Prosinec 17, 200816 r Autor Doufam ze na ni mas telefoni cislo.... Jinak te bude muset sestrelit jeste jednou. To vis, kdy zenska ma zajem udela cokoliv.... :) číslo mám .. neboj .. ale nepotřebuji...
Prosinec 17, 200816 r Autor garny..odkud mas takovou spesl tyc ? Auto prima atd... já ji koupil v nějakých autodoplnkách ...
Prosinec 20, 200816 r Takze me nezbyva nez se pridat do pocetneho klubu spokojenych zakazniku. Petr mi menil spojku a aby toho nebylo malo jeste nainstaloval parkovaciho asistenta. Ocenuju jeho velmi peclivej pristup a ferovy jednani. Rikal ze nadelal nejaky fotky, tak tu treba bude moznost mrknout na detaily. Takze jeste jednou diky, spojka jde pekne lehce a krasne vprostred zabira, parkovani je tez supr. Zdravi Jirka
Prosinec 21, 200816 r I ja musim pochavlit Grny servis a hlavne Garny asistance, kdy prijel,koukl,odtahl,opravil a forman zase lita,jak das.. Diky moc Petre!!
Prosinec 21, 200816 r Autor I ja musim pochavlit Garny servis a hlavne Garny asistance, kdy prijel,koukl,odtahl,opravil a forman zase lita,jak das.. Diky moc Petre!! Akce fakír byla v pohodě... já jsem jen modlil aby ta točící poloosa vypadla.. to by byl masakr....
Prosinec 21, 200816 r Autor foto ... fakír martypa ... kolečko se polámalo... aneb kloubek poloos ... trochu nostalgie martinova služebáka...
Prosinec 21, 200816 r Autor Takze me nezbyva nez se pridat do pocetneho klubu spokojenych zakazniku.Petr mi menil spojku a aby toho nebylo malo jeste nainstaloval parkovaciho asistenta. Ocenuju jeho velmi peclivej pristup a ferovy jednani. Rikal ze nadelal nejaky fotky, tak tu treba bude moznost mrknout na detaily. Takze jeste jednou diky, spojka jde pekne lehce a krasne vprostred zabira, parkovani je tez supr. Zdravi Jirka I já děkuji pane.. hlavně ,že jsou všichni spokojení ... a ten plyn to bohužel....
Prosinec 21, 200816 r Autor tak slíbené foto... joshua ... octa 1.6 i na LPG... jinak k montáži lpg se radči nebudu vyjadřovat... hold horká jehla... Výmněna spojkového setu a montáž parkovacího asis ....
Prosinec 22, 200816 r foto ... fakír martypa ... kolečko se polámalo... aneb kloubek poloos ... trochu nostalgie martinova služebáka... tak koukam, prodali to za 5 minut 12 ) nejspis by se to dalo uhrat na reklamaci skryte vady
Prosinec 22, 200816 r Autor tak koukam, prodali to za 5 minut 12 ) nejspis by se to dalo uhrat na reklamaci skryte vady cha cha .. no to boužel uhrát nedalo.. martyp byl s touto zavadou seznámen a nějak otálel až se to polámalo..
Prosinec 22, 200816 r cha cha .. no to boužel uhrát nedalo.. martyp byl s touto zavadou seznámen a nějak otálel až se to polámalo.. jinak i tobe garny diky za pomoc v tomto roce a v pristim navidenou
Prosinec 23, 200816 r Taky jeden velmi spokojeny zakaznik supr spolurace rychlost kvalita a na dalsi navstevu v roce 2009 ZDAR
Prosinec 23, 200816 r foto ... fakír martypa ... kolečko se polámalo... aneb kloubek poloos ... trochu nostalgie martinova služebáka... Heheeee muj fakir Teodor je slavneeeej!!! :D jeste jednou diky Garny!! gdanx: He,to bych mohl vid.. :D Ba ne,byla to moje blbost..byla v prdeli jen manzeta,byl sem seznamen,jak rika Garny,kloubik uz cvakal,ale nemel jsem cas to nejak udelat,proste sem to neresil,az jsem jednou zatacel a RUP,trosicku rana a bylo vymalovano...Nastesti jen 100m od baraku,takze me to nenechalo ve stychu nekde v centru..
Prosinec 25, 200816 r Opět tu chválím Garnyho clubový servis.I přes to,že je dnes svátek,vyřešil Garny problém na moji Fabii a už zase svítíme jak máme Takže velké díky Petře
Prosinec 26, 200816 r Autor Opět tu chválím Garnyho clubový servis.I přes to,že je dnes svátek,vyřešil Garny problém na moji Fabii a už zase svítíme jak máme Takže velké díky Petře to jsi mněl slíbeno už od minula... foto dodám...
Prosinec 28, 200816 r Autor mám tu ještě nějaké foto s poslední doby co jsem nestihl nahrát... tak tet ... trocha času... Audi A4 na spojku... 1.8
Prosinec 30, 200816 r Autor opět trocha nostalgie ,henslova bejvalá octa ... tet jiný majitel ...opet ve stejném servise... přepákování stěrače.... a servísek...
Prosinec 30, 200816 r Autor pan kocht v akci .. si přijel opravovat... tak jsem ho pozoroval .. abych se ničemu přiučil... to jsem se zase bavil...
Prosinec 30, 200816 r Autor jedna octa laurinka ... no docela dost práce.... kontrola střiku ,žhávící svíčky,předestřik,nová páčka tempomatu ,výmněna čidla ESP,zámek dveří a záslepka do kufru...
Prosinec 30, 200816 r pan kocht v akci .. si přijel opravovat... tak jsem ho pozoroval .. abych se ničemu přiučil... to jsem se zase bavil... Kriste pane,co to tam vyvadi? :D Jeste ze do toho motoru nepadl po hube.. :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.