Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Tak kdo všecko pojede v těch 9:45 - 10 od toho Atolu??

No viděl bych to zatim na sraz 9:45 - 10:00:59 na benzině Atol /Rudná/.

MartinRS

Cannon

Hensel

Black Molly

Fugenbunt

Garny

Milouss??????

Teoreticky...

Editováno: , autor: Fugenbunt
Vloženo
Tak kdo všecko pojede v těch 9:45 - 10 od toho Atolu??

No viděl bych to zatim na

MartinRS

Cannon

Hensel

Black Molly

Fugenbunt

Teoreticky...

jedu taky... připiš si mně tam...

Vloženo

tak sem dám seznam lidí,kteří tam budou :palec2::)

Sejis

Semi

Fugenbunt

Martin RS

Gárny

Hensel

Black Molly

Canon

Rob ?

Týráček

Milouss

SK 666

zatím 12 povedených kousků :)

kdo dál at se dopíše :)

Vloženo
hlavne by me zajimalo, jestli kdyz to vyhrajete ten pohar jestli ho date do uschovy ke me kdyz je klubovej :) sem zvedaf kdo ho bude chtit zatahnout pro sebe :))))

:plol nečekal jsi jinou odpověd,nejedeš,máš smolíka :p ................když už jsme u toho,tak tohle jsi věděl taky už minulý rok ;);) ,nebo se pletu ;) .......jednou jsi presidento a tak by jsi měl jít příkladem ;):) .............já mám taky lukrativnější kšeft a budu tam ;):)

necekal bych ze si ho ukradne nekdo jinej nez ty jirko :) uz te trochu znam :)

jinak rok dopredu sem maximalne slibil to kam jedu, ne to ze rpesne v ten den budou plasy...

Vloženo
chozeni prikladem je jezka vec ale ne vzdycky to jde, zajimalo by me komu by se to chtelo delat misto me, kdyz z budes mit pohar a pysnit se s nim tak bys to mohl vzit za me :D

asi takhle,pokud se zadaří,tak ho za tebe přeberu a dám,to ti je asi jasné,že ;):):)

Vloženo

hodnej jirik :)

dostane pusu (ale asi ne ode me :D )

hlavne at je to tam fajn jako obvykle at neprijedou nejaky pitomecci ;)

za fotky pak budu rad a kometar taky dal bych to na OC a hlavne drzim palce ;)

Vloženo
tak sem dám seznam lidí,kteří tam budou :palec2::)

Sejis

Semi

Fugenbunt

Martin RS

Gárny

Hensel

Black Molly

Canon

Rob ?

Týráček

Milouss

SK 666

zatím 12 povedených kousků :)

kdo dál at se dopíše :)

HMMMM tak nejedu,ležím doma jak říkal Davon. Včra sem si na motokárách roztrhnul nohu když na mě vlítla druhá motokára a rámem mě vzala přes koleno a holeň. 15 stehu a naraženina jako fík!

Vloženo

Tak nas to s Petou moc mrzi, ale bohuzel letos na prvni Plasy nepojedem. Posilam za sebe aspon nahradu, pojede muj mladej s bratrancem a mozna pojedou s vama od Rudne. Maji pro zmenu taky stribrnou octu a stejna svetla vzadu jako ja, takze je to proste takova nahrada za me a za Petu.Tak koukejte poradne dokumentovat at z toho taky neco mame.

Vloženo
Tak nas to s Petou moc mrzi, ale bohuzel letos na prvni Plasy nepojedem. Posilam za sebe aspon nahradu, pojede muj mladej s bratrancem a mozna pojedou s vama od Rudne. Maji pro zmenu taky stribrnou octu a stejna svetla vzadu jako ja, takze je to proste takova nahrada za me a za Petu.Tak koukejte poradne dokumentovat at z toho taky neco mame.

míííílášky :o co se dějé,to mě moc mrzí :feve:

Vloženo
hodnej jirik :)

dostane pusu (ale asi ne ode me :D )

hlavne at je to tam fajn jako obvykle at neprijedou nejaky pitomecci ;)

za fotky pak budu rad a kometar taky dal bych to na OC a hlavne drzim palce ;)

je to sraz na pohodu,to víš,budeme se snažit co to půjde :palec2::) nějak mi tento sraz přirostl k srdci ze všech nejvíc :) a tak se angažuji,

ale řeknu ti,nějak mi to bere chut do dalších akcí,to se nás sejde víc na pumpách po Praze ;););)

Vloženo

vy to vsichni vidite moc tragicky...v chabrech nas bylo tri zadky, minule na plasech a podobne taky, hold jednou to nevyjde

kdyby me melo brat elan do srazu a do OC kazdy takovyhle odmitnuti nebo prkotina taxem se na to daaaavno vysral :))

kaslete na to, kdyz je to o pohode tak si udelate pohodicku i kdyz as bude min, dyt to driv slo taky, ja myslim ze priste se to zase sjede...nas jede do hradce taky jen par a pojedeme, proste abysme se videli, kdyz uz muzeme.

kaslal bych na to ze clenu je 350 a jezdi porad stejnych vice ci mene 40 lidi ;)

Vloženo
vy to vsichni vidite moc tragicky...v chabrech nas bylo tri zadky, minule na plasech a podobne taky, hold jednou to nevyjde

kdyby me melo brat elan do srazu a do OC kazdy takovyhle odmitnuti nebo prkotina taxem se na to daaaavno vysral :))

kaslete na to, kdyz je to o pohode tak si udelate pohodicku i kdyz as bude min, dyt to driv slo taky, ja myslim ze priste se to zase sjede...nas jede do hradce taky jen par a pojedeme, proste abysme se videli, kdyz uz muzeme.

kaslal bych na to ze clenu je 350 a jezdi porad stejnych vice ci mene 40 lidi ;)

Nemůžou být všichni všude, to je přece jasný. A někdo je holt člen aktivnější, někdo pasivnější a srazy ho třeba neberou..

Vloženo
ale můžeš jenže se ti nechce ;) běda jak zase budu stát někde bokem tak se otočím a jedu domů

specielně tobě držím vedle sebe :) to víš combi je combi :p:p:):)

Vloženo
Ja nejedu tak aby ste se mnou nepocitali :p . Dnes v noci odjizdim na dovcu. Takze jenom drzim palce :palec2: aby vysel pohar za nejvice clubovych aut. :)

na pohár zapomente.................za cca 9 aut ;););)

Vloženo

Ahoj, kdybych nebyl v 10:00 u Atolu, tak pojedu ze severu od Rakovnika.

Nechcete dat jeste nejaky druhy pripojny bod blizko Plasu, prosim? Celkem rad bych stal pobliz Vas :)

Dik

Mila

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...