pivinko Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 super fotky, díky to jsem potřeboval. Už jsem si udělal obr. vypadá to super. Myslím, že to může být docela pohodlné. Taky do ní jdu od Romana tady z fora. Ale mám černý elegance int. tak to snad nebude být do očí, ta šedá barva. Taky jsem myslel, že vyřežu menší díru, ale to je asi blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 3. Září 2009 Sdílet Vloženo 3. Září 2009 Zdar Pivínko, Roman umí i černě čalouněný loketky.Já jí od něj bral a vše v poho.Počkej až si zvykneš,už nebudeš chtít auto bez loketky .Prostě bezva věc... Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ahoj, podařilo se mi sehnat béžovou loketku z Octavie I, nemáte někdo držák na Fabii nebo šikovný výrobce, který by udělal redukci na držák z Octy, už to tady jeden borec vyráběl z U profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bombomm Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 Ahojte potreboval by som zohnat sklopny kluc na fabiu r.v 2006 odpiste dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ja mám túto opierku a nedám na ňu dopustiť. K môjmu interíeru pasuje určite viac ako tá origo Škodovácka .... Úložný priestor aj pre 20 mobilov ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 No nevím,uchycení šroubky do tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 spineshank - to je detail. Neboj drží super. Ja som ju pre istotu aj polepil navždy.... Išlo mi hlavne o tvar lakťovky, nie o úchyt, ale aj povrch aj spracovanie je super, žiadna Čína. Môžem len odporučiť a za 73 Eur, no coment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Mal som tú opierku v ruke vo Forstingeri, labilná tenká umelá hmota, opierka sa nedá celá zdvihnúť, nemá totiž kĺb, dá sa len otvoriť a to je všetko. uchytenie tiež labilné. nedal by som ani 30 EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Ty woe, tak to si túto určite nedržal v ruke! Táto sa celá odklápa, má kĺb, plast je pevný, zvnútra s filcovou výplňou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Kubox: dej si černý tunel, ať to máš barevně slazený s loketkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 spineshank - to je detail. Neboj drží super. Ja som ju pre istotu aj polepil navždy.... Išlo mi hlavne o tvar lakťovky, nie o úchyt, ale aj povrch aj spracovanie je super, žiadna Čína. Môžem len odporučiť a za 73 Eur, no coment. no nevím,myslíš že by si na tu tvou opěrku mohlo sednout 4leté dítě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 No na sedenie to nebude asi.... Píšu záťaž max 40kg. Ale myslím že ani origo Škoda opierka viac neznesie.... A čierny tunel? Voľačo hovoríš, len musím ho násť na nete,ale v 100% stave.... Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 (editace) Čus Kubox, teda co se týče kvality,funknčnosti a bitelnosti tam,po tom co jsi napsal,nějak nepochybuju....Ale to estetično,to je docela fekálek .Hele,to je loketka nebo malej kontejnér na odpadky? A ten tunel přehoď určo,bude to hnedle vypadat tak jak má . Tom Editováno: 24. Září 2009, autor: Tomíno S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Tomíno, tu nejde len o samotný tunel čierny. Tým pádom vymeniť aj komplet spodok prístrojovky za čierny, plasty, stĺpiky atď. Zohnať to v 100% stave nejde hneď. Čaosm azda nájdem super diely, ktoré tam nahodím. Nech to ladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 mám taky loketku neorigo, přidělanou šroubama do tunelu a už tam bude 3 roky a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Už 3 roky? Hezky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 jj a bez jediného problému, že by byla volná či podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Tak to je super. Dal si dôkaz ľudom, čo nechcú origo. Zlým zaobchádzaním pravdaže poškodíš všetko, aj keby bola zo železa. Niekto proste vyslovene nechce origi, ako napr. ja. Mne sa proste nepáči. Každý má iný vkus, dnes je na výber všetkého dosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 To Kubox : mám uplně tu samou opěrku co ty, už přes rok naprosto v pohodě Jsem s ní spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Aj u mňa 100% spokojnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j430 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 (editace) ano loketka kterou jsem ti poslal je opravdu originál: krabice je pro FI bílá jen pro OI se dává s potiskem a pokd to chceš komplet s potiskem mohu ti poslat originál samolepku co se lepí na krabici Originál je asi lepší, měl jsem spadeno na http://www.graficar.cz/10652/loketni-operk...97-05-2004.html , ale asi nee. Editováno: 25. Říjen 2009, autor: j430 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjjjj Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Já tam měl Milotec. Jednoduchá montáž-pod kolejničky sedaček,ale byl to jen "trubkovej rám" s plastovím kstlíkem a výkem. Sice výškově stavitelnej,ale jen pomocí imbus klíče. Teď mám origo a spokojenost,ikdyž řídí přítulka,která má o 30cm míň. prosimtě kde seženu tu origo opěrku? za kolik je...můžeš ukázat foto? dik, ja bych jinak šel asi do tz od Martinka... akorat jsem se dočetl, že pak nejde dovřít yadni "popelnik" ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) koukni se zde do bazaru, já jí kupoval taky tady od RomanR25 za 2500Kč Editováno: 1. Listopad 2009, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STANA81 Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 (editace) Zdar, taky jsem si kupoval tuto loketni operku http://www.graficar.cz/10652/loketni-operk...97-05-2004.html i když levneji normalne v obchode s auto doplňky. Podobnou jsem mel i na fabii a byl jsem spokojeny tak jsem do toho sel znovu. Vypada skoro jako origo a snadna montaž. Editováno: 4. Listopad 2009, autor: STANA81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikessekk Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Zdravim chlapy, nevite kde sehnat trojnozku na origo loketku do F1 a kolik to tak stoji penez?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.