Publikováno Červen 7, 200718 r ahoj můžete mi sem někdo hodit foto kde máte v autě u combi měnič CD ? zajímá mě ten v kufru .
Červen 8, 200718 r Múj osobní názor je: kašli na měnič, nejaký rádio na MP3 a máš vystaráno. Osobne to tak mám a určite by se my nechtelo tahat kabely do zadu auta. MP3 je rozhodne pohodlnejší.
Červen 8, 200718 r Tak tak, vlevo vzadu - plechovej držák na 3 šrouby. Upraveno Červen 8, 200718 r od lukash
Červen 8, 200718 r Autor Múj osobní názor je: kašli na měnič, nejaký rádio na MP3 a máš vystaráno. Osobne to tak mám a určite by se my nechtelo tahat kabely do zadu auta. MP3 je rozhodne pohodlnejší. ono se na to kašlat nedá ,když mam navigaci origo
Červen 9, 200718 r díky za foto Osobně bych to radši vymyslel někam pod přední sedačku jako to má fabia... ale neměl jsem na to čas přecijen pořát lozit do kufru je za chvíli otrava.
Červen 9, 200718 r Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej.
Červen 10, 200718 r Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. No proč ne ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku
Červen 18, 200718 r taky bych ho nejradši vrazil pod sedadlo, v kufru mi vůbec nevyhovuje ale teď můžu k navi napojit MP3 nebo mobil a sosat hudbu z toho, tak na stěhování měniče asi prdím
Červen 19, 200718 r Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. No proč ne ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku Ja taky vozim veci v kastliku, a takhle jsem si ho tam napasoval ja.Nezabere moc mista-viz fotecky.... Mimochodem schanim jeste jeden original VW cd menic na 6 cd. Nevite nekdo o nejakem??? kdyztak mi dejte vedet na mejl techmachine@atlas.cz
Červen 20, 200718 r Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. No proč ne ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku Ja taky vozim veci v kastliku, a takhle jsem si ho tam napasoval ja.Nezabere moc mista-viz fotecky.... Mimochodem schanim jeste jeden original VW cd menic na 6 cd. Nevite nekdo o nejakem??? kdyztak mi dejte vedet na mejl techmachine@atlas.cz Když jsi tam dal 1-din, tak není co řešit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.