kemar Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Chci se zeptat nejak se mi to nezda,ale pri zapnuti klimatizace se roztoci jenom jeden ventilator na chladici a druhy stoji.Nevim jestli se ten druhy roztoci az casem pri max vykonu chlazeni? Co jsem koukal do kamaradovi Fabie 1,9TDi tak tomu se hned po zapnuti roztoci oba vetraky Myslite ze je nekde chyba,jinak klima normalne funguje a chladi... Mrknete se jak se to chová Vám u Vasich Fabii Diky za postrehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Mně točí taky jen jeden a ten druhý se mi zapíná když stoupne teplota chladicí kapaliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 ja mam otazku ako je to s kabelazou u vetrakov u velkeho je vidiet ako je tam vedena ale u toho maleho nevidim ziadne kable. zeby boli tahane vnutrom alebo ako je to riesene ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 ja mam otazku ako je to s kabelazou u vetrakov u velkeho je vidiet ako je tam vedena ale u toho maleho nevidim ziadne kable. zeby boli tahane vnutrom alebo ako je to riesene ? je tam dole v chladici pricvaknuty zespoda ho uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 ja mam otazku ako je to s kabelazou u vetrakov u velkeho je vidiet ako je tam vedena ale u toho maleho nevidim ziadne kable. zeby boli tahane vnutrom alebo ako je to riesene ? je tam dole v chladici pricvaknuty zespoda ho uvidis aj ty to mas riesene ze je to tahane spodom ? pytal som sa preto ze takto to mali riesene MPI, HTP, SDI motorizacie tak preto som sa pytal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibor Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 ja si myslim ze jeden ventilator je na chladenie vyparniku klimy a druhy je na chladenie obehu vody v motore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 aj ty to mas riesene ze je to tahane spodom ? pytal som sa preto ze takto to mali riesene MPI, HTP, SDI motorizacie tak preto som sa pytal . je tahnuty spodkem mam 1,4 74kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Já mám MPI a po zapnutí klimy se rozběhnou oba a když se ještě hřeje motor, tak oba zrychlí, mám to dvourychlostní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.