Jamast Vloženo 30. Červenec 2007 Vloženo 30. Červenec 2007 Ahoj,máte někdo zkušenosti s gumou FIRESTONE WINTERHAWK 165/70 R14? Dík Citovat
Jar_da Vloženo 31. Červenec 2007 Vloženo 31. Červenec 2007 Ahoj,máte někdo zkušenosti s gumou FIRESTONE WINTERHAWK 165/70 R14? Dík dobrá na mokro a lehkou břajdu, do větší vrstvy sněhu nic moc, takový průměr, takže pokud jezdíš víc na sněhu než na mokru a slabší vrstvě sněhu a břečky volil bych jinou, asi pirellku snow sport Citovat
vevodap Vloženo 1. Srpen 2007 Vloženo 1. Srpen 2007 Ja je mam obuty uz druhej rok a zatim jsem si nestezoval (ono toho snehu zatim moc nenapadlo, ale i na nem se dalo (zavodeni na snehu neni moje hoby)). Spatny nejsou. Citovat
Kublajchán Vloženo 2. Srpen 2007 Vloženo 2. Srpen 2007 Winterhawk - nejlepší guma na led co sem kdy měl, jinak stojí za prd. Snowsport nebyli špatný, ale teď mám UG7 a ty nemaj chybu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.