Ogy Vloženo 20. Srpen 2007 Vloženo 20. Srpen 2007 Zdravím všechny... sháním ovládací panel el. oken a centrálu, do dveří řidiče. Zdá se mi, že zlobí kontakty, první poloha okýnka řidiče nefunguje vůbec a u spolujezdce se mi zase občas nedotahuje samo a musím držet až do konce... vzadu fungujou naštěstí OK No ale zase tak to nepálí, abych investoval do nového... Tak kdyby někdo o něčem věděl.... Dikess. Citovat
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Vloženo 20. Srpen 2007 Myslím, že kdyby si se podíval do sekce Bazar - prodej náhradních dílů, že tam určitě někdo bude mít. Citovat
Unknown Vloženo 20. Srpen 2007 Vloženo 20. Srpen 2007 No...hlavně teda já nevim no, ale měl jsem podobný problém a bylo to tlačítkama u řidiče ve dveřích. Stačilo je vyndat, rozebrat vyčistit všechny kontakty lihem a je to OKi Citovat
ritchie Vloženo 20. Srpen 2007 Vloženo 20. Srpen 2007 Taky mě cukalo okno,vyčistit a chodí to.Panel spínačů když tak mám navíc -zel.podsvit. Citovat
Ogy Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Vloženo 21. Srpen 2007 Dík všem, zkusim vyčistit a potom uvidím... :-P Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.