RomanKo Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 co ta vysli tie parkovacie senzory s kabelazou? To su original? a kolko trvala montaz len ich? Je to komplikovane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 co ta vysli tie parkovacie senzory s kabelazou? To su original? a kolko trvala montaz len ich? Je to komplikovane? to jsou org.,samozrejme jine na radiu nezobrazuji !!!!!! montaz 5 hodin.musis rozebrat pulku auta.zalezi za kolik senzory sezenes.kabelaz udelas nebo ji budes mit k senzorum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Pocuvaj, nekandidujes ty za nejaku politicku stranu? Odpoved o vsetkom a o nicom. Pytal som sa ta na cenu a ty mi odpovies ze za kolko si zozenies. No to si ma dostal. posli mi aspon maila ked nechces zverejnovat. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 parkováka na roomstera a Fabii II mám za 2400,originál a komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To Mr.pecoun: Ahoj, nemáš prosím schéma zapojení těch parkovacích senzorů. Mám na mysli zapojení té jednotky do vozu. Kabeláž od senzorů mám, jen nemám kabeláž od ŘJ do vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Daj si inzerát do Bazaru Dá se sehnat ovladač pod volant a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 To Mr.pecoun: Ahoj, nemáš prosím schéma zapojení těch parkovacích senzorů. Mám na mysli zapojení té jednotky do vozu. Kabeláž od senzorů mám, jen nemám kabeláž od ŘJ do vozu. ano mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 ano mam. A dáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 A dáš? dam..... mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 tak dnes vse USPESNE namontovano..... jak ovl.radia tak park. senzory, s pomoci kamarada to trvalo 5 hodin......diky Jakube p.s. foceno tel. pri praci tak omluvte kvalitu. tak sem dnes jeste sundal naraznik,protoze se mi stavalo ze cidla jednou bezely jednou ne!!!! bylo to vlhkosti v konektoru cidel vzal jsem el pasku a obalil konaktory paskou.tad sem byl na Wapce a nastrikal jsem na to spoustu vody a je to ok, takze doporucuju sundat naraznik a zaizolovat konektory a je to OK .... prace cca hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 prima., prace., jen skoda, ze to tak neni uz z vyroby., lemplove skodovacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Viem ze sa to tu uz viackrat riesilo, no nenasiel som jednoznacne vyjadrenie ci po instalacii orig. parkovacieho asistenta bude mozne rozbehat zobrazovanie na radiu Dance alebo nie, prip. co je potrebne urobit pre to aby to slo... Viete mi v tom niekto urobit jasno ? Pokial ide o samotneho asistenta, v mojom pripade by to bol tento od uzivatela koldavideo - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=41114&hl= Dakujem velmi pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 viem ze sa to riesilo a ze odpoved je ano...ak tam das origo asistenta, bude fungovat s origo DANCE radiom. len treba lepsie hladat. Nexce sa mi to hladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 podmínkou bude napojení na CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 dam..... mas SZ A mozem aj ja poprosit? Vopred velka vdaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Vdaka za potesujucu spravu, som velmi rad ze to ide. Vdaka tiez mr. pecounovi za pekne zdokumentovanie postupu instalacie, verim ze z jeho pomocou nam to pojde lahsie... Co sa tyka vyhladavania, musim sa dobrovolne priznat ze prispevky typu - "podvolantovy ovl radia, montaz" som pri hladani informacii o park. asistente preskakoval, no poucil som sa a slubujem ze nabuduce budem doslednejsi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 (editace) .. Editováno: 5. Květen 2013, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Tak o víkendu mi byli namontovány zadní park. čidla a protože mám i rádio dance tak mi to ukazuje i vzdálenost na rádiu.Nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 čo všetko mám kúpiť, aby mi fungoval park.senzor + zobrazovanie na rádiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 No nejlepší je koupit komplet - to znamená org. parkovák a kabeláž. Pak je to skládačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Oddelil som od tejto diskusie všetko týkajúce sa podvolantového ovládača rádia, presunol som to do existujúcej diskusie. Tu prosím pokračujte len na tému "parkovací asistent". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alespilot Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Pěkná práce, pokud to jde takhle pěkně udělat "v domácích" podmínkách,tak by mě zajímalo,jak by se na požadavek domontování parkovacího asistenta tvářil autorizovaný servis - zda a za kolik by to byli schopný udělat ? Mám F 2 combi v leasingu a parkovací asistent se mi mooc líbí (pro manželku super ) Máte někdo zkušenost ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Alespilot: No lacné to určite nebude. Nehovoriac o tom, že dodatočná montáž pôvodného parkasistenta nie je schválená, a preto by ti servis namontoval jedine sadu z príslušenstva - a tá je bez pripojenia na CAN a teda nebude ani ukazovať na rádiu, bude len hlásiť akustitcky. Montáž tejto by mala byť okolo 3tisíc Sk, za tú pôvodnú z výroby určite viac, kedže pritom treba odkrytovať pravú stranu interiéru, aby sa dali potiahnuť káble až dopredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.zitka Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 ahoj,já se ptal na montáž ve dvou orig. servisech a říkali asi 1500 (cca2,5hod).vlastní senzory nebyl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 No tak to hlboko pochybujem. origio servis za 2,5h? Ked ti garantuju tu sumu, tak v poho. Ale nie ze ti povedia cenu 2.5h a potom povedia...no bolo to 6h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.