Bohuslav Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Mám menší problem s octavií.Nejdřív mi diagnostika hlásila tryska,vstřik 4 válec.Po týdnu tryska,vstřik 3 válec.Nechal jsem tedy zkontrolovat vstřikovače a nechat namontovat a seřídit na vačkách.Tím jsem vyřešil vstřikovače.Žádnou závadu to nehlásí ale motor začíná táhnout od 1800 otáček a konec je ve 2200 pak do 2900 nejde plynule.Od 3000 zase táhne.Když je motor v tahu tak se rozklepe volant,palubovka a na pedálech.Poradí kekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Ahoj, podarilo se ti to nejak vyresit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 4. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Zatim ne ale nejspis elektrika.Az to bude opravene urcite napisu cim to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=)) Ahoj, muzes napsat kterej svazek ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Hodne casto odchazi elektrika co jde ke vstrikovacum. Resim ted ten samy problem!!Me to pise zavada na prvnim valci=((jeste ze mam tu elektriku nahradni=)) TAk jsem vymenil el. svazek a auti slape!!!=)) Ahoj, muzes napsat kterej svazek ? Dik Ten co je schovaney pod vikem hlavy u vstrikovacu=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Tak jsem nainstaloval novou elektriku do hlavy motoru ke vstrikovacum a zavada je porad ta sama.Asi se z toho zblaznim. Tak ze pokus cislo dve bude elektrika od ridici jednotky k hlave motoru.Pak uz budu asi v koncich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak jak to vypada , uz to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Zatim jsem se se nedostal k tomu to vyskouset ale dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Ok, dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk2 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 zdravím.mam taky problem? rano nastartuji auto a klepe jako na 3 valce.A až se zahřeje ,tak vypnu motor a nastartuji tak už mi to jde. VAG i hlasil eletrika na trisce.tak jsem sundal viko motoru a potahal s kablama a pak jsem jezdil bez problemu ale dnes jsem nastartoval vpořadku ale cestou do prace mi to zas přestavo tahnot a začalo klepat jak na 3 valce. ............................4x4 tdi 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ahoj,skus dat novou elektriku do hlavy.Uz to tu nekdo psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak jsem preklenoval napajeci kabel od ridici jednotky ke tretimu vstrikovaci a změna je tu.Auto zacalo lepe tahnout od spodu a lepe se vytaci ale porad to není ono. Navíc se mi zvedla spotreba.Tak ze překlenuji i zbyle tri kabely a uvidime. Dam vem pak vedet jak to dopadlo.Je to ale na dyl protoze obednavat něco od Skodovky je utrpeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohuslav Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor. Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci. Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk2 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) zdravím.mam taky problem? rano nastartuji auto a klepe jako na 3 valce.A až se zahřeje ,tak vypnu motor a nastartuji tak už mi to jde. VAG i hlasil eletrika na trisce.tak jsem sundal viko motoru a potahal s kablama a pak jsem jezdil bez problemu ale dnes jsem nastartoval vpořadku ale cestou do prace mi to zas přestavo tahnot a začalo klepat jak na 3 valce.............................4x4 tdi 74kw tak jsen na to přišel ,stačilo jen na střikovacích triskach kleštěmi přimačknout konektory ,a oprava je za pusu. Editováno: 3. Září 2007, autor: mk2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tak opraveno,SLÁVA.Tak ze jsem musel nakonec vyměnit motor.Na starém motoru totiž byla díra v hydroštelu a ubroušená vačka na třetím válci. Motor vyměněn a čip na 130 koní mu dává pořádnou šťávu. Spokojenost. Sláva ??? ... sláva asi že konečně je po problímu, ale na kolik takoví srnada vyjde ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 (editace) Výmena motora je dosť radikálna oprava, a pokiaľ to nie je nutné a starý motor je okrem spomenutých vecí v pohode, tak by som sa do nej nehrnul, je to totiž dosť roboty (a zrejme najskôr zbytočnej)... Editováno: 26. Červenec 2019, autor: Jessy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.