Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

K cemu je kdyz je cerne zadni okno?? lol lol

K cemu je kdyz je cerne zadni okno?? lollol

ja si to sundam, kdyz budu chtit...a ty ? lol Ne, uznavam, folie, pokoveni, to je jina...

ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc :specool:

No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš :)

Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr

A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto

Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu.

ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc :specool:

No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš :)

Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr

A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto

Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu.

Protože maj na skladě starý zásoby za starou cenu. Musíš se s nima domluvit aby ti jí buď zlevnili nebo objednali novou za 440Kč.

Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond)

.......Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond)

Jo jó, já tam byl v úterý......aby je ještě nakonec nezdražili ;) Jak jsem psal, v Nevecomu za ní chtěly "bezdůvodných" 462.- čímž mě principiálně naštvali a ještě se mi, na vzdory příslibu že zavolaj, neozvali....

Dnes jsem ji koupil v Rozdělově v Amondu.Měli ji skladem. 440 a za pět min.byla v autě.

Mě tak napadlo ... nevíte,kde bych sehnal roletky do zadních oken jako mají renaulty? Mají roletku se stahovacím válcem na pružině zabudovaný v tapecech, je to opravdu moc pěkný a praktický, jen se zasune a je pryč (teda v tapecu) Přes týden zkusim navštívit vrakoviště, snad se podaří, ale jako nový díl sehnat asi bude problém, chtělo by to i rámeček na tapec ... Nemáte někdo možnost? -_-

K cemu je kdyz je cerne zadni okno?? lollol

ja si to sundam, kdyz budu chtit...a ty ? lol Ne, uznavam, folie, pokoveni, to je jina...

Ja taky, staci mit nehet... lol

Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit...

Vypis nahore do vyhledavace roletka a ono ti ji to najde -_-

Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit...

JJ - odkazy na škoda-auto.cz nefungují :feve:

Je to : servis a příslušenství/škoda octavia tour/vnitřní výbava/str.3 poslední položka ;)

post-6000-1188334124_thumb.jpg

Upraveno od ppfox

Tak včera jsem se poptal u nás, cenu mi potvrdili tak jsem si ji hned objednal. Dnes dorazila tak jsem ji hned namontoval do auta. Vypadá dobře.

Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... :smich::specool::punk:

Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... :palec2:

a.- cca na prostředku deklu mezi "prolisy"???

b.- co nejvíc dozadu čili k okraji deklu směrem ven z auta???

Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... :smich::specool::punk:

Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... :palec2:

Za "B" je správně

Za "B" je správně

jj - co nejvíc vzadu :)

• 4 měsíce později...

Mohl by jste to někdo vyfotit na svém autě? prosim

já to snad ve středu stihnu, nasliboval jsem spoustu fotek, včetně odstínu silvestárů, a taky chci fotit sestřičku octule fábii-dnes koupeno manželce za to že je hodná a nezlobí :palec2:

já to snad ve středu stihnu, nasliboval jsem spoustu fotek, včetně odstínu silvestárů, a taky chci fotit sestřičku octule fábii-dnes koupeno manželce za to že je hodná a nezlobí :palec2:

Tak to by bylo fajn, díky a přeju k novému autí jen to nejlepší

A věděli by jste někdo, kde sehnat sluneční clony do zadních dveří přímo do octavia sedan?

něco jako tady http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...a-limousine.htm ale s menší cenovkou.

Upraveno od Petr E

• 2 týdny později...

je zmuchlaná a trochu celkově unavená...ale je... :p

post-5078-1200946845_thumb.jpg

Je to originál? Já tam mám origo a vypadá trochu jinak, je dole stejně dlouhá jak plato a lépe je v těch místech přidělaná. A nahoře u střechy se mi to taky nezdá! ;)

Je to originál? Já tam mám origo a vypadá trochu jinak, je dole stejně dlouhá jak plato a lépe je v těch místech přidělaná. A nahoře u střechy se mi to taky nezdá! ;)

já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím......... ;)

• Autor
já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím......... ;)

Origo to není origo není ze silonu ale z gumy a je jinak uchycená nic se nevrtá je jenom zacvaklá za plato :palec2:lol

díky

origo to není - zítra to snad cvaknu (tu za Škody) a dám to sem

origo to není - zítra to snad cvaknu (tu za Škody) a dám to sem

Uz se tesim na foto - pokud se bude pacit hned jedu do Skody a kupuji :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.