Kubiik Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 myslím, že se to už tady taky řešilo. prý jde vyměnit za stěrač z OII. ale nevím, jetli je potřeba zkracovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 jo, je potreba ho zkratit... treba nuzkama... opatrne sundat koncovku na steraci a strihnout nuzkama na plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Ahoj jsem někde slyšel že ty aero stěrače dobře nestírají tak vypouklé okno jako zadní je.... mátě někdo jinou zkušenost díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) koukni se do tématu, kde se to řeší. když trošku upravíš (ořežeš) krytku a ramínko tak to stírá parádně. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry937263 Editováno: 15. Únor 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Jj stira dobre,ale bacha na neho!Ja jsem byl cyp,a kdyz jsem dal ten novy sterac seskladany z pola,octy II a jeste neceho tak mi to sem tam kviklo!Nevenoval jsem pozornost a pak na pumpe pri myti ouha mam poskrabane zadni sklo!Tak jsem ho sundal a zbousil no jede super ale okno je poskrabane porad,do rit......!No a kdyz jsme u toho at nezakladam dalsi tema,nevite jestli neexistuje nejaka pasta,na rozlesteni nebo tak neco!Samo uz to nebude jak to bylo ale aspon at neni tak moc?DIK Editováno: 15. Únor 2009, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Sorry za OT: Pasta na rozbrouseni skla,plastu je Xerapol viz cisteni svetel od Sendvice zde z fora. Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanouš Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Jj stira dobre,ale bacha na neho!Ja jsem byl cyp,a kdyz jsem dal ten novy sterac seskladany z pola,octy II a jeste neceho tak mi to sem tam kviklo!Nevenoval jsem pozornost a pak na pumpe pri myti ouha mam poskrabane zadni sklo!Tak jsem ho sundal a zbousil no jede super ale okno je poskrabane porad,do rit......!No a kdyz jsme u toho at nezakladam dalsi tema,nevite jestli neexistuje nejaka pasta,na rozlesteni nebo tak neco!Samo uz to nebude jak to bylo ale aspon at neni tak moc?DIK ale ty mas combi???ja reším sedana...Jde tam normálne z nové octyII bez uprav???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Mam jeste origo sterac na hatchbacku, ktery se musi kupovat jako cele rameno (nebo vymenit gumu, ale to neni moc cool). Nasel jsem navod na jiny sterac neorigo: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm Nepochopil jsem vsak zda je mozne pouzit i pro hatchback nebo pouze kombi. Ma nekdo z vas doporuceni/zkusenosti se zadnim steracem na hatchback? Myslite, ze je zadni origo lepsi nebo stejne dobry jako AEROTWIN? Predem diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 (editace) hej kámo tady seš v octávkách, a ne ve fábiích tady ti nikdo neporadí co na tvůj hatchback.... a navíc stěrače se tu řeší dnes a deně tak nezakládej nové téma zbytečně Editováno: 15. Červen 2009, autor: headerTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robzab Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 hej kámo tady seš v octávkách, a ne ve fábiích tady ti nikdo neporadí co na tvůj hatchback.... a navíc stěrače se tu řeší dnes a deně tak nezakládej nové téma zbytečně No vsak jsem spravne v Oktavkach, protoze prave resim dotaz na Octavii Hatchback (sedan) a zadni sterac! Tak nechapu, proc by mi nikdo nemohl poradit. Tema jsem prochazel, ale vetsinou se resil sterac na kombi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak to se omlouvám asi jsem si spletl pojmy myslel jsem ze sedan a hatchback je uplně jinej druh karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Docela oříšek,také by se mi hodil nový stěrač dozadu na sedan.Chlapci tak nám poraďte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak to se omlouvám asi jsem si spletl pojmy myslel jsem ze sedan a hatchback je uplně jinej druh karoserie. Podle mě je sedan a hatchback různý druh karoserie. Sedan má 4 dveře a hatchback 5 dvěří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.