Plasy tuning sraz 16.6.07 - Stránka 5 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Plasy tuning sraz 16.6.07

Sejis

Doporučené příspěvky

vittorio napsal:
nevim cemu pomouzou reci typu ze ste byli rozladeny ze vas jelo malo....

kdyz nekdo nemuze tak rposte nemuze, srazy nejsou holt povinnost ne?chjo..

svatá slova,to by blbej neřekl..............dále to komentovat raději nebudu..................

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel i mě zůstaly Plasy a tak stejně i Hradec zapovězeny , hodně jsem se těšil,ale evidentně můj nový nadřízený nemá příliš pochopení pro koníčky svých podřízených pro něj jsou jak překvapivě důležitý prachy a vlastní pohodlí ........ prostě zm*d :kol-22::kol-143::fakac:kol10:076

Odkaz ke komentáři

Sejis napsal:
děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi :) alespon někdo ;) dík klucí :palec2:

Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče :p

Odkaz ke komentáři

Palo napsal:
  Sejis napsal:
děkujeme se Semim za gratulaci Davonovi a Petrovi :) alespon někdo ;) dík klucí :palec2:

Ses posral néé, ještě gratulovat ti budu, když si auto uděláš podle svých představ za peníze daňových poplatníků respektive za prachy nás co platíme zdravotní pojištění. Vzpamatuj sa mladíče :p

Twiggy zkus něco nového ;) to už tady bylo :p nějak stárneš opakuješ se synku :):)

Odkaz ke komentáři

Palo napsal:
  Sejis napsal:

Je milé, že nemáš rád jen mě Palo :p

Odkaz ke komentáři

mischicka napsal:
  Palo napsal:
  Sejis napsal:

Ty nejsi myšák, ty si kokoš :)lol

Odkaz ke komentáři

Palo napsal:
  mischicka napsal:
  Palo napsal:
  Sejis napsal:

Ty nejsi myšák, ty si kokoš :)lol

Václav, pro cizí jenom Václav lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...