Únor 19, 20169 r Přidám poznatek. měl jsem také problémy se startem a pomohlo mi to snížení otáček potřebných pro start.
Srpen 29, 20169 r Tak u mě nyní příčina zdánlivě exotická - alternátor. Kdysi jsem kvůli teplým startům měnil startér, ale v posledních letech jsem měl opět problém. Po pár letech mi lehnul nový no-name aku, a následně nová Varta Silver 85Ah zase po pár letech problém s teplými starty. Jelikož altík vyplivnul definitivně, dal jsem nový a jako bonus se vyřešily i teplé starty. Není to sice ideální, protože letitým nedobíjením dostala Vartička na pr..., ale zase startuje skoro jako zamlada.
Říjen 16, 20168 r mě taky moje O1 nechtěla teplá startovat předvstřik bil dobrej, teplotní čidlo se vyměnilo a nakonec se zkusila změřit baterka zátěžákem a hle bila špatná tak se dala nová baterka a je po problému
Únor 27, 20178 r by,BÝT,bydlit..... Nejsem češtinář a vím že to není moc k tématu. Za to se velice omlouvám. Ale prostě mi to nedalo.
Srpen 6, 20205 r Zdravím všechny, vidím že v tom nejsem sám. Mám 1.9 tdi, 74kW, PD čko, AXR motor. Ten samý problém s teplými starty trápí i mě. Již jsem osobně vyměnil palivové čerpadlo v nádrži, palivové čerpadlo tandemové u motoru,všechny nové filtry (včetně oleje). vyčistil jsem vstřiky dal na ně opravnou sadu..., sešteloval na vačkách a stále špatné teplé starty. Dokonce motor po rozjezdu za tepla chcípá. (tacho: 330000 km). Ještě mě čeká nová baterie (točí dobře, ale nevím jak je stará.) Pak už bude zbývat jen ten startér, čidlo, a Wag... Jinak už nevím... asi vyšší moc. PS: Díly žádné levné repliky. Jen DE. nebo prvovýroba.
Srpen 9, 20205 r Tiez som menil cidlo starter viaczubovy baterku a nakoniec pomohla uprava rj a rovno som dal aj cip spolu za 230€ a mam pokoj ...ale treba zacat od tych najlacnejsich veci postupne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.