Cjoctavian Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 predvcerom som videl v NR svetlomodru Octu (metaliza stone) s chromovanymi DevilEyes - a HNUS...na striebornej su krajsie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Možná by vypadali lépe kdyby tam ty diody vůbec nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dc2089 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 I já jsem též potkal Octu s těmito světlomety při cestování kolem Ostavy: 1) vzhled - otázka vkusu, mě osobně se na webu zamlovaly, ve skutečnosti však vůbec (prostě už to není Octavia ale paskvil) 2) svítivost - už byl soumrak, všude byly žárovky. Potkávačky nic moc, klasická parabola svítí líp 3) LED-ky - pro někoho asi kukrativní, svítivost je však bídná, svítí to jako jakákoli dnešní LEDková baterka - na první pohled to vypadá, že je to dost, z dálky za světla však není nic moc vidět (sdělená zkušenost) = jako denní svícení zcela nepoužitelné 4) cena - když si vezmu cenu těchto světel + cenu HID sady (aspoň troch slušné), jsem na ceně origo Xenů (prodávaných na tomto fóru). A co je kvalitnější, jak bude Policie nahlížet na HID-ky v Kopáčkových světlech - to ať si udělá každý názor sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Fotky z Mimoně: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 hnus, to bych si na oktu nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Byla toho plná mimoň. Začíná z toho být hit. Stejně jako kola Hanzo. Bylo to tam i na černé a na té to nevypadalo špatně. Bohužel jsem jí zapoměl vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Byla toho plná mimoň. Začíná z toho být hit. Stejně jako kola Hanzo. Bylo to tam i na černé a na té to nevypadalo špatně. Bohužel jsem jí zapoměl vyfotit. FAKE to pěkně podělali .. jak toto mohl někdo pustit dál.. ty ledky ve dne fakt pro smích! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 a v Přerově taky jedna, v té zelené se to ještě celkem dá: http://galerie.extra-tuning.com/displayima...m=134&pos=7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Připadaj mi moc tuňácký, i když to je asi účel, že? Mě by se líbilo něco spíš decentního ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Vzdyt to rikam, jak kdyby to koupili nekde na pauti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Té zelené je teda škoda. To byla hodně dobrý octa a těma světlama to zbořil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jwe to otazka auta a vkusu.,..ne na akzdym to vypada pekne..na SH byla jedna cerna a mela cerne DE a te to moc sluselo..takze asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stangi Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jwe to otazka auta a vkusu.,..ne na akzdym to vypada pekne..na SH byla jedna cerna a mela cerne DE a te to moc sluselo..takze asi tak... súhlasím je to vecou vkusu.. Mne osobne sa ale skôr páčia angel eyes ako má fábia.. skôr momentálne hladám takéto svetla ktoré by sa dali napasovať na moju šunku aj za cenu nejakej menšej prerábky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudaShadow Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Čekal jsem , že budou krapet jiný. Docela to zklamalo a koukám, že jich za chvilku bude víc jak normálních. Radši dám xenony ty vypadají lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak vcera sem ty svetla potkal cestou do Tabora. Na autu to nevypada zle, ale ty ledky vubec nesviti a jeste jich je tam malo. Vypadalo to docela smesne jako ochcavka postizena kutilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 vypada to na dost zle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Další kousky šíří se to jako mor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Pane Boze, co jim ty auta udelaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Sleduji tuto debatu a čekal jsem, až tu novinku devils eyes uvidím na vlastní oči. A viděl už několikrát a můj názor je, že nejsou pěkná a nelíbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armor1 Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Neviem ake ledky su tam, ale nedali by sa vymenit za led s vyssou svietivostou? Ved ak nejaka odide, tak vymenit sa to musi dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tohle jsou snad nejhorsi svetla co jsem na octavii kdy videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ...Ved ak nejaka odide, tak vymenit sa to musi dat Ale nemusi. Ak odide, kup si druhe svetla. To je heslo sucasnych vyrobcov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Na te stribrne ty chromove světla nevypadaji az tak uplne blbe..co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 je to hrozny na vsechny zpusoby, hlavne to dle meho hrozne sviti. Nevim co je to za modu napodobovat audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Svitit sem to nevidel, tak nemuzu posuzovat. Napodobovat ne,ale pokud jsou ty pasky z S6 na Octavii,tak ty ji moc slusi,ale ty pasky asi slusi kazdemu autu...myslim ty origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.