Srpen 19, 200718 r K cemu je kdyz je cerne zadni okno?? ja si to sundam, kdyz budu chtit...a ty ? Ne, uznavam, folie, pokoveni, to je jina...
Srpen 21, 200718 r ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu.
Srpen 22, 200718 r ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu. Protože maj na skladě starý zásoby za starou cenu. Musíš se s nima domluvit aby ti jí buď zlevnili nebo objednali novou za 440Kč. Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond)
Srpen 23, 200718 r .......Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond) Jo jó, já tam byl v úterý......aby je ještě nakonec nezdražili Jak jsem psal, v Nevecomu za ní chtěly "bezdůvodných" 462.- čímž mě principiálně naštvali a ještě se mi, na vzdory příslibu že zavolaj, neozvali....
Srpen 23, 200718 r Dnes jsem ji koupil v Rozdělově v Amondu.Měli ji skladem. 440 a za pět min.byla v autě.
Srpen 24, 200718 r Mě tak napadlo ... nevíte,kde bych sehnal roletky do zadních oken jako mají renaulty? Mají roletku se stahovacím válcem na pružině zabudovaný v tapecech, je to opravdu moc pěkný a praktický, jen se zasune a je pryč (teda v tapecu) Přes týden zkusim navštívit vrakoviště, snad se podaří, ale jako nový díl sehnat asi bude problém, chtělo by to i rámeček na tapec ... Nemáte někdo možnost?
Srpen 26, 200718 r K cemu je kdyz je cerne zadni okno?? ja si to sundam, kdyz budu chtit...a ty ? Ne, uznavam, folie, pokoveni, to je jina... Ja taky, staci mit nehet...
Srpen 27, 200718 r Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit... Vypis nahore do vyhledavace roletka a ono ti ji to najde
Srpen 27, 200718 r Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit... JJ - odkazy na škoda-auto.cz nefungují Je to : servis a příslušenství/škoda octavia tour/vnitřní výbava/str.3 poslední položka Upraveno Srpen 28, 200718 r od ppfox
Srpen 28, 200718 r Tak včera jsem se poptal u nás, cenu mi potvrdili tak jsem si ji hned objednal. Dnes dorazila tak jsem ji hned namontoval do auta. Vypadá dobře.
Září 3, 200718 r Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... a.- cca na prostředku deklu mezi "prolisy"??? b.- co nejvíc dozadu čili k okraji deklu směrem ven z auta???
Září 3, 200718 r Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... a.- cca na prostředku deklu mezi "prolisy"??? b.- co nejvíc dozadu čili k okraji deklu směrem ven z auta??? Za "B" je správně
Září 4, 200718 r Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... a.- cca na prostředku deklu mezi "prolisy"??? b.- co nejvíc dozadu čili k okraji deklu směrem ven z auta??? Za "B" je správně jj - co nejvíc vzadu
Leden 13, 200817 r Mohl by jste to někdo vyfotit na svém autě? prosim já to snad ve středu stihnu, nasliboval jsem spoustu fotek, včetně odstínu silvestárů, a taky chci fotit sestřičku octule fábii-dnes koupeno manželce za to že je hodná a nezlobí
Leden 13, 200817 r já to snad ve středu stihnu, nasliboval jsem spoustu fotek, včetně odstínu silvestárů, a taky chci fotit sestřičku octule fábii-dnes koupeno manželce za to že je hodná a nezlobí Tak to by bylo fajn, díky a přeju k novému autí jen to nejlepší A věděli by jste někdo, kde sehnat sluneční clony do zadních dveří přímo do octavia sedan? něco jako tady http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...a-limousine.htm ale s menší cenovkou. Upraveno Leden 13, 200817 r od Petr E
Leden 21, 200817 r Mohl by jste to někdo vyfotit na svém autě? prosim je zmuchlaná a trochu celkově unavená...ale je...
Leden 21, 200817 r je zmuchlaná a trochu celkově unavená...ale je... Je to originál? Já tam mám origo a vypadá trochu jinak, je dole stejně dlouhá jak plato a lépe je v těch místech přidělaná. A nahoře u střechy se mi to taky nezdá!
Leden 21, 200817 r je zmuchlaná a trochu celkově unavená...ale je... Je to originál? Já tam mám origo a vypadá trochu jinak, je dole stejně dlouhá jak plato a lépe je v těch místech přidělaná. A nahoře u střechy se mi to taky nezdá! já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím.........
Leden 22, 200817 r Autor já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím......... Origo to není origo není ze silonu ale z gumy a je jinak uchycená nic se nevrtá je jenom zacvaklá za plato
Leden 22, 200817 r já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím......... origo to není - zítra to snad cvaknu (tu za Škody) a dám to sem
Leden 22, 200817 r origo to není - zítra to snad cvaknu (tu za Škody) a dám to sem Uz se tesim na foto - pokud se bude pacit hned jedu do Skody a kupuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.