Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Potřebuji poradit.Mám el.stahování oken na všech 4 oknech,ale jedno zadní za ridičem nefunguje tak jak má.Z místa ridiče na loketním ovladači nejde spustit,ale na zaním spinači na těch dveřích funguje.Stalo me mi taky když jsem spustil přední u spolujezdce tak se to zadní spustilo taky. <_< .Neví někdo co stím.. :( .A ještě jedna otázka.Nemá někdo el.schéma Octavie a může ho poslat na e-mail a nebo napsat odkaz kde ho lze stáhnout.Děkuji za odpověd.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Hoj. Mechanicky mi zdechlo stahování levých zadních dveří a na vrakáčích prodávaj komplety mechanika+mozek kolem 1000. Zajímalo by mne, jestli když přemýšlím o výměně komfortky na III.generaci (mám MR00) můžu koupit rovnou stahovačku s mozkem pro III.gen. komfortky, tuším 1U0 959 811 D a bude füngovat se starou komfortkou ? ? ? Díky za info

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mám malý problémek, zlobí mi spínač stahování LP okna, když chci stáhnout, sjede rovnou celé (zřejmě už se naotvíral a zavíral dost) na O1/2001, Eleganci

Dá se ten spínač vyměnit, nebo co je nutné udělat pro správnou fci ?

Díky..

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Nazdárek lidičky.Tak si představte ,že ten muj milášek zase zlobí.Když stahuji okno u řidíče,tak jde dolů a najednou zase nahoru i když stále mám stisknuto dolů.Stahoval jsem obě okna naráz a taky jedno šlo dolů druhé se v půlce zastaví a pokračuje nahoru.Prostě cik cak.Je to nepravidelné.Jestli se to už někomu stalo tak dejte vědět co s tím. :p

Vloženo
Nazdárek lidičky.Tak si představte ,že ten muj milášek zase zlobí.Když stahuji okno u řidíče,tak jde dolů a najednou zase nahoru i když stále mám stisknuto dolů.Stahoval jsem obě okna naráz a taky jedno šlo dolů druhé se v půlce zastaví a pokračuje nahoru.Prostě cik cak.Je to nepravidelné.Jestli se to už někomu stalo tak dejte vědět co s tím. :p

Něco podobného - né teda v takové míře... VAG zahlasil něco jako že spínač stahování u řidiče, nesmyslný signál. Takže výměna ovladačů u řidiče a mám pokoj...

Vloženo
Může to být spínač,nebo,pokud si třebas dělal stahování oken na dálku,mohl jsi něco zmršit

Ne ne vše je původní.Tak asi ten spínač.Ještě uvidím dál jak se to bude chovat.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím a prosím o pomoc

přestaly mi fungovat ovladače stahování zadních oken ve dveřích. Od řidíče lze všechna okna ovládat, ale na zadních dveřích to nefunguje. Děkuji za pomoc a radu. zdenouch :aggressive:

Vloženo
Zdravím a prosím o pomoc

přestaly mi fungovat ovladače stahování zadních oken ve dveřích. Od řidíče lze všechna okna ovládat, ale na zadních dveřích to nefunguje. Děkuji za pomoc a radu. zdenouch :aggressive:

nemáš zamáčknutou dětskou pojistku, která je mezi ovladači předních a zadních oken?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...