Srpen 25, 200817 r Autor ahojrobis peknu pracu nerad by som Ti do toho zbytocne kecal ale to cidlo ide vytiahnut aj bez demontaze pristrojovky .Menil som ho pred 2 mesiacmi a to nemam ziadne mini rucicky. Nech sa dari! Tak to jsi asi kouzelník ....
Srpen 25, 200817 r Autor pan ptica .. Sup 2.5 tdi .. výmněna řemene ... a banky na ostřik... to byl porod....
Září 8, 200817 r nejel si náhodou minulý pondělí přes Turnova? cca v 8 večer? projel tu nějakej bílej čmoud s pražskou RZ a bylo to dost podobný tvýmu autí
Září 8, 200817 r Autor nejel si náhodou minulý pondělí přes Turnova? cca v 8 večer? projel tu nějakej bílej čmoud s pražskou RZ a bylo to dost podobný tvýmu autí Jo jo jel byl jsem něco zařizovat .... koukám ,že jsem vidět všude... no vidět.. jen chvilku že ..
Září 8, 200817 r Autor Opel vectra .. výmněna zadního okna... Takle se baví mládež na pražském sídlišti lužiny..... jen tak bum prásk ... tahle krabička... pod platem .. je slučovač FM signálu .. anténa na rádio je v zadním okně... signál jde po drátech na výhřev ..
Září 10, 200817 r Taky bych rád Garnymu moc poděkoval za "Poradu po telefonu",myslím,že už jsem ho musel dost štvát.Tak díky. Jinak asi bych potřeboval pár maličkostí,někdy během příštího týdne.Potřeboval bych vyměnit palivovej filtr a ještě je tam jeden problém,stál jsem doscela dlouho v koloně a auto se docela zahřejvalo,tak nevím čím by to mohlo být
Září 10, 200817 r Autor Taky bych rád Garnymu moc poděkoval za "Poradu po telefonu",myslím,že už jsem ho musel dost štvát.Tak díky.Jinak asi bych potřeboval pár maličkostí,někdy během příštího týdne.Potřeboval bych vyměnit palivovej filtr a ještě je tam jeden problém,stál jsem doscela dlouho v koloně a auto se docela zahřejvalo,tak nevím čím by to mohlo být ty máš teda věci ... jak to dopadlo akce motor... ??
Září 10, 200817 r ty máš teda věci ... jak to dopadlo akce motor... ?? Akce motor dopadla tak,že jsem o 35 tisích chudší Upraveno Září 10, 200817 r od jirka3
Září 16, 200816 r Octa TDI 66 KW - automat ... nezvyhlá kombinace... jaak nezvykla, ja uz videl 2 ... nakonec to bylo turbo, mam nove a uz 2tis. km bez problemu
Září 16, 200816 r Autor jaak nezvykla, ja uz videl 2 ...nakonec to bylo turbo, mam nove a uz 2tis. km bez problemu Hmm tak to jsem si myslel ...hlavně že jsem vám to říkal ... no hlavně ,že to jede ..
Září 17, 200816 r včera jsem byl u Petra a pro samý povídání a práci co Petr měl jsme ani nic nevyfotili, ale to neva dělal se olej a měnil se vysokonapěťovej modul, kterej mimochodem vypověděl služby v neděli ráno v sobotu bylo vše OK a v neděli, když jsem jel ke známým zapojit sporák si říkám sakra co to je? Auto klepalo a jelo jen na 3 válce ...sakra volám Petrovi a dojed jukneme na to a uvidíme co to je..dojel jsem, napíchli jsme na ntb a vše bylo jasné náhodou měl Petr potřebný modul doma tak mi ji půjčil a včera vyměnil za nový tímto móóóc děkuju Upraveno Září 17, 200816 r od Hensel
Září 17, 200816 r no panacek se zase cini koukame no takze prezident uz ma taky nalitano na servis takze prijedeme co nejdrif na > cisteni turba > volej > zaslepeni zamku
Září 17, 200816 r to víš maká až s emu z uší kouří jak u něj budeš tak cinkni pokud budu doma tak bych dojel na pokec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.