Petřík junior Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a ja vim kde sehnat za jiny love Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Petříku, uměl bys i pro ostatní? A za jaký love? Já ci takyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a ja vim kde sehnat za jiny love No tak sem snimi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hehe Vw Club Clen Zviratko cena 1680,- a mozno sehnat i operku nohy za brutalnich 2tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Tak tady jsou za 650,- Kč, jak je složitá výměna? http://www.kopacek.cz/skoda/superb/interie...ginal-rs-pedaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Asi tk minuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Tak tady jsou za 650,- Kč, jak je složitá výměna? http://www.kopacek.cz/skoda/superb/interie...ginal-rs-pedaly pokud do nich jdeš - dej pak info jak vypadají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Ja je mam uz doma dnes prisly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Výměna na 15 minut. Sundá se nášlap z brzdy a spojky a nasadí se nové nášlapy. Je to všechno otázka pouze roztáhnutí gumy...jsou na tom na cvaklé...žádné vrtáná, žádné šrouby. Drží a vypadaj pecka. Petíku, díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Výměna na 15 minut. Sundá se nášlap z brzdy a spojky a nasadí se nové nášlapy. Je to všechno otázka pouze roztáhnutí gumy...jsou na tom na cvaklé...žádné vrtáná, žádné šrouby. Drží a vypadaj pecka. Petíku, díky! Tome ty taky nechrápeš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 pak už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 hele a máte taky nášlap ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 až bude za 500,- tak možná, přes litr za něj nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Ja ho uz objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Ja ho uz objednal Kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 vwmaniac shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 Ja je mam uz doma dnes prisly já už je mám na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Asi tk minuta Minuta ??? Petříku ty jsi zas ukecanej jako vždy Možná to je rukama, ale nejdřív mi nešel sundat starej spojkovej a pak šel docela blbě nandat plynovej - blbej přístup... Ale nakonec to tam šlo a vypadá to dost dobře. Ještě kdyby se podařilo sehnat někde za dobrý love nášlap... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 8. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Petiku 10min presne a to sem se snima mazlil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Tak jsem zjišťoval nášlapku a v průběhu příštího roku by ji měl Kopáček mít a cena pod litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Tak jsem si taky na SII udělal malinkou radost a jsou tam. Komplet Milotec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 moc pekny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Kluci, můžete mi prozradit nějaký fígl jak ste ty pedály nasadili? Nemůžu je tam narvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larrini Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 (editace) Třeba já jsem laboroval se zrcátkem, diodovou lampičkou a šroubovákem, abych přetáhnul gumový lemy přes hrany padálů. Drží to parádně a vypadá parádně Je ten nášlap k mání za míň, než na VW Maniac? U Kopáčka není. Editováno: 30. Prosinec 2010, autor: Larrini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuuva Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Taky by se mi hodil ten nášlap, nechci to objednávat nekompletní.. Nevíte, jestli ty pedály ála RS6 sedí i v automatu na Supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.