der Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Tak jsem dneska taky upravil svou OI a vypada to fakt super. hotovo za 5min. fakt super nápad JEN NEVÍM JEESTLI JE V POHO ŽE MI NA PALUBCE SVÍTÍ KONTROLKA PŘEDNÍCH MLHOVÝCH SVĚTEL. MÁTE TO TAKY TAK ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Tak sem se na to dnes chystal, pripravil si kus dratu a 15A pojistku mno a ehm...ten vypinac proste nejde ven. Zatlacim, potom muzu povytahnout jen zapnutim svetel, ale nevytahnu ho ven. Jak presne je ta magie dostat ho ven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Vypadá to fakt dobře.Líbi se mi to.Určitě bych to chtěl taky.Nevíte jestli tam třeba funguje i automatické přepínaní mezi tim denním svícenim a xenony? Třeba když zajiždím do tunelu jestli mi to dokáže automaticky přepnout ve tmě na xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy87 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Obávám se, že toto pěkné, jednoduché řešení se může nakonec prodražit, protože mlhová světla smějí svítit jen za mlhy a hostého deště!HOWK. Tom Když tě zastaví, tak prostě budeš tvrdit, že jsou to světla pro denní svícení a ne mlhovky. Rozdíl mezi mlhovkama a světlama pro denní svícení je asi takový: mlhovka- svítí jedině a pouze s hlavními světlomety(s potkávacími světly) světla pro denní svícení- svítí samostatně a vypnou se v případě, že zapneš hlavní světlomety Toto zapojení, jak je popsáno výše, splňuje podmínku pro denní světla. Takže se nemusíš bát případných pokut za bezdůvodné použití mlhových světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 , to ti asi neprojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) tak jsem dostal denni svetla pod stromek a zapojil do spinače světel na pin č.6 a vše ok Editováno: 2. leden 2009, autor: Lupino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Vypadaji super! Ja objednal http://www.tuning-in.cz/denni-sviceni-ledk...homologace.html Hlavne proto, ze maji E6 a RL na sklu a tak nebudu muset s policajtama nic resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ale pozor to nejsou ty co mam ja ja mam delku 20cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 To take netvrdim, ze jsou to ty co mas ty, jen rikam, ze na rozdil od tech co mas ty tak tyhle maji vyrazeno i to RL (jestli vidim dobre ty tam mas jen E6?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) to teda nevidiš i ty co mam ja maji RL dal jsem tam označenou fotku Editováno: 2. leden 2009, autor: Lupino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy87 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 , to ti asi neprojde Když myslíš, že ne, tak tě při tom nechám. Já mám jinou zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Lupino tak to je fajn kolik kostovaly? BTW uvazoval nekdo je dat vejs? Na chladic nebo haubnu? zvlast v zime budou takhle dole asi celkem zbytecny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 myslim neco kolem 1800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayd Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 LUPINO: a kdeze jsi je koupil?nebo jak se jmenuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 ono asi pujdou jinam dost tezko, jelikoz max vzdalenost od bocniho obrysu vozidla je 400mm, tim odpada maska chladice, takze snad jen delat diru do narazniku Me napadla frajerina hodit to do zpetnych zrcatek Ale to tusim je taky proti nejakemu predpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 počet - dvě na přídi vozidla na šířku - max. 400 mm od bočního obrysu vozidla a nejméně 600 mm mezi sebou (u vozidel s šířkou menší než 1300mm může být 400 mm) na výšku - od 250 mm do 1500 mm nad vozovkou. Tak koukam do zrcatek by to slo, to zni jako vyzva!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 dadyk je mas estě za lepši cenu http://www.tuning-in.cz/denni-sviceni-ledk...homologace.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Po tech sem koukal ale ty nemaj to RL na skle - kdyz si vylistujes vsechny pro denni sviceni co nabizej, tak u jednotlivych maji rozpis co je na skle/homologovano. Tak jsem vzal radsi ty s RL na sklu at mam od chlupatejch klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) tvoje zkusenost skonci presne ve chvili, kdy narazis na poldu, kterej vi jak se svetla pro denni sviceni znacej, Kazdopadne tohle pouziti je protizakonne, co to takhle mám, kontrolovali mě snad už 10x a projížděl jsem kolem hlídek nespočetkrát....nikdy žádnej problém.... Editováno: 5. leden 2009, autor: 666dia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 CHlapi a co tady toto.. http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-i/ange...evil-eyes-cerne slyšel už někdo o tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomy87 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 co to takhle mám, kontrolovali mě snad už 10x a projížděl jsem kolem hlídek nespočetkrát....nikdy žádnej problém.... Přesně o tom jsem psal. Mám už za sebou několik kontrol a nikdy mi na ty světla nic neřekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 CHlapi a co tady toto.. http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-i/ange...evil-eyes-cerne slyšel už někdo o tom? Vsetci, co citaju tuto temu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.