Publikováno Srpen 10, 200718 r Zdravím, mám otázku.. u spolujezdce pod přístrojovkou nemám tapec (ten černej koberec-nemyslim koberecky vkládané), je to normální? Te tam rovnou (asi od poloviny výšky) holá taková ta "vata"...sem myslel že by měla být prikrytá až úplně nahoru...
Srpen 11, 200718 r j taky sem nedavno pri cisteni na to narazil koukam teda ze nejsem sam tak je to asi normalni
Srpen 13, 200718 r Mi to tam taky chybi :-) Asi to nemá nikdo.Škoda se řídí heslem - co oko nevidí to srdce nebolí
Srpen 14, 200718 r Já to tam taky nemám. To je jasný, každá kačka dobrá na odměny pro pilné pracovníky v kancelářích škodovky
Srpen 14, 200718 r Tak je to jasne mame to svici Nojo ale tet co stim ne se by me to nejak vadilo ale predci jen bych to takhle mit nemusel:) napadla me cerna kobercovka ale pak jednou clovek bude potrebovat tam neco tahnout (kabelaz) a kobercovka pude dolu i s tou vyplni Upraveno Srpen 14, 200718 r od ReWegar
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.