Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdárek

mám dotaz na kolik nebo spíše jak by se mohla pohybovat cena vozu.Mám možnost koupit

octavku 1.6 75kW a rád bych věděl vaše cenové odhady jak by se mohla pohybovat cena tohoto vozu.

Je to:Octavia 1.6 75kW, r.v.2002 do provozu šla v roce 2003, najeto má poctivých 181tis km (převážně dálnice)

výbava elegance, man. klima,okna zrcátka v el., MAXI-DOT, servisní knížka ,barva šedá metaliza, nehavarováno.

Tak díky za názory.

Vloženo
Nazdárek

mám dotaz na kolik nebo spíše jak by se mohla pohybovat cena vozu.Mám možnost koupit

octavku 1.6 75kW a rád bych věděl vaše cenové odhady jak by se mohla pohybovat cena tohoto vozu.

Je to:Octavia 1.6 75kW, r.v.2002 do provozu šla v roce 2003, najeto má poctivých 181tis km (převážně dálnice)

výbava elegance, man. klima,okna zrcátka v el., MAXI-DOT, servisní knížka ,barva šedá metaliza, nehavarováno.

Tak díky za názory.

Slušná cena já prodával před pár týdny 1,6 74 kw 2000 a prodal za 180.000kč

Vloženo
Nazdárek

Tak díky za názory.

no to si mu poradil :palec2: co je ako ta slusna cena? myslis tych tvojich 180k ?

Vloženo
Nazdárek

Tak díky za názory.

no to si mu poradil :palec2: co je ako ta slusna cena? myslis tych tvojich 180k ?

Hopla troch jsem ulít omluva :help:

Vloženo

Prodává to firma ve které jsem dříve dělal.Měl to ředitel a jezdil stím jen on.(nechápu proč si vybral takový motor když toho jezdil tolik).Firmě skončil leasing tak ji prodává.Auto nechala v autobazaru ocenit za jakou cenu by ji vykoupily a tak ji nabizí za tu samou cenu zaměstnancům. ;)

Tak snad to vyjde.Záleží kolik bude zájemců. <_<

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...