Marek21 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Zdravím všechny příznivce automobilu značky Škoda Fabia, Mám na Vás jeden takovej dotaz: Sháním Alu kola pro svoji Fabii RS, ale bohužel jsem ji koupil již jetou ( 20000Km ) takže na ní nebyly origo litáky. Ptal jsem se přímo ve Škodovce , ale tam za ně chtějí 3500Kč za kus ( bez gumy ) což si myslím, že je docela dost. Obracím se na Vás proto touto cestou a prosím Vás o pomoc. Nenajde se tady někdo kdo prodává origo Alu kola na Fabii RS ? Pokud by někdo z Vás měl na prodej jiný litáky, tak se na ně klidně podívám. Díky všem za Vaše odpovědi... MV Kontakt: ICQ: 474-049 -888 E-mail: vicmen@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Dej si inzerát tady do bazaru a prohledej sekci prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.