Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj můžete mi sem někdo hodit foto kde máte v autě u combi měnič CD ? zajímá mě ten v kufru . :palec2:

bejvá na levé straně na tokvým držáku ;)

Múj osobní názor je: kašli na měnič, nejaký rádio na MP3 a máš vystaráno. Osobne to tak mám a určite by se my nechtelo tahat kabely do zadu auta. MP3 je rozhodne pohodlnejší.

Tak tak, vlevo vzadu - plechovej držák na 3 šrouby.

Upraveno od lukash

Držák v kufru... cdměnič si domyslete :)

post-2779-1181323261_thumb.jpg

• Autor
Múj osobní názor je: kašli na měnič, nejaký rádio na MP3 a máš vystaráno. Osobne to tak mám a určite by se my nechtelo tahat kabely do zadu auta. MP3 je rozhodne pohodlnejší.

ono se na to kašlat nedá ,když mam navigaci origo lol

• Autor

díky za foto :specool:

díky za foto :specool:

Osobně bych to radši vymyslel někam pod přední sedačku jako to má fabia... ale neměl jsem na to čas :) přecijen pořát lozit do kufru :( je za chvíli otrava.

Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. :)

post-5941-1181383239_thumb.jpg

no k navi bych asik volil měnič, ale jednodinovej dal ho do kaslíku

Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. :)

No proč ne :) ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku :)

taky bych ho nejradši vrazil pod sedadlo, v kufru mi vůbec nevyhovuje :(

ale teď můžu k navi napojit MP3 nebo mobil a sosat hudbu z toho, tak na stěhování měniče asi prdím

Ja taky vozim veci v kastliku, a takhle jsem si ho tam napasoval ja.Nezabere moc mista-viz fotecky.... :p Mimochodem schanim jeste jeden original VW cd menic na 6 cd. Nevite nekdo o nejakem??? kdyztak mi dejte vedet na mejl techmachine@atlas.cz :);)

post-8817-1182273952_thumb.jpg

post-8817-1182273964_thumb.jpg

Ja taky vozim veci v kastliku, a takhle jsem si ho tam napasoval ja.Nezabere moc mista-viz fotecky.... :p Mimochodem schanim jeste jeden original VW cd menic na 6 cd. Nevite nekdo o nejakem??? kdyztak mi dejte vedet na mejl techmachine@atlas.cz :);)

Když jsi tam dal 1-din, tak není co řešit ;):p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.