Mi-rek1,8T Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Ahoj nejen Octávisti, protože se blíží termín kdy budeme všichni tankovat pohonné hmoty s příměsí biosložek, tak přikládám přílohu ve které se dozvíte více, je to ze stránek www.cappo.cz (Česká Asociace Petrolejářského Průmyslu a Obchodu) . Pro začátek tj. od září tohoto roku se to týka nafty a od ledna roku příštího také benzínu ! Mi-rek1,8T Biopaliva_od_01_09_2007.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj nejen Octávisti,protože se blíží termín kdy budeme všichni tankovat pohonné hmoty s příměsí biosložek, tak přikládám přílohu ve které se dozvíte více, je to ze stránek www.cappo.cz (Česká Asociace Petrolejářského Průmyslu a Obchodu) . Pro začátek tj. od září tohoto roku se to týka nafty a od ledna roku příštího také benzínu ! Mi-rek1,8T Biopaliva_od_01_09_2007.pdf Tak to potěš koště sračky: Ke zmírnění případných problémů při užívání biokomponent lze použít různé aditivační přísady, které prodávají čerpací stanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Pánové a bude ještě hůře! Dnešní článek na Idnes.cz zní: "Petrolejáři jdou proti bionaftě" http://ekonomika.idnes.cz/petrolejari-jdou...8_ekonomika_spi Obávám se, že až začnou bojovat oba klany proti sobě (petrolejáři x výrobci bio složek) DOPLATÍME NA JEJICH HÁDKY A JEJICH TOUHU PO PENĚZÍCH JEN MY, ŘIDIČI.. Už mě ten Banánistán u nás vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 přesouvám do Lampárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.