Standis Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 srandičky chlapci, ale počkejte příště, už budu mít Rózu sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Stando: Ty kluku jeden ušatej! Kdes měl povoz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ja uz chci priste taky Doufam ze to vymyslite na pozdejc aby jsme mohli dorazit i my tezce pracujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Stando: Ty kluku jeden ušatej! Kdes měl povoz? mám rozbitou stahovačku, tak jsem o nechtěl brát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ja uz chci priste taky Doufam ze to vymyslite na pozdejc aby jsme mohli dorazit i my tezce pracujici tak až se bude něco domlouvat, tak hoď Jani termín a čas a zbytek už nějak doladíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Asi tak jezdí nás tam čím dál míň, a nato že je to Praha tak se musíme s tím počtem na srazech stydět, dejte termín a přijedu mám to only z kopce Editováno: 1. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ja to mam skoro vedle baraku takze datum necham na vas akorat hodinu muzu nejdriv tak v pul 8 pokud by to bylo ve vsedni den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Jeden OT, ale přesto: Jaké máte zkušenosti s Pražskýma servisama? Po jednom jsem utahoval kryt motoru i když nechápu co tam dělali a ve druhém mi poškrábali autozapalovač když se ho snažili vyndat. (Asi neznají podivnost všech Octavií model rok 99 - 01 kde se odpojuje zapalovač při "zamknutí" zadních el. oken.) Což se stát může, ale alespoň je slušností to zákazníkovi říc. Editováno: 2. Květen 2009, autor: Mic-net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Mic net, zajeď si do Auto Menčík a domluv se s Zdenkem Strakou ( mekanik ), že tě posílám http://www.autokomplex.cz/ Editováno: 2. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Díky "Rosťa19", ale nejprve se zeptám ostatních jestli s tímto servisem mají nějaké zkušenosti? Aktuálně mě na autě trápí jen nejspíš bordel mezi brzdným kotoučem a unašečem (a to snad zvládnu sám když na to najdu nějaký prostor, bohužel nemám zahradu ani garáž ), takže se ptám spíš jen do budoucna. (čeká mě brzy výměna oleje, filtrů, údržba a dezinfekce klimatizace - vnitřku auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) Tak co příští týden v pondělí. Někde na benzině ? Na tom parkingu není ani kafe. Editováno: 4. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Rosťo rozhodně vyděl bych to na nějakou s pěknym výhledem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak vyberte a dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jsem taky pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Co tak Švehlova 2078 , je to o zastavku vejs nez OC hostivar - dvojpumpa + knajpa tam je na mape ( jak to tam vypada nevim ... ) mrknete na to http://www.mapy.cz/#x=133288306@y=13584246...99904_135848064 tak což ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 To vypada dobre Uvidim jestli dorazim, kdyz v nedeli mame tu akcicku s Romanem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tam je ale málo místa na benzíně,jestli je to Shell co myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ja bych to smeroval k ty knajpe .) tam se musi dat zastavit ne? : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 já už vím, tam jsou dvě naproti sobě. já myslel tu druhou. tam je místa dost, takže bych to klidně udělal tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Máte na mysli tu benzínu napravo vedle ul. Strašnická jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ne. tyto jsou na kopci na Zahradňáku a jsou to Shell a jsou naproti sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak to nemám tuchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 je tam schell + Joing + Hospudka Švehlovka - jako by od OC směr jižní spojka po pravé straně .. za benzinou je ulice Strašnická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Máte na mysli tu benzínu napravo vedle ul. Strašnická jo ? Rosťo sorry, byl jsem jinde. je to jak říkáš, vedle je ulice Strašnická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 OK. Tak jsem doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.