Prosinec 9, 200717 r Autor jo čoveče, tak tohle jsem tam měl taky! koukni na odkaz víše, je tam foto sedačky zespoda!
Prosinec 10, 200717 r Díky Octavinku. Já jsem to tušil, že to bude ono, ale jistý jsem si nebyl. Jak se tak dívám, pokud to má sloužit jako úchyt na tu pružinu ( u mě zatím nezvěstnou ), tak ten materiál na výrobu mohl navrhnou jenom DEBIL. Ta věc je už před montáží odkázána k zániku. Ani pekař, nebo cukrář by to v tomto rozměru nevyrobil z té slitiny, natož odborníci. Ještě mě zajímá jak se dostanu k té pružině, předpokládám, že je potřeba ten bok sedačky odplastovat, pokud ano tak jsem zvědavý jestli to jde odšroubovat nebo jestli je potřeba páčit nějaký plast, nebo krytky šroubů atp. NESNÁŠÍM pohled na rýpance v plastech po šroubováku a jiné stopy páčení plastů a je mi jedno jestli je ta věc moje nebo cizí. Ještě jednou dík. Upraveno Prosinec 10, 200717 r od Liboro
Prosinec 15, 200717 r Jo to je on. Vyskytuje se pouze u výškově stavitelného sedadla a neexistuje jako samostatný díl. Výškové nastavení bude fungovat i bez pružiny. Ale trošku tíž Pružina slouží k ulehčení zvedání sedadla. Pokud se bude zvedat někdo kdo má 50kg i s postelí, tak absenci pružiny ani nezaregistruje. Někdo kolem metráku by měl vystoupit, zvednou sedák a teprve potom na něj usednout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.