Igor Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 No ja som tu upozorňoval už dávnejšie... Pokyn je totiž taký, že akonáhle sa zistí montáž neorigo xenónov, náklady na výmenu RJ svetiel znáša zákazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 No ja som tu upozorňoval už dávnejšie... Pokyn je totiž taký, že akonáhle sa zistí montáž neorigo xenónov, náklady na výmenu RJ svetiel znáša zákazník. Ty dodatečně montované Xenony to je hrůza, dost se to rozmáhá a hodně to oslňuje, nechápu jak to může být schválené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 schválené to samozřejmě není, a už bych je tam nedal jsou s tím jen problémy i když to svítí luxusně , ale když vidím bávo z 86 a v něm kofolu a neorigo xenony je to k smíchu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 No ja by som pre zaciatok vsetkym co maju xenony v parabolach zobral technicak. Tato kombinacia je definitivne nebezpecna. Na xenony v sosovkach si musim este urobit nazor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 čau...mám jen dotázek. Je tu někdo, kdo má HID, přičemž má Corner mlhovky, ale ne natáčecí světla? Stále mě ty Xenony lákají,ale tady jsem se zatím dočetl o problémech, pokud má někdo i natáčecí světla, což já nemám. Je tedy možné, že ŘJ není se světly vůbec spojena a tedy by to nemělo dělat problémy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nicméně jsem teď trochu pátral a na stránkách xenon.cz jsem našel zajímavou větu: "Při zástavbě xenonů do aut VW, Audi, Škoda, Seat od roku výroby 2005 (např. VW Golf V, VW Touran, Š Octavia II, Š Fabia II) je potřeba nastavit na diagnostice VAG odběr z 55W na 35W. VAG mají v každém autorizovaném servisu." Kdo máte ty Xenony, řešil tohle někdo? Nemůže to být zdroj těch problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Všetky tie autá okrem FII majú BSG ktorá zapína svetlá a inak tam vlastne napísali nech si dáte nakódovať xenony, to je celé. Ty si to nemáš kde dať nakódovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Jak to teda je u te fabie II? Je tam moznost nastaveni na tech 35w? Zjistili jste k tomu neno vice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Vkuse dokola. NENI TAM ŽIADNE NASTAVOVANIE, JE TO MECHANICKÝ SPÍNAČ IBA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 no je tam pri niektorych HID sadach asi statocne rusenie / indukovane prudy, ktore odpaluju citlivejsie casti... problem s pristrojovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Nie že asi ale určite. Nenadarmo stojí origo menič tolké prachy a čínu kúpiš za pár šupov. Prečo? Čas strávený nad návrhom bol kratší u číny a taktiež tam asi polovica ochrán ako pri helle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Blbost. ja jsem mel helly za 14tis, zadnou cinu a taky sla RJ do haje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No ale ver tomu že neodchadzaju tak často ako tie číny. Ja ich mám už dva roky a zapália na prvý krát vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Ale ja se bavim o ridici jednotce nataceni svetel. Ta odesla ikdyz jsem mel helly xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Aj v tom "mojom" pripade neslo o lacne ciny, ale o znackove balasty. Skor mam ale podozrenie na ten elektromagnet, co prepina tlmene / dialkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 No ale ver tomu že neodchadzaju tak často ako tie číny. Ja ich mám už dva roky a zapália na prvý krát vždy Dáš sem na ně pls odkaz? Nikde na webu jsem je nenašel, kde koupit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 škoda servis alebo bazar keby ich niekto predaval, ja mám origo xenony na FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 No já právě přemýšlel dát ty z FI do FII, ale zajímá mě, zda by to řešilo ten problém s odcházením jednotky pro corner a natáčení světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 JA mám na FI cornery aj originál XENA a ide o to aký menič tam dáte, ak origo, ten má po...t filtrov na vstupe ktoré bránia úniku vf rušenia von a mimo to aj celý menič a jeho chod je kultivovaný takže mne cornery fungujú a dosť dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Takže pokud zainvestuji a koupím si origo Xenon z FI, tak by problém neměl být žádný,je to tak? Holt to není malá investice, tak se ujišťuji na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Nič neni nikdy na 100 percent ale je to asi naj riešenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 A jak to mas udelane z te f1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Takze mam drobne doplnenie poznatkov s dostavbovymi sadami (a ich kabelazou pre FII), hodil som to do temy o odidenej kontrolke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Ja to mám dodatočne namontované, jediný rozdiel mám v tom že cornery sa mi zapoja až potom ako mi začne altík pracovať. Svetlá sa mi zapnú potom ako sa zapne funkcia corner. Na FII je silové vedenie napájané za relé pre X kontakt a riadiaca elektronika je zo svorky 15 teda už po zapnutí klúča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejfvanek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 v roomstru mám taky hid h7 6000k když bylo zapnutý denní svícení výbojky vydržeky cca 14dní tak sem je úspěšně reklamoval nyní mám denní svícení vyplé a zatím je vše ok jinak na mne nikdo nebliká že bych oslňoval je to vizkoušené s kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.