Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

O homologaci asi nemůže být ani řeč, což? lol

no právě uvidíme jaká bude price pak se to vše od toho odvine ;)m ale jsem nahlodán

Tak to ja taky... Bude peniz a jdu do nich! :)

Tak to ja taky... Bude peniz a jdu do nich! :)

tak to musíme pohlídat atrošku si od huby odtrhnout ;)

Já to pořad nějak moc nechápu… Jak to tedy je? Ty „Angel Eyes“ jsou jen pro fabii ne? Nebo pasuji i na octavku?

Nebo se na octavku teprve připravují, na té strance jsem nic nenašel co by naznačovalo tomu, že by se příští rok daly někde sehnat.

Viz. UŽ BRZY !!!!!!!

http://tuning.sbazar.cz/skoda-octavia-fabi...k-o1096546.html

Vysvětlím: tyhle kukadla budou k vidění někdy ke konci roku a budou opravdu na Oct I. Na prodej budou zkraje roku příštího. Něco takovýho bylo v tom inzerátu, kterýmu pochopitelně vypršela platnost - proto tam už není ;)

sleduj tohle a budeš to vědet mezi prvníma :palec2:

Upraveno od ph007

No to by zaujimalo aj mna. Budu mat Ecko? :huh::unsure:

A jak je to? Jsou to normalni lampy na zarovky H4, nebo jsou na xenony, nebo budou k dostani obeje? Tomu moc nerozumim jak toto bude...

Asi by mohla být homologovaná,ty na Fabii vypadají,že homologaci mají.Na služebním mám AE od dodaná FK Automotive,vyrobeno Depo Autolamp a také homologaci mají.Moc pěkný,takový bych si na Oktě také uměl představit.

post-655-1197404382_thumb.jpg

post-655-1197404396_thumb.jpg

Upraveno od mikl

Dane uvidíme podle mě to bude pro žárovky obyč, ale pokud by tam byla čočka dala by se tam dát ta HID sada xenonů, ale třeba se pletu

:feve:

Zdravím,

četl jsem, že všichni rozbíráte jak tyto světla vypadají....a jsou fakt hezký.

Ale, mne zajímalo jak světla "Angel eyes" oproti normálním a proti origo xenonům svítí...

abych pak nebyl za slepého s hezkými světly !!!!!

Máte někdo praktickou zkušenost třeba z Fabky po výměně těchto světel?

Díky za info

jestli čekáš ,že ti ty světla budou líp svítit i dokonce,jak xenony,tak to tu ani nečti :feve:

Vysvětlím: tyhle kukadla budou k vidění někdy ke konci roku a budou opravdu na Oct I. Na prodej budou zkraje roku příštího. Něco takovýho bylo v tom inzerátu, kterýmu pochopitelně vypršela platnost - proto tam už není ;)

sleduj tohle a budeš to vědet mezi prvníma :palec2:

ja teda nevim ale na tehle adrese sou predni na fabii ale na octavku tam sou svetla pouze zadni a o novych prednich tu neni ani zminka tak nevim kde to porad berete osobne sem je jeste nikde na netu nevidel hodte sem link kterej ukazuje primo ty svetla

• 2 týdny později...

Nevíte někdo něco nového o těch světlech.. Stále není info kdy by měli být...

Nevíte někdo něco nového o těch světlech.. Stále není info kdy by měli být...

Zatím ticho po pěšině, doufám, že v tom inzerátu nekecal nějaký bludy...

Posílal jsem jim mejla a ani mi neodpověděly!

on i ten inzerát už zmizel !!!!????

Čaute inzerát sice zmizel, ale světla se před koncem roku začala vyrábět tak to bude ještě chvíli trvat :palec2:

já na mail dostal odpověď a posílají info,chce to chvíli vydržet

me napsali na mail ze jsou v planu na rok 08

Nemáte někdo tušení na kolik by ZHRUBA taková sranda mohla přijít?? :)

když na Fabu stojí něco kolem 5000 a podívaš se, za kolik se dají koupit na jiný auta, tak bych to tipoval někde kolem 6-8000, záleží asi jestli budou jako celek i s blinkrama, ale je to jen můj tip

V inzerate tvrdili, ze aj na oktu budu za 4999Kc. Tak uvidime.

Tak to je paráda už šetřím penízky

Jenom aby za něco stála,v sekci Fábia s nimi nejsou spokojeni bez výhrad.Mlží se,naklápění světlometů jde s komplikacemi a co je hlavní někdo tam snad psal že moc nesvítí :(

Jenom aby za něco stála,v sekci Fábia s nimi nejsou spokojeni bez výhrad.Mlží se,naklápění světlometů jde s komplikacemi a co je hlavní někdo tam snad psal že moc nesvítí :(

tak jestli můžu tak mám angels eyes na fabce a mlžíly se první dva dny pak přestaly, naklápění jde trochu stuha ale ok a svítivost je slušná aspoň u mně ale dávám do nich Hidky tak uvidím doufám že to bude lepší.jinak spokojenost :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.