Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ja nedorazim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 No toto A to jsem si rikal ze tentokrat tu SZ zitra poslu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 No poslat ji muzes i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jak si to Jani jako představuješ?? s kým budu šoupat nohama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) Hello tak v kolik to tedy je, v 17,00hod ? na chvililičku bych se tam otočil... Editováno: 25. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj 17.00 taky se na chvilinku stavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak mne do toho nakonec neco vlezlo Dneska nedorazim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jak si to Jani jako představuješ?? s kým budu šoupat nohama?? Se mnou Stando. Já pravou a ty levou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 super, za chvilku se tam sejdeme aspoň, že je hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Můžu se k Vám přidat? Docela bych si udělat výlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak počásko nám vyšlo. Fotky nejsou bo sem zapoměl foťák a Milan nechtěl fotit cihlou Jsem rád že jsem poznal nového chlapa tady z fóra Míru, který přijel taky pokecat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Rostíno ty jeden ušatej 19letej kluku že nemluvíš o mě??řekni že ne...kdyby se mě někdo ozval a napsal že je to od osmé hodině....ale nikdo nic...ale jinak se stydím..moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikubene Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ne,nemluvi o tobe Miro.Mluvi o me. Taky jsem vas kluci rad poznal.Bylo to vydarene odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Rostíno ty jeden ušatej 19letej kluku že nemluvíš o mě??řekni že ne...kdyby se mě někdo ozval a napsal že je to od osmé hodině....ale nikdo nic...ale jinak se stydím..moc Nene. Tak snad jindy Míro. V 8 by tam asi nikdo nejel, to už sedíme u TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 prešně pomalu se rozrůstáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 kto tam vlastne bol? škoda, že som sa nemohol zúčastniť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) a pak Lukyssek, Miles, mikubene ještě jsem na někoho zapomněl??? Editováno: 26. Květen 2009, autor: Standis upravuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 vy dvaja ste neboli minule keď som bol ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 já nebyl, přiznávám bez mučení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 a pak Rosťa, Lukyssek, Miles, mikubeneještě jsem na někoho zapomněl??? Jááááá... :smich: a Kikina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak to jo kluci...jak se tady někde napíše míra zpozorním...jinak já mám opravené už svojeho sedánka takže pokud bude trošku příště čas rád přijedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Taky budem rádi Míro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ahoj, nevíte někdo o nějakém v Praze veřejně přístupném nájezdu na kterém by bylo auto dostatečně vysoko nad zemí abych mohl zkontrolovat kolik si mám koupit šroubků, matiček, nových plast. dílů atp. pro rekonstrukci spodního krytu motoru benzínové Octavie? (Nemám kde si náhradní díly ukládat a tak nic do zásoby kupovat nemůžu...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.