JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Vloženo 17. Srpen 2007 Ahojte neviete mi poradit kupil som rapsody radio a je tam daky divny konektor na antenu lepsie povedane su tam dva a neviem aku redukciu mi ktomu treba bol som aj v skodovke a pre Superb sme nasli 9 redukcii viete mi niekto dat cislo tej spravnej jeden konktor je zlty druhy biely nieco ako SMA reverzny.Vopred dakujem. Citovat
JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Vloženo 17. Srpen 2007 A este nahodou nevie si v rapsody je rovnaka mechanika ako v symphony??? Citovat
JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Vloženo 17. Srpen 2007 A original skoda to nema v ponuke??? Citovat
profor Vloženo 20. Srpen 2007 Vloženo 20. Srpen 2007 je to na tejto stranke myslím http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio...fm-anteny/pg-4/ Citovat
JANBB Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Vloženo 21. Srpen 2007 Ahoj a nevies ci niekde v cechach alebo na slovensku je aj servis na tieto autoradia ???? Mam jedno ale blbne tam optika. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.