Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak jsem zkusil i ohřev, vylezlo to na 60°C a pak se vypla a jen to udržuje.

Je tam i nejaky odvod kondenzatu, nebo je to uzavrene, jako lednicky plnene shora ?

Mam jet za 2 tydny Chorvatsko a premyslim, co poridit:)

Do bocniho otvirani se mne moc nechce:(

Vloženo

Má to na dne vysouvací odkapávač, takže se to musí občas odlít. Taky se mi do toho bočního otevírání nechtělo, ale myslím si, že to bude v pohodě. Když jsem hledal na netu ledničky, tak s velkým chladícím učinkem jsem našel jen s tímhle bočním otevíráním.

Vloženo

No jo, kdyz je prazdna, tak nepochybuju o tom, ze se vychladi treba o 25°C, ale kdyz ji naplnis, tak to asi bude o necem jinym...

Takže dnes mi přišla nová lednička. Hned jsem jí zapnul. V místnosti mi teploměr ukazoval 24.3 °C a za 1,5 hodiky jsem měl v ledničce 5°C. V návodě jsem se dočetl, že to je maximum co lednička zvládne 5°C, pak už by to byl asi mrazák, prostě pod pět to neumí. Takže vím, že zvládne zatím ochladit v pohodě o 20°C, takže teď jí musím vzít někam, kde je větší teplo, abych jí ještě více otestoval, ale těch o 25°C věřím že dokáže. Jinak napích jsem to na 220V, ale píšou, že je to naprosto jedno na co to jede, že to chaldí stejně na 12V i 220V. Všechno vyzkouším. Jinak vzadu je přepínač na ohřev nebo chlazení, vypínače a je tam schránka pro kabely. Lednička má i osvětlení.
Vloženo
A jestli se taky můžu vyjádřut k tomu, že někdo jezdí dvakrát na dovču, i když to do tohodle tématu nepatří, tak já byl v červenci v Chorvatsku v Bašce Voda a první týden v září jedu opět do Chorvatska k Pule. Zimní sporty neprovozuju, takže jezdím klidně dvakrát ročně k moři a nemyslím si, že je to nějaká vatařina. ;)

Kdybych měl čas tak jedu taky vícekrát do roka na dovolenou. :palec2:

On takový výlet na noc či dvě po zemi české přijde s noclehem na 5.-8.000,-

No a to Chorvatsko se zvládne bez nějakých křečí na 10 dnů do 25.000,- v apartmánu....

Když jedu po vlastech českých, tak lednici nevozím. Všude jsou restaurace a tak. A do Chorvatska na dovču na 10 dní ??? Minimálně 14, abych z toho něco měl. A v zimě na lyže - to je dražší než to Chorvatsko (a sem už tu lednici taky nevozím :) )

Vloženo

Vypadá dobře, jak jsem psal ledničku mám, ale začínám přemýšlet nad novou. Hlavně aby měla rovnou připojení i na 230V. Pořád ale nevím, jestli to boční otvírání je ono, hlavně v tom kufru auta. Jaký to je?

jj. taky chci s el. chlazením, ale bez bočního otevírání. To ale znamená, že s otvíráním ze shora jako klasický box, to bude mít jen 15-18 litrů. Zatím jsem větší neviděl, mmj. na nošení k vodě se slunečníkem je to ideální velikost, tak asi vezmu malou s tím otvíráním ze shora :palec2:

Vloženo
jj. taky chci s el. chlazením, ale bez bočního otevírání. To ale znamená, že s otvíráním ze shora jako klasický box, to bude mít jen 15-18 litrů. Zatím jsem větší neviděl, mmj. na nošení k vodě se slunečníkem je to ideální velikost, tak asi vezmu malou s tím otvíráním ze shora :palec2:

Mrkni na Campingazy. Maji boxy na 30l - vetsinou jsou na fotkach v pozici s bocnim otviranim, ale polozeno na "zada" tak, aby se to otviralo nahoru, je to docela dobra alternativa.Zel bohu 30l je celkem dost, takze napr. do interieru ( kabiny ) je to strasnej mamut.

Zase do kufru zdaleka nejlepsi moznost.....

Ja skoncil u CG 28l s napajecem na 230V solo....prej nepotrebujeme ohrivani, ze v zime se to v aute tahat nebude....rikal navigator:o)

Vloženo

Mrkni na Campingazy. Maji boxy na 30l - vetsinou jsou na fotkach v pozici s bocnim otviranim, ale polozeno na "zada" tak, aby se to otviralo nahoru, je to docela dobra alternativa.Zel bohu 30l je celkem dost, takze napr. do interieru ( kabiny ) je to strasnej mamut.

Zase do kufru zdaleka nejlepsi moznost.....

Ja skoncil u CG 28l s napajecem na 230V solo....prej nepotrebujeme ohrivani, ze v zime se to v aute tahat nebude....rikal navigator:o)

jj. 30 litrů to je mamut, já to chci taky někdy přenést, takže do 25l :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...