satanash Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 nevíte prosím kde seženu označení OCTAVIA + motorizaci na 5.dveře......a kolik stojííííí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Jestli myslíš todle, tak jich je pár na Aukru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 nevíte prosím kde seženu označení OCTAVIA + motorizaci na 5.dveře......a kolik stojííííí??? Co treba Skoda saloon??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 neco mam doma ale nevim jakou motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 nevíte prosím kde seženu označení OCTAVIA + motorizaci na 5.dveře......a kolik stojííííí??? Co treba Skoda saloon??? Asi tak, někdy nevím jestli ty příspěvky jsou prdel nebo myšlené vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Jízda po dálnici je dlouhá a nudná..ještě když jsem jezdil F, tak mě bavilo se dívat jak kdo koho předjíždí podle motoru, aneb Nemyslete na porážku, oslabuje síly Ale solidně jsem se pobavil i když jsme jeli onehdá na sraz Jihočechů, jeli jsme s bráchou dvěma auty a měli půjčené vysílačky Motoroly a když jsme na dálnici vedli radiový provoz (komunikovali), některé řidiče to silně znervóznilo a nedovolili si nás předjet i když jsme jeli 110 km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Jízda po dálnici je dlouhá a nudná..ještě když jsem jezdil F, tak mě bavilo se dívat jak kdo koho předjíždí podle motoru, aneb Nemyslete na porážku, oslabuje síly Ale solidně jsem se pobavil i když jsme jeli onehdá na sraz Jihočechů, jeli jsme s bráchou dvěma auty a měli půjčené vysílačky Motoroly a když jsme na dálnici vedli radiový provoz (komunikovali), některé řidiče to silně znervóznilo a nedovolili si nás předjet i když jsme jeli 110 km/h To je dobrá prevence. Taky prý stačí na auto, který tě předjíždí, namířit nějaký tmavý fén a účinek stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 (editace) Já sem to označení motorizace a výbavy dal dolu.Zbytečne to láká nenechavce. ...a aspoň na dálnici maj kolemjedoucí o čem přemýšlet To je fakt!!! Jo,tak přesne na tom se nekdy umím pobavit. Jízda po dálnici je dlouhá a nudná..ještě když jsem jezdil F, tak mě bavilo se dívat jak kdo koho předjíždí podle motoru, aneb Nemyslete na porážku, oslabuje síly Ale solidně jsem se pobavil i když jsme jeli onehdá na sraz Jihočechů, jeli jsme s bráchou dvěma auty a měli půjčené vysílačky Motoroly a když jsme na dálnici vedli radiový provoz (komunikovali), některé řidiče to silně znervóznilo a nedovolili si nás předjet i když jsme jeli 110 km/h Opatrně s těmi vysílačkami, je to samé jako s mobilem. Někteří orgáni jsou na to alegoričtí Editováno: 20. Červen 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Opatrně s těmi vysílačkami, je to samé jako s mobilem. Někteří orgáni jsou na to alegoričtí To mi je úplně jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.