Přejít na obsah

Nový web Škody auto


George Couser

Doporučené příspěvky

Největší hrubárna je Škoda hrou, už mám hotový oba dva kvízy a vytištěný diplomy, super stránka, to je jim zase něco povedlo, fakt nářez, sem z toho úúúplně vodvařenej :p

Kurva tak to je vopravdu drsný zahraj si S kristýnou po městě lol

Kua to je nářez

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Presne tak, v novom konfigurátore v súhrne chýba obsah jednotlivých paketov, takže výsledný popis vôbec nezodpovedá auto. A tie nové ikonky sú z môjho pohľadu úplne nič nehovoriace...

V každom prípde ale buďme radi, že Škoda vôbec má nejaký konfigurátor - iné automobilky žiaden nemajú, alebo ho majú úplne nepoužiteľný!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi se ten škodováckej líbí maximálně...obě auta sme kupovali tak, že sem si to v klidu doma naklikal a pak se jen přišlo k dealerovi s vytištěným lejstrem a on si to zkopčil a opsal do objednávky. Rozhodně super věc, nedokážu si předstaivt objednávat auto bez toho...když člověk ani neví, co všechno se nabízí, tak jak si má říct, co vlastně chce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Základ je kvalitní, ale jak říkám, k čemu je věc, která počítá místo 3000Kč chybně 15.... pokud by bylo tohle opraveno, myslím, že by už mně chyběly asi jen krátká flashová videa k jednotlivým výbavám. Tak aby tam bylo například během čtvrt až půl minuty ukázáno co a k čemu to je. Často člověk totiž z popisu nemusí pochopit účel dané věci.

Viděl jsem tam i jakési porovnávání konfigurací, ale popravdě nevím, jestli to umí třeba porovnat výbavu dvou hotových konfigurací (co má která navíc).

Jinak nemám námitky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty akční balíčky tam asi nebudou, to by byl horor udržovat si myslím...ale od toho by měl bejt prodejce a mít to v hlavě, aby se na ten tvůj paír z konfigurátoru podával a řekl "Tohle se zruší, tohle se přidá, tady to uděláme takhle a máte tam všechno + něco navíc a výjde vás to levněji, je to teď zvýhodněnej akční balíček" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, jenze clovek, ktery si udela prebezne kalkulace si pak treba kvuli te nesmyslne cene k prodejci ani do auta sednout neprijde. Kombinacni pakety maji svoje kody. Stejne tak jako pri volbe kol z lehkych slitin zacne cc rvat, ze je potreba neplnohodnotna rezerva, nevidim duvod proc by nemohl konfigurator nabidnout pravdivou cenu vybavy k akcnim balickum. Zvlast, kdyz jich zas tolik neni a Skoda ma za poslednich pet let naproste minimum akcnich modelu :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

mnoo dobry, ale kde je sakra skodovacka zelena? Kterej ODSak ve vedeni protlacil modrou? chjo

ha tak to funguje nejak divne. Nacvakal sem si zakladi SII 1,4TSI cena 569 900, ktera se i zobrazuje v pravo nad panelem souhrnu. A kdyz kliknu na souhrn, tak na me vyskosi nejaky 2,0 PD za 850 000Kč. tsssss

post-5601-1244107285_thumb.jpg

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...