Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ty prvni dva odkazy jsou ony, dokonce v tom shopu X1 jsou obe levnejsi nez komplet na ebay co jsem zbezne koukal (ale staci hledat) kazdopadne 4000,- je dobra cena za luxusni LED sviceni, a Cjoctavian zacinam se priklanet prave k teto variante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 4Zdenal C. ta cena je opravdu dobrá,ale aby jsi je využil na 100%je potřeba ještě ŘJ,buď orig,nebo ta od cybertronic.vyrobce a ta je taky za nějakou kačku. Na Supa jsou supr,na Oktu už to takový není,pro mně jsou dost široký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ted na to koukam chlape, a za tu ridici jednotku klasik, jak nabizi cybertronic chce cca 1500 navic + material takze ve finale jsi neco kolem 6000,- coz je trochu dost pravda. Jeste jsem koukal na ty LED prouzky, na obrazich sviti obstojne a moc nestoji (alespon ucel to splni) http://www.aukro.cz/item534163057_denni_sv...per_b_audi.html akorat nevim, jestli to nesviti v noci prilis spolu se zaplyma potkavackama, protoze tohle zadna RJ neridi. Ja prave chci neco dlouheho, vetsina modulu jsou kratke a pro muj vkus nevyhovujici ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Ty pásky nevím nevím.S LEDkama jsem se něco nablbnul,ale nic nesvítilo tak,aby za denního světla stálo za to.Všimni si,že všechny fotky jsou v šeru. Bylo by to dobrý,ale moc tomu nevěřím homologaci to nemá určitě. Pokud se Ti široké líbí,neřeš to a jdi do těch S6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Asi mas pravdu (navic v tomhle uz nejaky ten skill mas ) ale to bych resil az po vsech dulezitejsich vecech, a ted davam penizky dohromady a bude kompletni revitalizace vcetne noveho laku a pak KONECNE zalozim vlakno i s tou moji plechovou prdelko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ty prvni dva odkazy jsou ony, dokonce v tom shopu X1 jsou obe levnejsi nez komplet na ebay co jsem zbezne koukal (ale staci hledat) kazdopadne 4000,- je dobra cena za luxusni LED sviceni, a Cjoctavian zacinam se priklanet prave k teto variante Ti z X1 nie su origo, ele cinaky, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 mozno ste nevideli blizsie foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Co se mi zamlouvá, tak spojení světla s blinkrem, ale ty dálky v tak malé parabole to už se mi moc nezdá, kdyby tam dal bixenon udělal by lépe. Nevím jak je to řešené např. u Audi, ale když se pose*e nějaká dioda, tak se světlo musí rozřezat, aby se vyměnila, nebo ? Editováno: 28. leden 2009, autor: Fridom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Myslím že šance že nějaká dioda je celkem malá, proto se taky tak hodně začali používat ;-) ... v podstatě, pokud je kvalitní, je správně napájena a neni nijak mechanicky zničena, tak by měla vydržet věčnost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Jak rika Seth LED jsou za "idealnich" podminek "nesmrtelne" ... ale pravdou je, ze to reseni dalky/mlhovky je zvlastni (uvidime vysledny ucinek) ale chlapi ty chromove nevypadaji az tak zle sakra uz by si je nekdo mohl nacpat na auto a sup sem s fotkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ale napojit LED tak, aby byly nesmrtelné je asi problém, vyděl jsem né jednu Audi, co měla zadní led světla a pár diod už nesvítilo, tak proto se na to ptám. Pokud LED nejsou vyměnit jako klasické žárovky, tak by mne pak zajímalo, jak se to řeší z reklamací, to samé u LED na denní svícení, když nějaká odejde, vztahuje se na toto záruka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Myslim, ze by mela, pokud nebylo svetlo mechanicky poskozeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ty stříbrný vypadaj fakt pěkně. Nacpu tam bixenon a bude Ta dálka podle mýho nebude nic moc. Už se na ně docela těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Tak to sme dva Petris, taky se mi docela libi ( a to jsem puvodne chtel spis ty cerne ) ale stale cekam az je nekdo bude mit na aute a pak se rozhodnu definitivne P.S. Petris to budes predelavat cocku za bixenon ? nebo jsi myslel HID vybojku ze tam nacpes ? Editováno: 30. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Ved hid vybojku ma kazdy xenon aj bixenon on to asi myslel, ze kupi po 2 xenonove sady do kazdeho svetla... Editováno: 30. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 MI SE MOC NELÍBÍ U TĚCH STŘÍBRNÝCH TEN ČERNÝ LEM KOLEM BLINKRU. POKUD MÁ NĚKDO ČERNÉ AUTO TAK SE TO ZTRATÍ, ALE K JINÉ BARVĚ AUTA TO BUDE VYPADAT JAKO PĚST NA OKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingdave Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 jj,přesně moje řeč,ten černej lem mi tam též nějak nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Taky jsem koukal co to je za černý lem? Origo blinkr ho má stříbrný! Na tmavě zelené se mi ten tmavý lem ztratí! Půjdu asi do nich!Bude pak ale zajímavé měnit žárovku v blinkru!? Sundavat celé světlo? To aby jste šli znovu na seřízení! Editováno: 30. leden 2009, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 jj,přesně moje řeč,ten černej lem mi tam též nějak nesedí Tak si ten lem dej do barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ved hid vybojku ma kazdy xenon aj bixenon on to asi myslel, ze kupi po 2 xenonove sady do kazdeho svetla... Myslel jsem si to ale prave ze by mozna nebyl spatny napad to predelat na bi-xenon (pokud by efektivita dalkovych nebyla moc valna) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tento vyrobca dava tie strasne cierne lemy na vsetky druhy prednych svetiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 No tak jak na to koukám, tak ty chromové nevypadají špatně, sice jsem chtěl black ale ty se mi moc nelíbí. Tak šup šup už je někdo kupte ať vím jak vypadají na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@s Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Taky se uz na ne trepu,sleduju ten vyvoj uz dlouho tag se snad v dohledne dobe dockam,ale musim setrit pac s rs naraznikem a new maskou to bude ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 tak jsem se na ty světla těšil,slibovali ,že budou čočky na tlumený i mlhovky a to co předvedli je hnus !!!!!!Já bych si to na auto nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 50/50 Carlos, taky jsem cekal, ze dalky a mlhy nebudou takhle reseny, ale alespon potkavacky v cocce nezklamalo ... no uvidime realitu ale ty chromove by spatne byt ve finale nemuseli ... chce to uz nejakyho objetavce co si je koupi jako jeden z prvnich a ukaze vysledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.