Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
U Samsungu to hodne vyzdvihuje to, ze dodava LCD panely SONY... :palec2:

Oni mají společnou tovarnu na výrobu LCD TV, ale do Sony se dávájí horší panely.

Zkus porovnat v nějaké prodejně, LCD od Sony a od Samsungu, se stejnými paramtry a uvidíš sám.

Vloženo

Ono nezáleží jen na LCD, to je jen jedna z veličin. Podstatné je i co ten obraz na to LCD posílá. Prostě shit grafický čip nedovede moc muziky i kdyby mu svěcený prášek v čipech koloval. A obráceně kvalitní čip dovede více muziky i na horším LCD. (Když koupíš kastli Ferrari s motorem z trabanta tak to ho*** pojede, když koupíš Trabanta s motorem z Ferrari tak pojede jako kráva...) -_-

Vloženo
To me nemusis navadet do obchodu, rozdil je jasny...

Pokud nekdo koupi SONY, koupil SAMSUNG LCD panel v sasi a krabici SONY o 25% draze... A to neni spatny kup, ne? :D :D

JJ, souhlas s tebou.

Holt politika SONY :-)

Vloženo

Chlapci! Mám dotaz.Dá se koupit LCD od Panasoniku ve větší uhlopřičce než je 100 cm? Nikde nemužu najit LCD s takovou uhlopřičkou a jsou jenom plazmy.Jedná se mě konkrétně o Panasonic Viera.Díky za reakce.R.

Vloženo (editace)

Jeden cas sem dal kontrolu v Plzni v Panassonicu, i v Celestice ktera dodava pro Pan. dily a od te doby bych si zadny Pan. nekoupil, padala jedna tv za druhou...

..co vim tak Pan dela LCD max 94, to bohate staci na vobejvaky do 6x6m

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo (editace)

Je dobry se podivat treba v datartu jak na tom sou tv v realu , papirove hodnoty a realny obraz se casto rozchazeji, ...v tomhle pripade ale neni moc co premejslet, bral bych samsunga...i designove je o levl jinde..

Vloženo
Chlapci! Mám dotaz.Dá se koupit LCD od Panasoniku ve větší uhlopřičce než je 100 cm? Nikde nemužu najit LCD s takovou uhlopřičkou a jsou jenom plazmy.Jedná se mě konkrétně o Panasonic Viera.Díky za reakce.R.

myslím, že ne

Vloženo
Jeden cas sem dal kontrolu v Plzni v Panassonicu, i v Celestice ktera dodava pro Pan. dily a od te doby bych si zadny Pan. nekoupil, padala jedna tv za druhou...

..co vim tak Pan dela LCD max 94, to bohate staci na vobejvaky do 6x6m

Souhlas s Jasterem,dcera dělá v Celestice v Kladně a někdy hostuje i v Plzni a co mě vypráví kolik toho vyřazují na výst.kontrole tak žasnu.Proto jsem vzal Samsunga.Ale přesto musím uznat,že Panasonic je pořád mezi předními značkami v prodejnosti.

Už jsme to nevydržely tak jsme si to už dali k ježíšku už teď.

post-2945-1229975341_thumb.jpg

post-2945-1229975359_thumb.jpg

Vloženo
Babo rad...ach jo.Mám Samsunga a ted mě požádal kamarád abych mu něco vybral a když jsem se ho ptal tak že chce Panasonika Vieru.A víte jak to je?...nejhorší se radi známym a kamarádům.

Mrkni na muj dlouhej testovaci post na predchozi strance, trochu jsem si pohral v krame a vybral. A ted cekam na klesnuti ceny, do Vanoc uz to nehori, tak pockam na slevy. Za poslednich 14 dni klesla cena u LE37A559 o 900, pocitam, ze to po Vanocich jeste o litr pujde a pak jdu do ni. Viera na to opravdu nema.

Vloženo (editace)

urcite bych se nebal ani LG posledni modely sou hodne dobry... znamej si ted koupil LG 81cku za 11tis v akci a je taky super, uz je lepsi jak 2,5roku stara samsung co maj rodice (v te dobe jeste doporuc cena se settop box 39t,- :) .. ) ..

Vloženo (editace)

značka mi byla jedno, kromě shitů ( ECG, Juang Jong apod. ) Jednoznačně rozhodlo přístup k dobré ceně u Samsungu. Jinak domá mám DVD rekordér od Panasonika a tiše doufám, že většina funkcí bude plně komplatibilních.

Dále jsem se rozhodoval mezi 756 a 786 ( ta je podsvícena LED). Zvolil jsem 756 jen z důvodů podle mne slušné výbavy TV a slušného LCD oproti utramodernímu panelu LCD - LED a ořezaným vnitřnostem. Napřed jsem nechápal cenovou politiku u těchto dvou modelů, když jsou papírově stejný vnitřnosti a pak mi člověk od Samsungu řekl, že mají tiskovou chybu v katalogu a že je to bud výbava nebo display. Oboje pouze v modelu 8XX, ale cenově úplně jinde. Viděl jsem ty TV vedle sebe a nevidím žádný rozdíl.. Až to spustím, tak sem hodím fotečku :-)

Editováno: , autor: cippis
Vloženo
Babo rad...ach jo.Mám Samsunga a ted mě požádal kamarád abych mu něco vybral a když jsem se ho ptal tak že chce Panasonika Vieru.A víte jak to je?...nejhorší se radi známym a kamarádům.

¨Jaké má požadavky?jakej cenovej rozpočet?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...