ide mi o čo najnenápadnejšie umiestnenie. Pozeral som, že aj na novom Superb-e ich výrobca umiestňuje do podnárazníka. Ďakujem za odpovede a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 absolutne jedno kam ich das najviac sa sleduje smer aby cumeli rovno za auto a nie napr k zemi. vyskove osadenie podla mna nehra moc rolu,pokial ich nedas totalne k zemi .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 když sundáš nárazník měli by tam být zezadu tečkama vyznačený místa kde se maji dělat díry na čidla aspoň u aut po faceliftu tam označení jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Je pravda ze octavia pred faceliftem mela parkovaci senzory umistene v te liste ? Jeste jsem to tu neslysel a nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 (editace) Tak jsem take dnes montil Vse jsem namontil tak jak by melo, jen jsem RJ musel hodit nize nez se dava - kratsi kabelas me donutila. Mam to bez zobrazeni, staci pouze zvuk, neni treba sledovat dalsi pristroj pri couvani jako je LED LCD Reproduktor jsem umistil tedy do B sloupku kam patri, zvuk je dobre slyset. Po zarazeni zpatecky se ozve pip a stalej ton je neco kolem 35 cm, zitra to zmerim. Mereno jak by melo bejt - tedy zameren prostredek narazniku - od nej 25 cm vlevo cidlo a 25 vpravo cidlo Krajni cidla jsou od stredu 60 cm jak vlevo tak vpravo Editováno: 6. Srpen 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) Tak dnes laknuto obrouseno, odmasteno, strik. zaklad, strik do barvy zitra pridam hotove a nasunute Editováno: 12. Srpen 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimous Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Mame teď pár dní octávku a ještě plánujeme přidat nějaký pípáky. Problém je, že na auto je ještě 40tis. km záruka a origo škodovácký jsou dost drahý. Jak je to s montáží neorigo pípáků a zárukou? Neruší se to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 (editace) Tady hotove - jen to trochu oplachnout, ale nejak se me nechce Editováno: 20. Srpen 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Zdravím odborníky, mam OII (2004) combi a jelikož sem měl buchlej zadní nárazník, sehnal sem za pár korun jinej ale ten má otvory pro senzory. Takže bych potřeboval vědět co mam sehnat abych mohl ty senzory taky zapojit. Nějakej návod, co všechno se musí dodělat a co kam zapojit, koupim si origo škodovácký, jen potřebuju vědět co koupit a jak to zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 senzory jsou opravdu uzitecne ve meste pri kazdem tom parkovanim a jeste jsem sehnal pro bezpecnou nocni jizdu odrazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 15. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2011 Nevíte někdo odkaz nebo nemáte obrázek s kótama podle origo parkovacích senzorů, kdysi jsem to tu někde viděl teď nemohu najít a nece se mi kůli tomu zakládat nové téma, už to tu hledám celé hodiny. Mám první octavii rv 1998, takže předpokládám, že zezadu nárazníku nic naznačeno nebude. Jedná se mi o zadní nárazník, předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Zdravím, chtěl bych se zeptat. Chtěl bych taky na svojí octu parkovací senzory.Existuje nějaké řešení přímo od výrobce, že by ty senzory šly nějak spojit s maxidotem že by se na něm zobrazovala vzdálenost od překážky? Nebo existuje pouze akustické řešení? Díkes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Možností máš víc ale rozhodně se nikdy nebudou zobrazovat na maxidotu.Na výběr máš buď neorigo sady parkovacích senzorů s displejem zobrazujícím vzdálenost,těch je spousta stačí zadat do internetovýho vyhledavače.A nebo originál a to je buď jen zvukové nebo se zobrazením na některých rádiích to je parkovací pomocník nebo potom zvukové se zobrazením na navigaci columbus a to je pakovací asistent. Vše záleží co máš přesně za auto a co tam chceš nainstalovat. A hlavně kolik chceš do tohohle investovat.Montáž není nijak složitá ta se dá zvládnout i doma ale je k tomu třeba trošku znalostí a vybavení pro samotnou montáž.Pak taky záleží zda chceš jen zadní parkovací čidla nebo i přední.Podle toho je to buď jednodušší nebo náročnější v četně rozdílu ceny.Je tu spousta lidí co to umí tak stačí pročíst témata okolo parkováků a najdeš tam spoustů členů co to dělaj těm pak stačí napsat SZ a domluvit se s něma na montáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 (editace) Chci se zeptat-mám neoriginální parkovací asistent.El nerozumím-můžu ho zapojit na světla zpátečky? Nechce se mi platit někomu za práci a zároveň chci ochránit auto, když ho má půjčené manželka Editováno: 22. Prosinec 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2011 Ano, tak je to snad v každém návodu. PS: Tučně nám to psát nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 včera sem montoval také, trochu jinačí ale spokojenost obrovská :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.