JOKINEN Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Přidám poznatek. měl jsem také problémy se startem a pomohlo mi to snížení otáček potřebných pro start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Ahoj, u mě výměna startéru a palivového filtru. AHF, 1999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 29. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2016 Tak u mě nyní příčina zdánlivě exotická - alternátor. Kdysi jsem kvůli teplým startům měnil startér, ale v posledních letech jsem měl opět problém. Po pár letech mi lehnul nový no-name aku, a následně nová Varta Silver 85Ah zase po pár letech problém s teplými starty. Jelikož altík vyplivnul definitivně, dal jsem nový a jako bonus se vyřešily i teplé starty. Není to sice ideální, protože letitým nedobíjením dostala Vartička na pr..., ale zase startuje skoro jako zamlada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel229 Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 mě taky moje O1 nechtěla teplá startovat předvstřik bil dobrej, teplotní čidlo se vyměnilo a nakonec se zkusila změřit baterka zátěžákem a hle bila špatná tak se dala nová baterka a je po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 by,BÝT,bydlit..... Nejsem češtinář a vím že to není moc k tématu. Za to se velice omlouvám. Ale prostě mi to nedalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedu já Vloženo 6. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2020 Zdravím všechny, vidím že v tom nejsem sám. Mám 1.9 tdi, 74kW, PD čko, AXR motor. Ten samý problém s teplými starty trápí i mě. Již jsem osobně vyměnil palivové čerpadlo v nádrži, palivové čerpadlo tandemové u motoru,všechny nové filtry (včetně oleje). vyčistil jsem vstřiky dal na ně opravnou sadu..., sešteloval na vačkách a stále špatné teplé starty. Dokonce motor po rozjezdu za tepla chcípá. (tacho: 330000 km). Ještě mě čeká nová baterie (točí dobře, ale nevím jak je stará.) Pak už bude zbývat jen ten startér, čidlo, a Wag... Jinak už nevím... asi vyšší moc. PS: Díly žádné levné repliky. Jen DE. nebo prvovýroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenzo4x Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Tiez som menil cidlo starter viaczubovy baterku a nakoniec pomohla uprava rj a rovno som dal aj cip spolu za 230€ a mam pokoj ...ale treba zacat od tych najlacnejsich veci postupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.