snike Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Před více než rokem jsem si pořídil Panasonic DMC-FZ50 http://www.fotoaparat.cz/article/10329/1 a s jeho kvalitou fotek i ovládáním naprostá spokojenost :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Už dva roky mám Olympus mju700. Venku fotky nádherné ale interiéry jsou dost problematické. Navíc se mi po dvou letech začíná rozpadat a neřekl bych, že jsem s ním zacházel nějak hruběji. Přemýšlím o změně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 FUJIFILM FinePix S5700 super objektiv - makro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Tak zatím můj favorit je tento Nikon D60: http://www.fotoskoda.cz/eobchod/p4011377-c...-afs-1855-ii-dxViděl jsem ho naživo a je docela relativně malej A nebo tento http://www.megafoto.cz/canon-eos-450d-cano...s-18-55-is.html ale ten je dražší. Tuším že je větší. Ale zase výhoda kámoš má Canona a má k němu spousta věciček, které by mohl občas půjčit. Když to tak čtu, nezlob se, tak pro tebe je zrcadlo naprosto zbytečné. Raději nějaký ultrazoom. Já jsem sice Canoňák, ale asi bych ti doporučil tenhle Olympus a nebo tento Canon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 FUJIFILM FinePix S5700 super objektiv - makro To rád slyším - rozhodl jsem se totiž pro S8000fd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ten olymp nevypadá špatně. Ale kompakta mám sice starého ale ještě fotí dobře a láká mě ta zrcadlovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Uz 2 rok fotim Nikonom a mozem ti odporucat tu D60. Da sa kupit s dobrymi setakmi 18-55VR a 55-200VR, ktore ti na bezne fotenie budu stacit. Canon ma setakove objektivy dost zle /zla kresba/ a tam je uz nutne kupit iny objektiv. Odporucam ten Nikon D60. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak nakonec volba padla na tento http://www.megafoto.cz/canon-eos-450d-cano...s-18-55-is.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Tak nakonec volba padla na tento http://www.megafoto.cz/canon-eos-450d-cano...s-18-55-is.html paradicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Tohle má moje slečna od svého taťky na cestě k narozkám, tak doufám, že vybrala dobře (EOS 450D + pár "krámů"). Mělo by to dorazit v pondělí za týden. A ještě doufám, že mi to občas půjčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Máte někdo konkrétní zkušenost s těmito kompakty: Canon 590IS (3.200,-) a Panasonic DMC-LZ8 (3.400,-). Potřebuji kompakt pro dceru... Víc mně láká panák - menší tělo, funkce stejné jak kanón, jen nemá manuální ostření a hledáček. Hlavně aby z toho lezly dobré fotky, nežralo to AKU... Nebo je něco jiného v této ceně s manuálním nastavením expozice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 muzete mi prosim nekdo poradit, na jake parametry se mam divat u fotaku? chci si koupit fotak kompaktni cca 5000kc, ale je jich takove mnozstvi, ze opravdu nevim. Nebo jaka znacka co do kvality se tyce. Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Nejprve by sis měl ujasnit, co budeš převážně fotit, jestli ti stačí automat nebo budeš chtít expozici taky nastavovat ručně. Potom je už možné ti částečně odpovědět. Podívej se na tento odkaz, je zde doslova rozpitváno několik nejběžnějších typů. Je to sice trochu krkolomný překlad, ale vyznat se v tom dá. Pokud umíš anglicky, klikni si na originál. http://209.85.229.100/translate_c?hl=cs&am...P54bEkWxIGopU2A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak pouzivat prevazne na domaci foceni, nejaka oslava, nebo kdyz vyjedu na kole, tak nekde bliknout prirodu. Samozrejme asi fotit prevazne automaticky, nastavit automatiku, za zoomovat a cvaknout. A spise nejaky maly fotacek, at nemusim nejakou kravu tahat na kole.toz asi takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Mám nově Canon G10 a je to naprostá bomba-moc velká spokojenost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak pouzivat prevazne na domaci foceni, nejaka oslava, nebo kdyz vyjedu na kole, tak nekde bliknout prirodu. Samozrejme asi fotit prevazne automaticky, nastavit automatiku, za zoomovat a cvaknout. A spise nejaky maly fotacek, at nemusim nejakou kravu tahat na kole.toz asi takto. Klidně bych se být tebou podíval na to Sony W 120, je malý, kovový a skladný. Fotí na svou kategorii velice slušně. Nakonec i v tom odkazu který jsem ti dal dopadl výborně. Pokud by jsi ho už nesehnal, je teď na trhu W 130 což je téměř stejné, jenom s vyšším rozlišením. Osobně mám tu W 120 jako doplňkový aparát k těm "lepším" a jsem s ním spokojen. Mám ho v tašce mezi doklady, je tím pádem stále k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 a jeste se zeptam, ktera znacka je asi nejlepsi...a co olympus? jak si vede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 a jeste se zeptam, ktera znacka je asi nejlepsi...a co olympus? jak si vede? Nedá se říci, že by některá z těch známých značek byla nejlepší. Olympus v malých kompaktech v poslední době nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kdyby si byl ochotný připlatit a chtěl mít fakt solidní stroj, doporučuju Panasonic Lumix DMC-LX3, nebo nějakou Leicu(ale to je > 10). Celkově Panasonicy šly nahoru, tak možná tadle značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kdyby si byl ochotný připlatit a chtěl mít fakt solidní stroj, doporučuju Panasonic Lumix DMC-LX3, nebo nějakou Leicu(ale to je > 10). Celkově Panasonicy šly nahoru, tak možná tadle značka. Jenže to už se do těch 5ti nevejde. Ale LX 3 není špatný. Vedle něj by se daly ještě postavit Ricoh GX 100 (200) nebo GRD. Jenom se obávám, že on by je nevyužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 kdybych chtel s tim fotakem opravu kouzlit, tak bych i do toho 10 tacu dal, ale me staci jen nejaky obycejny digitak. myslel jsem, ze by me prekvapil olympus, ale jak jste psali, v tej moji cenove kategorii nic moc. Ale docela me chytly canony, nikon ci ten panasonic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Olympusy šly od válu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M01 Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Taky bych se přiklonil k Panasonic - LUMIX. Doma mame dva a spokojenost. Manzelka DMC-LS75 sice jen 3x zoom, ale ohnisko zacina na 35mm (eq. ke kinofilmu) na rozdil od Canonu, ktery zacina na 38mm. Stabilizace, napajeni na 2xAA je k nezaplaceni (v kapse mas baterek kolik chces) Ja mam DMC FZ30 a taky spokojen. Obecně si myslím, že spojení Panasonicu (spolehlivá elektronika) a Leica ( skvela optika) nema v nizsi cenove kategorii chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 tak jsem se dns dozvedel, ze ani nezalezi na tom, kolik je zoomu, pro me idealni tak do peti, ale nevim, kolik by mela mit clona ci ohnisko. Pry jsou to taktez dulezite parametry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 jak tak kukam, tak vetsinou mezi 4-5tisici prevlada akumulator , nez tuzkove baterky, coz je skoda, radej bych to bral na 2XA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.