beeson Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Byl jsem se tam podívat jen na chvilku. Moc pěkná inspirace, zastavil jsem se i u Octaviáků, prohodil pár slov s Garnym. Snad se časem dokopu a zatím se seriovou octou něco malého provedu. Kluci měli jste tam moc pěkný Octy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Tak neco malo ... uffff kurna to je drina to sem prilozit a pak to nejak srovnat, aby to vypadalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 dej je sem Milo...jinak hodně z nás je rádo, že jsme tě poznali přesně jak říká Henslík Taky bych to tak nějak napsal. Poteseni na me strane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Fotky pěkný, snad jste si to i řádně užili a pohár snad bude příště! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Gratulace tatkovi a synkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 gratulace sejdovi a semimu.a rád bych poděkoval za hojnou účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 gratulace sejdovi a semimu.a rád bych poděkoval za hojnou účast Petře snad ti nemusím psát, jak jsem z toho byl smutnej, že nejedu. Ale bohužel, živím se rací, né výlety na srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 nevim cemu pomouzou reci typu ze ste byli rozladeny ze vas jelo malo.... kdyz nekdo nemuze tak rposte nemuze, srazy nejsou holt povinnost ne?chjo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 nevim cemu pomouzou reci typu ze ste byli rozladeny ze vas jelo malo....kdyz nekdo nemuze tak rposte nemuze, srazy nejsou holt povinnost ne?chjo.. Asi tak, ne pokaždé to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi alespon někdo dík klucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 nevim cemu pomouzou reci typu ze ste byli rozladeny ze vas jelo malo....kdyz nekdo nemuze tak rposte nemuze, srazy nejsou holt povinnost ne?chjo.. svatá slova,to by blbej neřekl..............dále to komentovat raději nebudu.................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Bohužel i mě zůstaly Plasy a tak stejně i Hradec zapovězeny , hodně jsem se těšil,ale evidentně můj nový nadřízený nemá příliš pochopení pro koníčky svých podřízených pro něj jsou jak překvapivě důležitý prachy a vlastní pohodlí ........ prostě zm*d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi alespon někdo dík klucí Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi alespon někdo dík klucí Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče Twiggy zkus něco nového to už tady bylo nějak stárneš opakuješ se synku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 bylo to opět dobré škoda kdo nepřijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi alespon někdo dík klucí Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče Je milé, že nemáš rád jen mě Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi alespon někdo dík klucí Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče Je milé, že nemáš rád jen mě Palo Ty nejsi myšák, ty si kokoš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi alespon někdo dík klucí Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče Je milé, že nemáš rád jen mě Palo Ty nejsi myšák, ty si kokoš Václav, pro cizí jenom Václav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.