Přejít na obsah

Sluneční roletka na zadní okno

Bazz

Doporučené příspěvky

ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc :specool:

No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš :)

Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr

A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto

Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc :specool:

No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš :)

Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr

A rekl jsi, ze ji chces na O TOUR??? Oni maji v nabidce jeste toto

Nemam OII, tak nevim, jaky by tam mohl byt rozdil za tu cenu.

Protože maj na skladě starý zásoby za starou cenu. Musíš se s nima domluvit aby ti jí buď zlevnili nebo objednali novou za 440Kč.

Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond)

Odkaz ke komentáři

.......Dneska jsem si jí byl vyzvednout a prej je o ně teď velkej zájem (Kladno Amond)

Jo jó, já tam byl v úterý......aby je ještě nakonec nezdražili ;) Jak jsem psal, v Nevecomu za ní chtěly "bezdůvodných" 462.- čímž mě principiálně naštvali a ještě se mi, na vzdory příslibu že zavolaj, neozvali....

Odkaz ke komentáři

Mě tak napadlo ... nevíte,kde bych sehnal roletky do zadních oken jako mají renaulty? Mají roletku se stahovacím válcem na pružině zabudovaný v tapecech, je to opravdu moc pěkný a praktický, jen se zasune a je pryč (teda v tapecu) Přes týden zkusim navštívit vrakoviště, snad se podaří, ale jako nový díl sehnat asi bude problém, chtělo by to i rámeček na tapec ... Nemáte někdo možnost? -_-

Odkaz ke komentáři

Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit...

JJ - odkazy na škoda-auto.cz nefungují :feve:

Je to : servis a příslušenství/škoda octavia tour/vnitřní výbava/str.3 poslední položka ;)

post-6000-1188334124_thumb.jpg

Editováno: , autor: ppfox
Odkaz ke komentáři

Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... :smich::specool::punk:

Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... :palec2:

a.- cca na prostředku deklu mezi "prolisy"???

b.- co nejvíc dozadu čili k okraji deklu směrem ven z auta???

Odkaz ke komentáři

Zdravim, tak už ji tam mám taky, vypadá úžasně, moc se mi líbí, jen dozadu už není vidět téměř vůbec ... možná je to o zvyku, předtim bylo stejně dozadu vidět houby a teď o to víc. Už mám na couvání opravdu jen ty boční zrcátka ... :smich::specool::punk:

Jen otázka: kde ji máte umístěnou?? Dal jsem druhou možnost, ale furt si nejsem jistej ... :palec2:

Za "B" je správně

Odkaz ke komentáři

Za "B" je správně

jj - co nejvíc vzadu :)

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...
Mohl by jste to někdo vyfotit na svém autě? prosim

já to snad ve středu stihnu, nasliboval jsem spoustu fotek, včetně odstínu silvestárů, a taky chci fotit sestřičku octule fábii-dnes koupeno manželce za to že je hodná a nezlobí :palec2:

Odkaz ke komentáři

já to snad ve středu stihnu, nasliboval jsem spoustu fotek, včetně odstínu silvestárů, a taky chci fotit sestřičku octule fábii-dnes koupeno manželce za to že je hodná a nezlobí :palec2:

Tak to by bylo fajn, díky a přeju k novému autí jen to nejlepší

A věděli by jste někdo, kde sehnat sluneční clony do zadních dveří přímo do octavia sedan?

něco jako tady http://www.milotec.net/slunecni-clony-sada...a-limousine.htm ale s menší cenovkou.

Editováno: , autor: Petr E
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
je zmuchlaná a trochu celkově unavená...ale je... :p

Je to originál? Já tam mám origo a vypadá trochu jinak, je dole stejně dlouhá jak plato a lépe je v těch místech přidělaná. A nahoře u střechy se mi to taky nezdá! ;)

já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím......... ;)

Odkaz ke komentáři

já to s autem koupil, a tudíž jsem se automaticky domníval, že je origo, takže jestli jsem někoho mystifikoval-tak se omlouvám, no nic kouknu někde na jinou a uvidím......... ;)

Origo to není origo není ze silonu ale z gumy a je jinak uchycená nic se nevrtá je jenom zacvaklá za plato :palec2:lol

Odkaz ke komentáři

origo to není - zítra to snad cvaknu (tu za Škody) a dám to sem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...