Tamraton Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Máte někdo zkušenosti s loketkama z martinek-auto.cz Případně s těmi kapsami do zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Zkušenost nemám, ale vypadají docela dobře. Asi bych do nich šel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Pánové, nechcu Vám brát iluze, ale sledujte detailně celou nabídku. Položky označené * NEJSOU určeny pro použití v silničním provozu (?????????????????) Hm, tak tedy proč se prodávají? (netýká se samozřejmě zde citovaných opěrek). Můj selský rozum však říká, že prodává-li se něco, co není povolené a certifikované, většinou je to k ničemu... Ale klidně mě opravte, třeba se i mýlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Můžeš s tím jezdit třeba po poli...jen se kryjí, jestli to dodržíš nebo ne už je nezajímá, oni Tě varovali a ušetřili peníze za atest.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Docela bych se bal uchyceni operky."Prichyceno 4 samoreznymi srouby" ve me nevbuzuje duveru. Oproti uchyceni orig. operky je to podle meho slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Mám ji v aute už 10měsíců, drží dobře a jsem spokojen. Můžu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 A jak tam drží myslím v té díře. Jestli to třeba nevypadá moc blbě neumím si to představit. Jakou variantu máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mam šedou stone, dava se to do čtvercove diry kde je kulaty otvor na napoje a vypada to normalně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Posílám pár fotek, je to jen mobilem takže kvalita nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Originál je podlě mě originál, ale tahle taky nevypadá zle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 přdpokladám, že tahle tda nejde celá zvednout jako origo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Zdá se mi nějaká krátká - je to pro ruku dostatečně pohodlné?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Kratší sice je a mnoha lidem to může vadit, ale mi to právě vyhovuje. Loket na opěrce a ruku jemně na řadičce a dobře se řadí. Každý máme jiný vkus a potřeby. Cena jinak víc než dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Kolik přesně stála? Hledal jsem přímo v jejich katalogu a na jiných webech se ceny rozcházejí... Kde že jsi ji objednával (šedou verzi)...? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans.piche Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 taky sem si ji koupil v mimoni na valkach meli je tam za 1200penez a atest to ma vybral sem si sedou a je to uplne stejnej vzor jako sedacky akorat sedacky sou do modra ale na to sere pes montaz tema samorezame nic moc tak sem pouzil svou tajnou zbran ato tavnou pistoli na ty plast tycky takze nakapnout a vrazit do ty hranaty doury montaz na 5 min drzi to ´´´´krasne valim si na tom pracku jak fik a a vypada to skoro lip jak ta origo co stoji nova 4500 a montaz na hodinu mohu jedine doporucit jo a ma to 2schrankY docela se tam vejde dost kramu a obe sou sklopny lepsi nez treba od milotecu ty sem si prohlizel osobne a to vypada jak kdyz to vyrobily z naky krabice na hajzlpapir hruza tvary a ta cena taky na hovn. doporucuju martinka co se tyce lok.op. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckymann Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Tak jsem pátral po webu a v jejich internetovém obchodě na Vltavě 2000 jsem našel tuhle: (sb137s) za cenu 1751,- s DPH Do světle šedého interiéru se mi ale víc líbí tahle (flockovaná šedá), kterou jsem zase našel v katalogu přímo na jejich webu (www.martinek-auto.cz) - (sb137f) za cenu 1250,- s DPH Nemá někdo fotky, jak vypadají obě (sb137s) i (sb137f) ve světle šedém interiéru? A taky by mě zajímal proč ten cenový rozdíl... ? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 ...a vypada to skoro lip jak ta origo... takže když "skoro" tak spíš ne, viď? origo vypadá viz příloha a je k dostání za cca 2500 tady na fóru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 nevíte jestli se dá na origo loketku pořídit zvlášť koženej vršek?? bych ho moooc potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 O tu neorigo bych se bal oprit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 nevíte jestli se dá na origo loketku pořídit zvlášť koženej vršek?? bych ho moooc potřeboval Ahoj, já si kupoval potahy od firmy MAD a zároveň jsem si nechal k potahům objednat i potah na origo loketku. Sice ji ještě nemám, ale abych ho pak nemusel dodatečně shánět (kdyby tady někdo měl origo loketku navíc, tak se ozvěte ). Takže si myslím, že kdybys jim napsal nebo se poptal ve Škodovce, tak by ti objednali a to i v kůži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ahoj chcise optat zda někdo z Vás má zkušenosti s touto loketkou. http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...etni-operky_628 Četl jsem na foru témata ohledně loketních opěrek a většina z Vás doporučuje origo,ale mě se vcelku líbí vzhledově tato. Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Ahoj chcise optat zda někdo z Vás má zkušenosti s touto loketkou.http://www.cartechgroup.cz/?detail&did...etni-operky_628 Četl jsem na foru témata ohledně loketních opěrek a většina z Vás doporučuje origo,ale mě se vcelku líbí vzhledově tato. Co vy na to? Můj názor ....špatný!nesedí vrtáš z boku do stř.tunelu takoví na..d,spíš bych něco došetřil a šel do tohoto http://www.vltava2000.cz/martinek-auto/goodsdetail.asp?strGoodsID=1646 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Díky a další názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 7. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 souhlas mam tu od martinek.cz a je super tahle vypadá divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.