Publikováno Červen 14, 200718 r Dobrý den potřebuju poradit - teď o víkendu jsem si vyměnil brzdové destičky FS III (Ferodo) a po výměně mi začalo na pravé straně "cvrlikat" náprava. Vypadá to jako by to šlo z kola a je to slyšet pouze slabě když jedu v blízkosti nějakýho objektu jak se ten zvuk odráží. Brzdy fungují bezvadně, na druhé strně to nedělá. Nemohl by někdo vědět čím to může být? Děkuji
Červen 14, 200718 r Dobrý den potřebuju poradit - teď o víkendu jsem si vyměnil brzdové destičky FS III (Ferodo) a po výměně mi začalo na pravé straně "cvrlikat" náprava. Vypadá to jako by to šlo z kola a je to slyšet pouze slabě když jedu v blízkosti nějakýho objektu jak se ten zvuk odráží. Brzdy fungují bezvadně, na druhé strně to nedělá. Nemohl by někdo vědět čím to může být? Děkuji Zdarec a nedrnči ti brzdič?zkus když jedeš a začne se ti ten zvuk objevovat tak lehce sešlapni brzdovej pedal pokud se zvuk strati je to brzdičem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.