Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Vysvětlím: tyhle kukadla budou k vidění někdy ke konci roku a budou opravdu na Oct I. Na prodej budou zkraje roku příštího. Něco takovýho bylo v tom inzerátu, kterýmu pochopitelně vypršela platnost - proto tam už není ;)

sleduj tohle a budeš to vědet mezi prvníma :palec2:

Editováno: , autor: ph007
Vloženo (editace)
O homologaci asi nemůže být ani řeč, což? lol

Asi by mohla být homologovaná,ty na Fabii vypadají,že homologaci mají.Na služebním mám AE od dodaná FK Automotive,vyrobeno Depo Autolamp a také homologaci mají.Moc pěkný,takový bych si na Oktě také uměl představit.

post-655-1197404382_thumb.jpg

post-655-1197404396_thumb.jpg

Editováno: , autor: mikl
Vloženo
:feve:

Zdravím,

četl jsem, že všichni rozbíráte jak tyto světla vypadají....a jsou fakt hezký.

Ale, mne zajímalo jak světla "Angel eyes" oproti normálním a proti origo xenonům svítí...

abych pak nebyl za slepého s hezkými světly !!!!!

Máte někdo praktickou zkušenost třeba z Fabky po výměně těchto světel?

Díky za info

Vloženo
Vysvětlím: tyhle kukadla budou k vidění někdy ke konci roku a budou opravdu na Oct I. Na prodej budou zkraje roku příštího. Něco takovýho bylo v tom inzerátu, kterýmu pochopitelně vypršela platnost - proto tam už není ;)

sleduj tohle a budeš to vědet mezi prvníma :palec2:

ja teda nevim ale na tehle adrese sou predni na fabii ale na octavku tam sou svetla pouze zadni a o novych prednich tu neni ani zminka tak nevim kde to porad berete osobne sem je jeste nikde na netu nevidel hodte sem link kterej ukazuje primo ty svetla

• o 2 týdny později...
Vloženo
Nevíte někdo něco nového o těch světlech.. Stále není info kdy by měli být...

Zatím ticho po pěšině, doufám, že v tom inzerátu nekecal nějaký bludy...

Vloženo

když na Fabu stojí něco kolem 5000 a podívaš se, za kolik se dají koupit na jiný auta, tak bych to tipoval někde kolem 6-8000, záleží asi jestli budou jako celek i s blinkrama, ale je to jen můj tip

Vloženo

Jenom aby za něco stála,v sekci Fábia s nimi nejsou spokojeni bez výhrad.Mlží se,naklápění světlometů jde s komplikacemi a co je hlavní někdo tam snad psal že moc nesvítí :(

Vloženo
Jenom aby za něco stála,v sekci Fábia s nimi nejsou spokojeni bez výhrad.Mlží se,naklápění světlometů jde s komplikacemi a co je hlavní někdo tam snad psal že moc nesvítí :(

tak jestli můžu tak mám angels eyes na fabce a mlžíly se první dva dny pak přestaly, naklápění jde trochu stuha ale ok a svítivost je slušná aspoň u mně ale dávám do nich Hidky tak uvidím doufám že to bude lepší.jinak spokojenost :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...