Publikováno Červen 28, 200718 r Hledám uživatele palubního počítače do Fábie co vyráběl Janko ze Slovenska!!!!!!!Po ročnímprovozu mám problém..tak hledám další uživatele..co ho také mají......ozvětese!!
Červen 29, 200718 r já ho mám a je OK ale nyní se ho snažím prodat protože mám maxik ale mám ho do dneška v autě a ukazuje přesně.
Červen 29, 200718 r Autor Čo sa ti s ním stalo? Ja ho mám tiež. co se stalo mě doposud makal taky v pohodě!!!ale nevím proč ted mě pokud mám při jízdě zobrazenou aktualní spotřebu rychlost a otáčky tak mě po chvilce displej zhasne!!!!!!! když zmáčknu tlačítko tak zas naskočí ale po chvilce zas zhasne....nevím proč.......pokud přepnu na jiné udaje tak to je v pohodě. ale je to jen při nastartovaném motoru.....
Červen 30, 200718 r Čo sa ti s ním stalo? Ja ho mám tiež. co se stalo mě doposud makal taky v pohodě!!!ale nevím proč ted mě pokud mám při jízdě zobrazenou aktualní spotřebu rychlost a otáčky tak mě po chvilce displej zhasne!!!!!!! když zmáčknu tlačítko tak zas naskočí ale po chvilce zas zhasne....nevím proč.......pokud přepnu na jiné udaje tak to je v pohodě. ale je to jen při nastartovaném motoru..... Měl jsem podobný problém a jano mi ho odstranil.Kontaktuj Jana,určitě ti poradí
Červen 30, 200718 r Najlepšie bude keď mu napíšeš on ti určite poradí .Ak ho budeš hladať tak nie je Jano ale Yano.
Červenec 9, 200718 r Problem vyrieseny. Yano P.S.: Sorry za oneskorene reakcie, ale menil som bydlisko.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.