Přejít na obsah

MDF krúžky


Doporučené příspěvky

Čaute, mám otázku.

Vyrezal som si krúžky na repro do dverí, bo u nás nejdu zohnať, stále kecajú že majú problem s CNC pílou a tak som si ich chcel urobiť sám... Chcem sa opýtať či vadí že vnútorný priemer je väčší. Je okolo 14,6 - 14,7 cm. Čiže keď ich priložím k otvoru v plechu na dverách vidno aj plech. Chcem sa opýtať či nedojde k nejakemu akustickému niečomu :D Mám novšiu Fabiu a žiaľ namiesto desiatich šrobov som mal desať nitov a tak nerad by som menil kružok znova, preto sa radšej opýtam. Ešte niečo, krúžok sa skladá zo štyroch krúžkov 8 mm hrúbky, čiže mám hrubku 32mm. Stačí to? Repro mám Ground Zero Hydrogen 16 Neo.

Dik :)

(bolo by fajn keby som dostal dnes odpoveď, bo sa chystám poobede to dokončiť ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no plech mám na šroubech, ale stejně nevidím důvod k tomu ho sundávat.... repráčky a redukční kroužky sem měnil jen tou dourou a jinýho průměru se neboj :palec2:

dôvod na demontáž plechu bol vytlmenie vnútra dverí, kúpil som totiž vopred Dynamat Extreme, čo je extremne drahý a tak ma nity nemôžu odradiť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to jo, kvůli tlumení ano... jinak by to bylo zbytečný ;)

Len rozmýšlam ako to potom celé nahodiť naspäť, bo nity ktoré som tam mal o priemere 9 mm nie je možné zohnať... jednoducho nie sú.... sú len max. 6,4 mm. Rozmýšlal som nad tým že tam nanitujem nitovacie matice... ale nitovacie kliešte sú drahé a kôli tomu si ich kupovať nebudem. Ďalej som uvažoval nad tým že zo zadu dám matky a spredu skrutky a pod ne podložky... neviem či to pôjde... zajtra to chcem skúsiť... neviem si predstaviť tú prácu s račnou v tak obmedzenom priestore ako je za tým plechom :(( Ak máte niekto iný nápad ako to zavrieť bez toho sprostého nitovania, tak poraďte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...