Clusii Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Zdravím koupil jsem fábii rok vyroby 2001 1.4 MPi byl tam dodělavaný centrál na DO a někdy odemyká někdy ne ale zamknou to jde vždy jen odemykat musím kličem a dneska mi to šlo i odemknout i zamknout i stím aby mi zablikaly směrová světla a za 2 hodky jsem potřeboval někam jet a opět jsem musel odemykat kličem neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra_82 Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Ahoj, myslím, že máš 2 možnosti: 1. Nenosíš náhodou ovladač DO na tlustém svazku klíčů ? 2. Můžou být špatně ustavené táhla motorků DO v předních dveřích. I když auto zamkneš, nesepne se v některém motorku koncový spínač, který ŘJ DO říká, že je auto zamčeno. Ta si pak myslí, že je stále otevřeno a tak při dalším pokusu o odemčení (stále zamčeného auta) nevydá impulz. Takže voltmetr/ohmmetr, shodit tapece a hledat.. Jíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 ludia, neviete niekto cim to moze byt ked mi prestane reagovat dialkove od centralu ??? 1,9 TDI elegance original central + 2x vystrelovaci kluc original... no stane sa, ze mi prestane reagovat dialkove... auto normalne zamknem (safe lock funguje vzdy), ale po nejakom case ho uz neodomknem.... proste nereaguje vobec nic, ani odomknut, ani zamknut ani otvorenie kufra... akoby som voebc nemal dialkove... ale ked otvorim klucom tak potom uz zase vsetko funguje ako ma... spravi to obcas.... ale preco ? cim to je ? a ako som si vsimol hore tiez mi to obcas spravi, ze mi nejde central stacenim cudliku, ale to robi myslim ,ze aj presne vtedy ked prestane reagovat na dialkove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 V klíči je baterie CR 2032 ona nemá neomezenou životnost. Občas se musí taky vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 no to mi je rada, ako nic v zlom .... kluce mam 2x vystrelovacky, jeden nikdy nepouzivany a druhy pouzivany... v oboch su nove baterie a keby to bolo bateriou, tak ked to neide tak to neide, lenze ono to zacne reagovat potom normalne ked strcim kluc do dveri a je jedno ktorym smerom ho pretocim ci do zamykacej alebo odomykacej polohy a zacne normalne dialkove fungovat opat..... to proste vyzera akoby za tam zablokovalo nieco... komfortka alebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Tak mi začalo blbnout odemykání a zamykání dveří u řidiče dálkovým ovládáním, ostatní dveře šlapou, napíchnul jsem to na vag, ale nespojím se s ŘJ centrálu, dočetl jsem se , že to bude mikrospínač dveří. Doufám , že to bude on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 Vyzkoušej odpojit na pár minut akumulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 no to mi je rada, ako nic v zlom .... kluce mam 2x vystrelovacky, jeden nikdy nepouzivany a druhy pouzivany... v oboch su nove baterie a keby to bolo bateriou, tak ked to neide tak to neide, lenze ono to zacne reagovat potom normalne ked strcim kluc do dveri a je jedno ktorym smerom ho pretocim ci do zamykacej alebo odomykacej polohy a zacne normalne dialkove fungovat opat..... to proste vyzera akoby za tam zablokovalo nieco... komfortka alebo co... No to může být něco přímo v tom zámku Diagnostika, měřené hodnoty a sledovat co to dělá Ten zámek řidičových dveří může dělat chyby i když nejčastější závadou bývají zpřelámané dráty u pantů a nebo vyhnilé kontakty v řídící jednotce přímo ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Včera stálo auto 2 hodiny zavřený v tom horku a právě nefungovaly dveře řidiče, schoval jsem ho do garáže a od tý doby to funguje, tak nevím. Stalo se mi to podvakrát v tom horku, vždy tak po týdnu. Baterii jsem odpojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mylen Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 droty prelamane niesu tam je to ok, a hm no ja to tiez vidim na riadiacu jednotku alebo komfortka kedze zahapruje len dialka obcas, klucom to funguje vzdy tak ako ma. a tie kontakty v riadiacej jednotke dveri boli zaoxidovane, ale len na spatne zrkadla, tie fungovali sporadicky, inak vsetko islo normalne, ale po precisteni uz funguju zrkadielka na 100%, len obcas ta dialka akosi pohneva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WooDYQ28 Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Zdravím mám fabiu 1,4 MPI comfort, s origo centrálom chcem sa spýtať prečo ked odomknem auto tak všetkych 3 dvery sa odomkne normalne ap očut ten zvuk cuknutia len vodičove dvere idu tažko ako bez centralu a cuplík sa pomaly vytahuje diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 tak bude buď v prdeli motorek centrálu a nebo je to někde skřípnuté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WooDYQ28 Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 raz naskočí a raz nie ked naskočí bliká aj to male červene svetielko pri cuplíku, ked to vypadne tak sa to chová ako klasické odomykanie na škode 120 len na tých jedných dverách ostatne idu ako maju čo by som mal skontrolovat podla teba nemože to byt v kontaktoch alebo čo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 a ty máš origo centrál? nebo dodělávaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WooDYQ28 Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 to nevypadá na kontakty.. co zvuk? má to takový jako že by to někde drhlo? že se prostě musí namáhat motorek? Asi bych zkusil rozebrat dveře a zamek, jestli třeba není zapadaný bordelem atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 me se deje neco podobnyho akorat pres dalkac mi neodemkene dvere u spolujezdce 3krat z peti pokusu minulej rok mi to taky delalo pres leto a odnesl to moturek ve dverich za spolujezdcem...DO dodelavany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WooDYQ28 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 no má to také problémy presne ze culik sa pomaly tlači von ako keby ho netahal motorček .. len proste ako keby sa klasicky otvarali dvere bez centrálu, sem tam to naskočí ale inač to nejde ako má Inač díky za rady moc si to vážim. a ešte kolko asi stojí new Motorček ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Najprv to rozober a skontroluj preco to chodi tazko!!! Az potom kupuj novy motorcek. Neoriginal novy kupis za 30 euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WooDYQ28 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Pošleš mi pls Link na to kde najdem motorček alebo diely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Taky jsem měl takový problém, ale stalo se to podvakrát, když jsem měl auto venku, uzavřený, bylo horko a chtěl jem to otevřít dálkovým, tak pouze u řidiče se dveře neotevřely. Při opakovaným otevření přes klíč , se dveře odemkly , čaflík vyjel , ale hrozně pomalu. Četl jsem ne foru, že by to moh být spínač zámku , ale když jsem auto dal do stínu , tak to šlo a jde zase normálně. teď to zase šlape normálně, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Boháč Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 (editace) Dobry den chcem sa opitat mam problem neotvara mi soferovu stranu vstko otvory normalne skusal som aj iny cental a nic a niekedy ani na dverach mi nesvieti svetlo a ta mala kontrolka mi pri kolicku tak isto nesvieti neviem si dat rady dakujem za rady Editováno: 17. Říjen 2012, autor: Jaro Boháč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMBecko Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Ve svazku mezi autem a dverma (kloub otevirani) nemas nahodou prethane kabely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizera-CZ Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Pokud to nebude v kabelech, a neotvírá jen jedny dveře, zkusil bych se podívat pod tapec dveří. Je tam takové táhlo s koncovkou a malým šroubkem imbusem. Občas to tam bývá povolené, prokluzuje to na tyčcce co má zvedat a zasouvat ten kolíček u diody. Tím pádem samozřejmě nebude svítit i safe system (červená kontrolka u kolíčku) protože si centrál myslí, že jsou stále dveře otevřené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Boháč Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Skusal som dat dole tu gumu medzy dverami a su tam koncovky ale tazko ide dole ta guma pozeral som to na rychlo a ano je to 1,4 55kw Elegance presne a skusal som este pre istotu aj poistky a nic akonahle budem mat kus casu pozriem tu kabelaz a su tam rozne koncovky na stlpiku mam to skusit vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.