zabiak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Dneska uz se mi nacetl novy design stranek! Hmm mě taky Nevím ale grafika fuj krok spět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Největší hrubárna je Škoda hrou, už mám hotový oba dva kvízy a vytištěný diplomy, super stránka, to je jim zase něco povedlo, fakt nářez, sem z toho úúúplně vodvařenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Největší hrubárna je Škoda hrou, už mám hotový oba dva kvízy a vytištěný diplomy, super stránka, to je jim zase něco povedlo, fakt nářez, sem z toho úúúplně vodvařenej Kurva tak to je vopravdu drsný zahraj si S kristýnou po městě Kua to je nářez Editováno: 13. Listopad 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Spíš si zahrajte si Desert Racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Největší hrubárna je Škoda hrou, už mám hotový oba dva kvízy a vytištěný diplomy, super stránka, to je jim zase něco povedlo, fakt nářez, sem z toho úúúplně vodvařenej :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Toš po webu přišel na řadu konfigurátor a jeho nová, hezčí, verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Bohužel stejně hloupá jako ta předchozí... absence kombinačních paketů apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Presne tak, v novom konfigurátore v súhrne chýba obsah jednotlivých paketov, takže výsledný popis vôbec nezodpovedá auto. A tie nové ikonky sú z môjho pohľadu úplne nič nehovoriace... V každom prípde ale buďme radi, že Škoda vôbec má nejaký konfigurátor - iné automobilky žiaden nemajú, alebo ho majú úplne nepoužiteľný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Mi se ten škodováckej líbí maximálně...obě auta sme kupovali tak, že sem si to v klidu doma naklikal a pak se jen přišlo k dealerovi s vytištěným lejstrem a on si to zkopčil a opsal do objednávky. Rozhodně super věc, nedokážu si předstaivt objednávat auto bez toho...když člověk ani neví, co všechno se nabízí, tak jak si má říct, co vlastně chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Základ je kvalitní, ale jak říkám, k čemu je věc, která počítá místo 3000Kč chybně 15.... pokud by bylo tohle opraveno, myslím, že by už mně chyběly asi jen krátká flashová videa k jednotlivým výbavám. Tak aby tam bylo například během čtvrt až půl minuty ukázáno co a k čemu to je. Často člověk totiž z popisu nemusí pochopit účel dané věci. Viděl jsem tam i jakési porovnávání konfigurací, ale popravdě nevím, jestli to umí třeba porovnat výbavu dvou hotových konfigurací (co má která navíc). Jinak nemám námitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 No ty akční balíčky tam asi nebudou, to by byl horor udržovat si myslím...ale od toho by měl bejt prodejce a mít to v hlavě, aby se na ten tvůj paír z konfigurátoru podával a řekl "Tohle se zruší, tohle se přidá, tady to uděláme takhle a máte tam všechno + něco navíc a výjde vás to levněji, je to teď zvýhodněnej akční balíček" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Hm, jenze clovek, ktery si udela prebezne kalkulace si pak treba kvuli te nesmyslne cene k prodejci ani do auta sednout neprijde. Kombinacni pakety maji svoje kody. Stejne tak jako pri volbe kol z lehkych slitin zacne cc rvat, ze je potreba neplnohodnotna rezerva, nevidim duvod proc by nemohl konfigurator nabidnout pravdivou cenu vybavy k akcnim balickum. Zvlast, kdyz jich zas tolik neni a Skoda ma za poslednich pet let naproste minimum akcnich modelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 mě zase jede původní, kde je novej konfigurátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 i mě jede starej...teď jsem na to koukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 aha už to mám...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 taky už, mají pilotní provoz vpravo dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak ten nový konfigurátor je už pár dní v ostrém provozu. Co mi na něm hodně vadí, je to, že se někam ztratila kalkulace splátek. Doufám, že to tam ještě dodají. Nevidím důvod, proč by to odstraňovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 že mají nový konfigurátor je sice hezká věc , ale mít na stránce reklamu na světový hokejový šampionát ve Švýcarsku, který skončil před cca 3 týdny je věc která tam už nepatří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 (editace) mnoo dobry, ale kde je sakra skodovacka zelena? Kterej ODSak ve vedeni protlacil modrou? chjo ha tak to funguje nejak divne. Nacvakal sem si zakladi SII 1,4TSI cena 569 900, ktera se i zobrazuje v pravo nad panelem souhrnu. A kdyz kliknu na souhrn, tak na me vyskosi nejaky 2,0 PD za 850 000Kč. tsssss Editováno: 4. Červen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Možná tam byla nějaká chyba, ale teď už to fakčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 aha jj koukam, asi sem mel zrovna smulu a trefil nejakej kiks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Nova anketa "Jak se Vam libi nove logo skodovky?" http://forum.skodahome.cz/topic/103793-libi-se-vam-nove-logo-skodovky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.